Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
forum çok yavaşş..kağnı gibi ...adeta eziyet

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
A.S.U.S. Pedal Grubu - Haliç Çevresi Turu

Tarih: 29 Eylül Perşembe
Hareket Saati: 20:30
Toplanma ve Hareket Yeri: Sirkeci Tren Garı Önü
Rota: Sirkeci' den hareketle Haliç tarafına doğru giderek Haliç çevresi. Çoğunluğa göre aramızda yine konuşulur toplanma yerinde.

1. Selim Siliğ
2. ...
3. ...

Rota: Sirkeci' den hareketle Haliç tarafına doğru giderek Haliç çevresi. Çoğunluğa göre aramızda yine konuşulur toplanma yerinde.

Not: Formalar lütfen giyilsin :)
Not 2: Ön ve arka aydınlatma araçlarımızı takalım ve varsa reflektörlü yelekler giyelim.

1. Selim Siliğ
2. Aziz Burhan Özkan
3. Mertcan Öztürk
4. Yüksel Eren
5. Engin Yıldız
6. ...

vardiyada çalışıyor olacağım için aranızda olamayacağım.:( size bol sporlu,hoş sohbetli kazasız güzel bir tur dilerim.

@Uğur Demirtaş

teşekkurler ugur abi :) kotu oldu gelememen. pazar günü büyük ihtimal tur olacak. orada gorusmek dilegiyle ;)

Not 2: Ön ve arka aydınlatma araçlarımızı takalım ve varsa reflektörlü yelekler giyelim.

1. Selim Siliğ
2. Aziz Burhan Özkan
3. Mertcan Öztürk (Belki)
4. Yüksel Eren
5. Engin Yıldız
6. ...

1. Selim Siliğ
2. Aziz Burhan Özkan
3. Mertcan Öztürk
4. Yüksel Eren
5. Engin Yıldız
6. Fatih Aslan

@Uğur Demirtaş

hehe.. haftada 2 tur var bundan sonra abicim hallederiz..

haftaiçi çarşamba veya perşembe akşamı, haftasonu pazar günü tur yapacagız artık gençler pedalınıza kuvvet ;)

bu akşam için gelen bütün arkadaşlarıma teşekkur ederim. esen kalınız bir sonraki turda gorusmek uzere. haftasonu istanbulda değilim bu arada haberiniz olsun

ne iş la...forum jet gibi.

bu arada tur fotoları nerde?

Arkadaşlar yarın sabah 08:00 hareketle Yeşilköy yapıp oradan da geri dönüşle Ortaköy planlıyorum. Bilgilerinize..

@Selim Siliğ
hareket nerden.? gece vardiyasından çıkıp gelmeye çalışcam.
Umarım istanbul halkı gece boyunca ota boka arayıp ihbar vermez:rolleyes:

Toplamda 26 Km' lik bir sürüş oldu, tek de olsa keyifli oldu, hızlı da oldu :) Biliyorsunuz ben tekken basıyorum bugünün ortalama hızı 24 Km/Sa gösteriyor ki Beşiktaş-Dolmabahçe araç yoğunluğu dahil..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
30 Eylül tarihli turumuzdan 2 fotograf ;) benim gözler de kapalı çıkmış allah kahretsin :D

http://img839.imageshack.us/img839/7756/photo3725.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9228/photo3726.jpg

bu hafta çarşamba günü bir aksilik olmazsa tura çıkacagım. müsait olan varsa haberleşelim. eğer kimse gelmezse akşam 5 6 gibi çıkmayı planlıyorum. gelen olursa saatte oynama olur tabiki ;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
o nee..fatihte giant mı görüyorum..yoksa gözlerim bani yanıltıyo mu?

Geri