Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Selim Siliğ
çok hamarat gördüm seni Selimcim.Nedir..? Evliliğe hazırlık olayı mı?:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Scudo
selam ;)

beyler grup olarak sürüş güvenliğine dikkat ediyoruz iyi de yapıyoruz. ama bunu bir adım daha öteye götürüp grubumuz için bir liste oluşturalım diyorum.

listede grupta bulunan tüm arkadaşlarımızın bilgileri bulunacak. nedir bu bilgiler
-isim soyisim
-telefon
-bir yakınının telefonu
-bu kişinin yakınlık derecesi ve ismi soyismi
-kan grubu

diğer bir yapılması gereken ise dışarıdan katılıma açık faaliyetlerimizde tüm katılımcılardan yine bu bilgiler istenmeli ve her tura bir liste oluşturulmalı.

bunlar zor şeyler değil. yapılması gerekli. ölüm diye bir şey var Allah korusun. bana bir şey olsa aileme hiç biriniz haber veremezsiniz. anca telefonuma bakacaksınız ama o heyecan içinde kim düşünecek onu veya telefonum o gun yanımda değilse ne olacak? boyle olmaması gerekiyor diye düşünüyorum.

bir liste yapmayı öneriyorum.

eğer herkes benimle hemfikirse bilgileri selime özel mesaj yoluyla iletelim.

görüşlerinizi belirtiniz okuyup geçmeyiniz.

biletimi aldım. bugun 20:00 de çanakkaleye uçuyorum :) eylül ayı sonuna kadar istanbulda olmayacagım. orada bol bol bisiklete binme imkanım olacak diye tahmin ediyorum. size arada fotograf gondermeye çalışacagım.

kendinize iyi bakın görüşmek üzere aslanlar

(link)

• Beğen
Tepkiler: engin engin
@Aziz Özkan
Kendine dikkat et Azizcim.Kaller için teşekkür ederim.Kısmetse bu akşam Selim'den alacağım.Formamı da alırım inşallah.Bu gidişle üzerime olmayacak.Gerçi seneye de giyerim diye bi numara büyük söylemiştim ;)
Bu arada Çanakkaleye ne zaman havalanı yapıldı :D

gökovadan selam dostlar...fena tatildeyim...kitesurf'e sardık şimdide bakalım ne olacak:)

http://www.guzeltatilyeri.com/wp-content/uploads/2010/11/kitesurf1.jpg

vayy süpermiş.yamaç paraşütüne sarmıştım bi ara ama adamın kucağına oturup uçmak ters geldi:D .Anlat hocam ben yalnız uçarım dediysem de olmadı.;)
Sen öğrendiysen bu olayı, edinelim bi yerden o uçurtmalardan :rolleyes:

hop! nabıyosunuz gençler. deniz kum bisiklet üçlüsü iyimiş diyorum :) kendimi 1.5 aylık aradan sonra tekrar eski performansıma getirdim sayılır. iyi gidiyorum heralde :) ama daha çook çalışmam lazım. avg 30 olmalı ;)

bugunku parkur ve detaylar :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264889_218652578167817_100000692298877_706232_3807331_n.jpg

Trip Time: 01:43
Avg Speed: 26km/h
Max Speed: 52km/h
Trip Dist: 44km

beyler bugun çok mutluyum :D bugün bütün çaylar benden hadi bakalım ajksdfhasdf

he erdal abi de altınoluktaymış :D herkes bir yerlerde suda asdfkjasdf

yarın işbaşı yapıyorum...havalar fena sıcak..bu havalarda aman dikkat..çok zorlamayın

Arkadaşlar Ramazan ayını iftardan sonra 30-40 Km ile tamamlayacağımız turlarla geçirelim diyorum. Bugün yarın başlayalım diyorum, ilk rota için fikir yazarsanız 21:00 - 21:30 gibi Sirkeci hareketli başlayabiliriz, diğer yöne ise aynı saatte Bakırköy çıkışlı olabilir.

@Selim Siliğ
kulağa hoş geliyor.ama 07-15 vardiyama denk düşmeli.:rolleyes:

Merhaba arkadaşlar tatil bitti bugün işbaşı yapıldı.Tatil sonrası işe adapte olmak zor görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
tur yapsanıza gençler. bi tatile gittik herkes yatay vaziyet almış, grup durmuş. istanbula döneyim mahvetcem sizi. köpek takacam grubun peşine :)

Geri