valla süper Corratec harikalar yaratmış özellikle bisiklete alıştıktan sonra çok hızlı gidiyorsun. tabi konfor adına mtb ye göre hiç bir şey yok yerdeki en kucuk pürüzleri bile hissediyorsun ama bence değer.kolay kolay binmem bir süre mtb ye
oyle bir şey aklımdan geçse Selim beni topa koyar ahaha turlara yolla gelirsem almıcak beni SS şimdi ankarada bir süre tatil modunda gelir bir ara.
bugünün antrenmanı üsküdar-tuzla arası tamamlandı toplamda 80km tempolu bir şekilde.
yarın dinlenip öbür gün yine yollardayız (Engin Abi keşke buluşsaydık adam gibi yağmur da yağmadı)
Bu arada yarın kısmetse ihaleden sonra Lütfü abinin yanına uğrayacağım, A.S.U.S. ve İstanbul' dan selam götüreceğim bakalım. Varsa istek buradan arayın gençler
vay be Lütfü Abiyi gördük sonunda kendisine çok selamlar Erdoğanlar Bisikletten yaptıgımız tüm alış verişlerden memnun kaldık bire bir ilgilendi bizim o kadar sıkıntımızla Ankara'ya gidersek bir gün uğramadan geçmeyiz
senide bekliyoruz haftaya bütler var zaten sıkıntılı dönemler başlayacak
beyler mat finalindenden geçer notu kaptım. en zor dersi geçtim benden mutlusu yok
dolayısıyla önümüzdeki ptesi günü olan mat bütünlemesine girmeyecegim. yani buda hafta sonu ctesi-pazar günleri isteyen olursa bir şeyler yapabiliriz demek ancak malesef yine bu haftasonu da tamamen yağmurlu olarak belirtilmiş nette. ben teklifimi yaptım gelen olursa haber versin, ben her zamanki gibi çıkacagım.
ve son olarak Çanakkale işi uzun bir süreliğine yattı.Mart'a sarkacak gibi hayırlısı diyelim.