Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

ben hem xs hem m nasıl giyicem :))

Scudo
Bu n' olcak? Sana hediye ediyorum bunu Umut Kaptan :eek: Bak değerini bil Türkiye' de benzeri var ama eşi yok :D A.S.U.S. yine bir ilke imza attı winken

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Selim Siliğ

vay vay vay...Türkiye'de tek BB92 bottom bracket:

kafiyeli oldu güzel oldu..

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Selim bey bende wik wik in açılımını merak ediyorum bana açaröısınız lütfen..:):):):):):):)

1. Aziz Özkan - S
2. Umut Yıldırım - XS
3. Umut Yıldırım - M
4. Engin Yıldız - XL
5. Selim Siliğ - XXL
6. Yüksel Eren - XL
7. Adem Ay - XL
8. Uğur Demirtaş - M
9. Hasip Çehre - Xl

vay vay vay...Türkiye'de tek BB92 bottom bracket:

kafiyeli oldu güzel oldu..

Oldu oldu güzel oldu ön kaptan :)

oo hayırlı olsun selimciğim :D yarın toplatıyosun bisikleti he iyi bakalım.

yarın sabah 07:00 de çıkıyorum. 12:00 gibi sirkeciye geçerim delta'da takılırım erdal abiyle sonra senin bisikleti hallederiz. bu arada bisiklet yarın toplanıyosa pazar günü bi tur yaparsın sen

kimse gelmesse tek giderim.

@Goflet

helal kaptan işte boyle olur :D

anneler gunu nedeniyle tatil mi yapıyosunuz bu hafta :D hediyenizi verin çıkın arkadaşım dışarı

@Aziz Özkan

Bakacaz çiko artık duruma göre..

Kimse gelmezse tek çıkarsın. :p

@Selim Siliğ

yarın sabah 07:00 de çıkıyorum kesin. 07:20 gibi kadıkoy sahilde olurum sanırım. sahil yolunda basacagım her zamanki gibi. gruptan gelmek isteyen olursa beklerim. ek olarak yarın hava güneşli ve 15 derece civarı. 2 haftadır basmıyorum pedala bakalım performansım düşmüştür biraz :)

ne güzel bir cumartesi günü dostlar..güneş sonunda kendini gösterdi..

pazartesi marmarise kaçırıyorum tatile..burda kalanlar başının çaresine baksın:)))

kimse gelmedi o yüzden yanlız gidiyorum marmarise :eek: :eek::D :D

@Goflet

Ben de 12' sinde bigünlüğüne Antalya' ya gelecem Konyaaltı' na ihale var. Arada görüşelim..

@Selim Siliğ

antalya nere marmaris neree..

şöyle yapalım sen antalyadan bas bisikletle ben marmaristen ortada buluşalım..

Kaş ta

• Beğen
bugun kadıkoy pendik yaptım gidişte baya ruzgar vardı ama dönüşte bir o kadar rahattı :) ss'in bisiklette yine problem çıktı. artık perşembe gunune kaldı işimiz.

yarın sabah 8'de üsküdar tuzla yapacagım.

herkese selam

e-postalarınızı kontrol ederseniz yeni bir haberimiz var.

forma konusundaki haberleşmeyi telefon ile, e-posta ile, ya da özel mesaj ile gerçekleştirebilirsek daha güzel olur.

• Beğen
Arkadaşlar bir yorucu anneler gününün ardından herkese sevgiler diyorum, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum!

--

Gelelim sadete; 19 Mayıs Perşembe Günü için bir tur düşünüyoruz.

Müsait olan arkadaşlarla yeni formalarımızla şöyle güzel bir tura "Evet" diyenler gelsin de tozumuzu atalım ufaktan artık... ;)

--

.

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@Selim Siliğ

19 mayısta üni tatilse gelirim tabi sayın ss. ama tatil değilse yokum.

Geri