Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Aziz Özkan

la oğlum.. sabah 5.5 ta ne işin var ayakta yat biraz uyu :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Scudo
Bu pazar Yalova' dan hareketle Sudüşen Şelalesi / Yalova tarafına ne dersiniz ekipten arkadaşlar?

.

günaydın gençler :D az önce uyandım ben bi kahvaltı edeyim sonra gelirim.

bu arada temmuz 15-16-17 , bu üç günden birinde çanakkaleye gidiyorum. bisikleti ve formaları kaskı vs. bugun gönderdim

@RECEP İŞLEK

her zaman bekleriz Recep Bey

bugunku etap mark cavendish'in. arkalardan tek başına sinsi sinsi geldi kazandı :D hiç sevmiyorum bu adamı ya :D

yarın 15:00 eurosport ;)

şu mesajı bir daha yayınlayalım kaybolmasın arada

@Selim Siliğ

bi engin abi vardı, fatih abi vardı, uğur abi vardı, yüksel vardı. nerede bu arkadaşlar :60:

@Aziz Özkan

:in: Burdayız Aziz'im,

Hafta sonu için ses yok mu?

Ses ve ilgi bekliyoruz işi olandan olmayandan :) Ekipten 4 kişi tamamlanmazsa büyük ihtimalle bu hafta da yatacağız..

@Engin YILDIZ

eyvallah engin abi

ben bisikleti çanakkaleye gönderdim. pendik son turumdu.

ama selimden şöyle bir ses var haftasonu için :)

@Selim Siliğ

@Selim Siliğ
ee ben onu senin çocukluğun sandıydım.:) arka dörtlünün ikincisi Aziz,en arkadaki de goflet. ;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
öldünüz mü kaldınız mı ne oldunuz ya 2 haftadır ses yok :)

eylül ayında her ctesi ve pazar tur planımız var. ctesi günü olan tur gezi amaçlı değil performans amaçlı olacak, yemek ve mola olmayacak. güzergah avrupa yakasında kennedy caddesi, anadolu yakasında kadıköy tuzla sahil yolu. evde oturup dinlenmeyin hamlarsınız. grup çıkmasa da bireysel olarak çıkın. sonra arkamdan bagırmayın aziz yavaş falan diye beklemem söyliyim :) özellikle bu tura sabit katılımcı olarak engin abiyi beklemekteyiz beklemekteyim :D

bu hafta sonu izne çıkıyorum dostlar...ağustos başında döneceğim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Geri