Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Adem AY

ademin sen kuzey kutbunda askerlik yapıyosan biz napalım :))

Scudo
@Goflet

Buz gibi havada geçen Cumartesi çıktım Goflet Abi. Esentepe-Karlıktepe-Topselvi-Yeşilbağlar-Aşağı Kaynarca-Güzelyalı-Aydıntepe üzerinden İçmeler'e gidip, sahile indim. Ama Pendik'i geçer geçmez şiddetlenen rüzgar nedeniyle turu Pendik Veteriner Enstitüsü'nün hemen aşağısında bitirmek ve bisikletimle minibüse binmek zorunda kaldım. O rüzgar olmasaydı yarım saatte evdeydim.

@Cem Şentin

sorun soğuk değil zaten benim için...kat kat giyinmeyi sevmiyorum...hem hareket kabiliyeti kısıtlanıyo insanın hemde rahat olmuyor.

şöyle sadece şort ve forma olacak üzerinde rüzgarda püfür püfür esecek:))

zevki öyle çıkıyor.

@Goflet

Mevsim kışsa kat kat giyinmeye alışacaksın Goflet Abi. Üstelik o turda bisikletimi botla sürdüm :D Üstelik çok rahattım :D

@Selim Siliğ

hadi bakalım diyorum :)

yarın öğlen vakti yağmur ihtimali var, eğer yağmazsa beykoz-pendik arası gideceğim saat 10:00 gibi çıkmayı planlıyorum. toplam gün içinde alınacak yol 115km civarı. gelen olursa telefon açık ;)

günaydın grup, noldu sesiniz solugunuz çıkmıyor hiç :D

birazdan yola çıkıyorum Aziz yine Pendik yol'cusu :D hava süper bulut yok ve 4 derece

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Goflet

ülke nası ülke dümdüzmüş velespitle de gidelim :p

@Aziz Özkan

Ülke genellikle düz. Ama Transilvanya (Osmanlı döneminde Erdel diye bilinirdi), bölgenin sınırlarını çizen Karpat Dağları nedeniyle ülkenin genelinden daha yüksek. Ayrıca Odessa İli'yle sınırı hariç Ukrayna sınırı civarı dağlık. Yeşilliği de boldur.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
@Cem Şentin

bilgiler için teşekkürler Cem Bey :)

yarın sabah saat 08:00 da hareketle Çamlıca-Üsküdar-Pendik güzergahında hafif tempo (ort. hız 25-28km/h) turlayacagım. gidiş geliş toplam 80km civarı. Pendik'te 5-10dk gofret ve su molası onun dışında mola yok :)

hava durumu 2-8 derece arası gösteriyor hafif rüzgar var ve sis olacakmış. Gelen olursa telefon açık 24 saat arayın aslanlar :D

(link)

@Aziz Özkan

ya ben ne diyorum sen hala bisiklet diyosun:)))

bisikletin kralı var orda kehkeh :))

@Goflet

ahaha tamam anladım ben anlıcamı ne zaman gidiyoruz bidaha asdfk:D

Arkadaşlar hareket yok bu sıra hepimiz daraldık biraz ama en geç Mart 15 gibi sessizliği bozuyoruz, hazırlıklar başlasın ufaktan :)

• Beğen
Tepkiler: Goflet
@Selim Siliğ

martın başı idi 15'i oldu. hayırlısı .. ben kendimi hazırlıyım yavaş yavaş aylardır binmiyorum antrenman yapmam lazım. çünkü mart ayına pek bişey kalmadı. ehh bir turun ortalama 60-100km mesafesi oldugunu düşünürsek bacaklarımı açmam lazım yolda kalırım yoksa grubu yavaşlatırım ölürüm patlarım kofti derler bana :)

@Selim Siliğ

üşenmedim geçmişe döndüm alıntı yaptım saygılar efenim

@Selim Siliğ

haftaya baya uzun süre sele üstündeyim. çarşamba gününe kadar yagmur yok denmiş. sıkıntılarımdan ötürü 400km'yi bile vurabilirim :boese157:
gelen olursa haberleşelim

bir günde 2 kez uludağa çıkıp inmeyi planlıyorum...antremanlara hız kesmeden devam ediyorum.

yazada tour de france'a katılıcam..contador doping den ceza alınca çağardılar abi gel yarış contador'un yerinde diye..

bende kıramadım...yaza izleyin beni eurosporttan..

@Goflet

Abi beni de aldırsana aldırabilirsen beraber koşalım biliyorsun beni bu sıra kondisyonum iyi değil ama bi aylık bi düzenli antrenmanla eski kondisyonuma sahip olabilirim.

Geri