8'de üsküdardan cıkacagız. 1.5 saatte muhtemelen pendikte oluruz. birde geri dönüş var tabi. saat 11 12 gibi ben üsküdarda olurum diye tahmin ediyorum.
A.S.U.S. Pedal Grubu'nun yeni atı hayırlı uğurlu olsun. Bisikletleri çiftledik
Corratec CCT - Ultegra
bisikleti biraz denedim mükemmel diyorum. Agırlık 7.3kg (internet verisi). yarın 12 gibi bir antrenmana çıkacagım sahilde. 1 ay kadar alışma dönemimi atlatacagım ondan sonra kimse yanaşmasın yanıma
bisikleti aldıktan hemen sonra eve bırakıp dışarı çıkmak zorunda kaldım. o nedenle gündüz vakti fotograflayamadım şu an ki fotoların kalite düşük. yarın eklerim 4 5 tane daha Delta'dan Burak'ın tüm asuslu gençlere selamı var bu arada
ve son olarak 2010 serisinden boyuma uygun kadro hiç kalmamış. o nedenle 2009 almak zorunda kaldım. ama yinede süper memnunum mutluyum aslanlar hobareyyy
Arkadaşlar aylardır gurubunuzun yeni katılımlara açılmasını bekliyorum acaba yeni üye kabulüne nezaman başlayacaksınız şuan çpk formda değilim ama sıkı çalışıp kısa sürede form edinebilirim söz veriyorum yalvarırım artık guruba katılmak istiyorum.....):
yarın sabah eğer yagmur olmazsa Atilla Bisiklet Takımının antrenmanına gidecegim sabah 8de üsküdardan çıkacaklar.
yagmur olursa yine sabah 8de üsküdardan sadece ben cıkacagım güzergah belli zaten üsküdar-pendik arası gidiyorum.
istersen 11 12 gibi bulusuruz Engin Abi. ama yagmur olacak kesin tv ler, internet herkes bagırıyor yagmur diye