Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Engin YILDIZ

haha iyi olur abi :D mtb de sürünmüşüm bunca zaman yol bambaşka birşey sende geç :D

Scudo
O kadar iyi diyorsun yani, bir görelim bisikletini bakalım iyice merak ettim.

Sen artık ASUS yol grubunuda kurarsın.. :)

@Engin YILDIZ

valla süper Corratec harikalar yaratmış :) özellikle bisiklete alıştıktan sonra çok hızlı gidiyorsun. tabi konfor adına mtb ye göre hiç bir şey yok :D yerdeki en kucuk pürüzleri bile hissediyorsun ama bence değer.kolay kolay binmem bir süre mtb ye :)

oyle bir şey aklımdan geçse Selim beni topa koyar ahaha :D turlara yolla gelirsem almıcak beni SS :D:D şimdi ankarada bir süre tatil modunda gelir bir ara.

bende yatayım yavaştan yarın oldukca erken kalkacagım. umarım yarın yagmur olmaz ;)

edit:bu arada aletin tüm ayarlarını bakımını yaglamasını Saraçoğlunda yaptırdım tıkır tıkır gidiyor sıfır ses :)

http://img585.imageshack.us/img585/2747/asuspedalyol.jpg

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
bugünün antrenmanı üsküdar-tuzla arası tamamlandı :) toplamda 80km tempolu bir şekilde.
yarın dinlenip öbür gün yine yollardayız :p (Engin Abi keşke buluşsaydık adam gibi yağmur da yağmadı)

(link)

@Aziz Özkan

Pislik olmuş bisiklet la :p

Bu arada yarın kısmetse ihaleden sonra Lütfü abinin yanına uğrayacağım, A.S.U.S. ve İstanbul' dan selam götüreceğim bakalım. Varsa istek buradan arayın gençler :)

@Selim Siliğ

bro hele şu an ki halini görsen her tarafı çamur içinde :) yarın mazotla bir temizlik yapacagım.

Lütfü abiye çok selam söyle gerçi beni hatırlayacagını pek sanmıyorum ama :D ne zaman dönüyosun ?

@Aziz Özkan

rezil etmişsin bisikleti ya...yağmurda binilir mi yazık ya..heryeri çamur olmuş.

bi daha olmasın alırım altından bisikleti. :)

@Aziz Özkan

Yarın bir kaç görüşmem daha var sonra da geliyorum kısmetse haftasonuna kadar.

Lütfü abinin herkese selamı var :)

http://www.ressim.net/61/upload/a939c346.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
@Selim Siliğ

vay be Lütfü Abiyi gördük sonunda :) kendisine çok selamlar Erdoğanlar Bisikletten yaptıgımız tüm alış verişlerden memnun kaldık bire bir ilgilendi bizim o kadar sıkıntımızla :) Ankara'ya gidersek bir gün uğramadan geçmeyiz

senide bekliyoruz haftaya bütler var zaten sıkıntılı dönemler başlayacak :D

• Beğen
@Selim Siliğ

ne iş olm süzülmüşsün incelmişsin;:))

lütfü abinin dükkanda yakıyo ...istanbuldaki tüm bisikletçileri toplasan bir tane erdoğanlar etmez

ne biliyim....fotoda böyle zayıflamış gibi çıkmışsın

• Beğen
beyler mat finalindenden geçer notu kaptım. en zor dersi geçtim benden mutlusu yok :D

dolayısıyla önümüzdeki ptesi günü olan mat bütünlemesine girmeyecegim. yani buda hafta sonu ctesi-pazar günleri isteyen olursa bir şeyler yapabiliriz demek ;) ancak malesef yine bu haftasonu da tamamen yağmurlu olarak belirtilmiş nette. ben teklifimi yaptım gelen olursa haber versin, ben her zamanki gibi çıkacagım.

ve son olarak Çanakkale işi uzun bir süreliğine yattı.Mart'a sarkacak gibi hayırlısı diyelim.

havalar buz azizim...senin gibi azimli değiliz biz..sen binmeye devam et.

yaza fransa bisiklet turuna katılcan çalışman lazım :)

Arkadaşlar eksikleri tamamlayalım Şubat ayı boyunca, Mart itibariyle tam kadro kaldığımız yerden devam ediyoruz ona göre :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
20 derece'yi aşsın hava çıkarım..:))

havalar buz şu anda...benim takımlar hazır bu arada...zinciri yağlarım o kadar

@Goflet

20 Derece diyor ya burda -25 -30 derecede takılıyoruz 0 dereceyi görünce hava ısındı diyoruz :D :)

Geri