Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Engin YILDIZ

Hafta daha bitmedi kardeşim geliyo işte alla alla :D

Şaka bi yana yarın kısmetse elimde olur. Cumartesi günü için haberleşelim de bi toplantı yapalım ufaktan ;)

--

@Aziz Özkan

Aziz' ciğim biz her gruba benzemeyiz, biz yesek de hakkını veririz, gezi turu düzenleriz arada kondisyon için performans yaparız, ya biz her şeyiz :D

Şaka bi yana güzel gündü, Umut Kaptan' la da seyahat öncesi görüşmek de iyi geldi.

Biz daha neler yaparız da, neyse nazar değmesin, Allah kem gözlerden korusun diyelim, sevgiler. :)

Aziz, Yüksel' e ulaşabilirsen onda da fotoğraf var..

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Scudo
romanyadan selamlar dostlar.

grubumuz uluslararası..

sizleri burda çok güzel temsil ediyorum merak etmeyin :)

@Goflet

offff offf iç çekiyoruz hayat sana güzel umut abi :D:D detaylara girmiyorum :D

@Aziz Özkan

yok bişey o kadarda güzel değil :)))

@Selim Siliğ

hahahaha

haftasonu 2 gün boyunca yagmur görünmüyor. sıcaklık 15-23 derece arası.

ben yarın sabahtan ya da öğlenleyin çıkmayı planlıyorum. pazar günü de tempolu basacagım. pazar için bir program varsa haberleşelim antrenmandan sonra katılırım. yüksel ve umut abi istanbulda değiller. engin abi ve ugur abiden haberler beklenmekte :) formalar kayıp formalar meçhul asdfldf

Pazar için fikirleri yazalım karar verelim akşam arkadaşlar.

Ben Tuzla tarafları diye düşünüyorum.

Fazla gelmesin 170 km bi günde:) balıkesir öncesi sakatlık çıksın istemiyorum..

ben yarın sabah zaten tuzla üsküdar yapacagım için öyle çok uzaklaşmayın şile falan ayıptır gençler :D sizle tura başladıgımda 75km yapmış halde başlayacagım onu da düşünerekten bi yer belirleyebilrsek süper olacak :)

arkadaslar yarin sabah pendik - tuzla tarafina gidiyoruz buyuk ihtimalle. Sirkeci hareketli olacak turun toplanma ve hareket saatini ilerleyen saatlerde buradan ve web sitemiz uzerinden, e-posta grubundan paylasacagiz.

Rotayı değiştirdik!

22 Mayıs Pazar Belgrad tarafına gidiyoruz.

Toplanma Yeri: Sirkeci Tren Garı Önü
Toplanma Saati: 08:30
Hareket Saati: 08:45

2. Engin Yıldız
3. Faruk Karataş
4. Uğur Demirtaş

Gelecek diğer arkadaşlar da listeye adını ekleyebilirler.

yarın turda eşlik edemeyecegim için kusura bakmayın. haftaya pazar da istanbulda olmayacagımdan dolayı yine katılamayacagım. inşallah balıkesir yolunda beraber olacagız. görüşmek üzere ve turu kazasız belasız kapatmanız dileğiyle..

Yağmur görünmüyordu dün akşam, şimdi de görünmüyor.

Hava sıcaklığı da ortalama 22 derece görünüyor.

Hadi hayırlısı inşallah.

Edremit öncesi iyi yol gideceğiz bugün.

Haydin çıktım ben

@Selim Siliğ
üşenmiyosunda sabahın sekizinde.. Bilgisayarı açıp mesaj yazıyosun.
Akşam bakıp yatıyoruz sabah kalkıp tur iptal beyler yazıp yatarsan ayağından vurulursun..;)
Neyse fotoları cimeile yolladım.Umarım posta kutun "dolu" deyip geri yollamaz.Güzel anlat serüveni.Edebi bir dille :)Unuttuğun yerde biz de gireriz araya.;)

Geri