Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
@Selim Siliğ
pörtlek gözlerle yatak ararken aklıma bile gelmedi bakmak.Yine de teşekkürler Selimcim.Güzel olmuş turun.

@Uğur Demirtaş

yarın tura seni bekliyoruz artık ugur abi. beraber pedal basmak nasip olmadı bir turlu :) saati güzergahı yarın yazarız. ama saat muhtemelen 20:00 olur

muhtemel katılım listesi :)
1. Selim Siliğ
2. Aziz Burhan Özkan
3. Umut Yıldırım
4. Engin Yıldız
5. Fatih Aslan

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
arkadaşlar bundan sonra lütfen tura gelmeyeceğinizi son anda haber vermeyin. bizimde bir hayatımız var planımız programımız var. bu kaçıncı kez oluyor bilmiyorum ama hoş değil. günümüzün o saatini bisiklete ayırıyoruz diye sözleşiyoruz. ama bi bakıyoruz ki grup yok. nerde grup ? grubun işi var. niye önceden haber vermiyorsunuz diye sitem ederim bende haklı olarak.

bu akşam tek başıma çıkacagım ben. pendik yolunda basarım. herkese saygılar.

he bu arada selimle pazar günü performans yapacagız. gelen gelir gelmeyen kendi bilir. bundan sonra böyle.

• Beğen
güzel grup :D

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Aziz' e harfiyen katılıyorum. Buradan ve web site üzerinden turlar yayınlanacak, takip edip katılım sağlamanızı rica ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Tarih: 09.10.11
Buluşma Saati: 08:30 - 08:45
Buluşma Yeri: Kadıköy (Eminönü İskelesi Önü)
Hareket Saati: 08:45 - 09:00
Tur Güzergahı: Kadıköy Tuzla Sahil Yolu
Ortalama Mesafe: 65km

Not: Tur sırasında mola verilmeyecektir. Belki su ve gofret almak için 1 2 dakikalık anlık duruşlar olabilir sadece.

Katılım Listesi
1. Aziz Burhan Özkan
2. Selim Siliğ
3. ..

Bugun Selim'le ben Sarıyer taraflarına gittik sahilden. Güzel ve tempolu (AVG 27) bir sürüş yaptık. Yarın da tekrarlayacagız.
Görüşmek üzere..

Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:00 - 08:15

Not: Tur sırasında mola verilmeyecektir. Belki su ve gofret almak için 1 2 dakikalık anlık duruşlar olabilir sadece.

Katılım Listesi
1. Aziz Burhan Özkan
2. Selim Siliğ
3. Okan Kendirci
4. Yüksel Eren
5. Eray

Buluşma saati erkene alınmıştır. Güncel saat yukarıdadır.

Buluşma Saati: 08:00
Hareket Saati: 08:00 - 08:15

Katılım Listesi
1. Aziz Burhan Özkan
2. Selim Siliğ
3. Okan Kendirci
4. Yüksel Eren
5. Eray Kanbir

Buluşma saati erkene alınmıştır. Güncel saat yukarıdadır

Yarın büyük ihtimal yagmur yagacaktır. Katılımcıların yanlarına yagmurluk alması önerilir.

corratec akşam ulaştı. lastikleri takıldı. ayarlar yapıldı. yola hazır.

grup olarak saganak yagmur altında ilk turumuzu gerçekleştirdik :) iliklerime kadar ıslandım yeminlen.

@Aziz Özkan

Biz de ıslandık fena olduk Eray' la suyun içinde geldik eve kadar vapurdan inince :)

Kısa kesmek zorunda kaldık ama yine güzel tur oldu sağanak altında 22 Km :)

@Selim Siliğ

hehe guzeldi valla. ben yagmur dedim ama saganak beklemiyodum hacı oyle yavaştan yagar dedim :)

çarşamba akşamı çıkıyoruz dimi ? ben her turlu gelirim.

Ya kafam takıldı fikir alışverişi yapalım biraz dostlar :)

İki bisiklet arasında ne düşünürsünüz?

Bu mu? (link)

Bu mu? (link)

@Selim Siliğ

selimciğim sonunda yola geldi :winkenlux

benim fikrim tabiki corratec yani, bu canavara kim karşı koyabilir :)

eray'ı da turlara bekliyorum bundan sonra. 3 yol takılırız :)

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/3827_1267_l.jpg

• Beğen
@Aziz Özkan

Güzel görünüyo hakkaten kalitesi de var MTB' de Giant YOL' da Corratec mi diyoruz o zaman :cool:

@Selim Siliğ

hehe aynen oyle. yurt dısındakilere bakmadım cunku yurtdısı almayacagız. oralarda var güzel giantlar :) ama erdoganlardaki giantlar corratec dolomitie göre pek avantajlı görünmedi bana. ama birde scott ve trek bakmak lazım piyasayı dolaşalım bu hafta hacı. ama bana kalırsa bu fotodaki corrateci alacaksın sen :)

• Beğen
Geri