Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Selim Siliğ

saat değişikliği için teşekkur ederim :)

esas grup perşembe günü toplanıyor. 19 mayısla sezona başlıyoruz. yarın ki ilk ufak gezintimiz sadece.

selim bu arada ayakkabılar da bisiklet de hayırlı olsun. baya güzelmiş yeni sidi. maşallah diyeyim de yırtılmasın bi tarafı :p

http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/images/logo%20xc%20mtb%20beyaz.jpg

Scudo
@Aziz Özkan

Teşekkürler tekrar kardeşim :)

O maşallahı tekrar tekrar söyleyelim hep bir ağızdan bu sezon; mazallah kem göz çok nazar değmez inşallah..

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
15.05.11 Katılım Listesi
Aziz Özkan
Selim Siliğ
Engin Yıldız
Faruk Karataş

Buluşma Yeri: Sirkeci
Buluşma Saati: 13:00

19.05.11 Katılım Listesi
Aziz Özkan
Selim Siliğ
Umut Yıldırım
Engin Yıldız
Uğur Demirtaş

Not: Formalarımız Salı ya da Çarşamba elimizde olacak. O nedenle Salı ya da Çarşamba yine Sultanahmet civarlarında buluşacagız. Bilginize.. (Buluşma sivil olacak :p )

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Herkesin ayağına sağlık, güzel tur oldu ve iyi vakit geçirdik. Perşembe görüşmek üzere :)

Bence de güzel tur oldu, en kötü turumuz böyle olsun.

Beyler,

SÜPER TUR; :)

Balıkesir Kazdağları için tur tarihini şimdiden konuşup yavaş yavaş adını koyalım.

• Beğen
Engin Abimin de Faruk Abimin de ayağına saglık. geldiler takıldık güzel vakit geçirdik. Selimin ayagına saglık değil :p o binsin hahahaha :D Bu hafta buluşuyoruz sivil olarak formalarımızı teslim almak için. Tur detaylarını buluşmamızda değerlendiririz.

19.05.11 Katılım Listesi
Aziz Özkan
Selim Siliğ
Umut Yıldırım
Engin Yıldız
Uğur Demirtaş

Yeşilköy' e tur düzenliyoruz.

Toplanma Yeri: Bakırköy Sahil' deki Gelik' in Karşısındaki Benzin İstasyonu
Toplanma Saati: 16:30
Hareket Saati: 16:45
Güzergâh: Sahilden Florya

Kumkapı' dan 16:00 hareketle sahil yolundan devam ederek yolun sağ tarafına çıkanları toplayarak toplanma yerine varacağız.

Havanın yağmursuz olmasını umuyorum.

2. Aziz Özkan
  3. Umut Yıldırım
  4. Uğur Demirtaş
  5. Engin Yıldız
  6. Yüksel Eren

hava kötü benim burun hala tıkalı bugün gelemeyebilirim dostlar beni affedin gelemessem.

güneş açarsa ayrı tabi

saat 15:00'te evden çıkıyorum. şimdi bi kahvaltı edeyim. görüşmek üzere

15 mayıs pazar gününden

ss'i çekmeyi unutmuşuz :) bidahaki sefere artık.

bu arada bugun 15:00 - 18:00 arası yagmur diyor hava durumu. hadi bakalım diyorum.

(link)
(link)

Yeşilköy' e tur düzenliyoruz.

Toplanma Yeri: Bakırköy Sahil' deki Gelik' in Karşısındaki Benzin İstasyonu
Toplanma Saati: 16:30
Hareket Saati: 16:45
Güzergâh: Sahilden Florya

Kumkapı' dan 16:00 hareketle sahil yolundan devam ederek yolun sağ tarafına çıkanları toplayarak toplanma yerine varacağız.

Havanın yağmursuz olmasını umuyorum.

Selim Siliğ
Aziz Özkan
Umut Yıldırım
Uğur Demirtaş
Engin Yıldız
Yüksel Eren

@Goflet

Doğrudur hocam inşallah :) Yazık la, ben hakkaten bazı zamanlar acıyorum böyle..

formalar noldu yaw....

evet güzel bir gün geçirdik. katılan katılmayan herkese teşekkürler :)

bu arada dönüşte Selim'le süper bi performans yaptık. 32 33'ten aşşagı düştüğümüzü hatırlamıyorum :) helal olsun Selimciğim :D sen şöyle adam gibi 1 ay daha binsen seni kim tutar acaba merak ederim.

son olarak konuşmalarımıza göre bundan sonra her hafta düzenli olarak Pazar günü ve aramızda kararlaştırılarak belirleyeceğimiz hafta içi bir gün tur yapacağız. yani kısaca her hafta 2 tur yapmayı planlıyoruz. hafta içi olacak tur için Haliç Çevresi'ni düşündük.

görüşmek üzere.. akşama 1 2 foto atarım.

• Beğen
Geri