Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

ard arda 4üncü mesajım. hoş olmadı sanki :D ama neyse önemli değil şu an dehşet mutluyum :D:D:D:D. yaklaşık 1 aydır beklediğim (hatta lastikleri nisandan beri bekliyorum :p) paketlerim bugun elime ulaştı. 3 pakette aynı anda hemde. postacıya sarılacaktım vallahi. neler mi geldi hehe işte :D

Nike RadioShack Team Euro Jersey 2011 (Small)
Nike RadioShack Team Swift Bib Short 2011
Elite Corsa Team Water Bottles 2010 - Small (Cervelo Test Team)
Schwalbe Ultremo ZX Tyre 700x23 Folding- Red/Black

(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@Goflet
yahu sen zaten izinden yeni dönmedin mi ? ;)

herkese iyi dilekleri için teşekkur ederim :) muhtemelen pazar gecesi çanakkale yolcusu olacagım ve eylül 20ye kadar istanbulda olmayacagım. tabi orada tek başıma sadece antrenman üzerine yogunlaşıcam. güzel rampalar var gıcır asfalt var ss'ciğim bilir :) ben yokken yatmayın sakın valla döndüğümde yavaşlamış göbekli bir grup görmeyeyim :) . arada foruma girip kontrol edicem sizi nıhahaha pedalınıza kuvvet sevgili asus :D

ve bi haber

döndüğümde yeni forma tasarımlarımız da büyük ihtimal bitmiş olacak. bu yılki formamız siyah oldugundan dolayı selimciğimle yeni formamızın farklı olması acısından kırmızı beyaz agırlıklı olmasında karar kıldık. açıkçası oldukça farklı bir tasarım göreceksiniz. hepinizin begenecegini tahmin ediyorum :) selimciğimle baya bi ugraşıyoruz guzel bir şey ortaya cıkarmak için. yeni formalarımızın ilk kullanımını 20 Mayıs 2012 tarihinde grubumuzun 2inci yaşını kutlayacagımız turda yapacagız. özel bir tur düşünüyoruz selimciğimle :)

bu kısa ve saçma vedamdan sonra bu da günün fotografı olsun diyorum :)

team garmin-cervélo - ispanya
http://cdn3.media.cyclingnews.futurecdn.net/2011/01/20/2/garmin_cervelo_calpe_2011_516_600.jpg

selimciğim akşama sirkeci deltada olacagım sultanahmette goruselim mutlaka ;)

amma uzun yazmışım akldfjalskfj

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
İş ve özel hayatımın yoğunluğu artarak devam ediyor arkadaşlar.. Bu hafta için daha plân bile yapamadım, ay sonuna kadar ben sanırım iptalim, Ağustos' ta Ramazan' la beraber beraberiz inşallah.

Sevgiler :)

@Selim Siliğ
hoppalaaa.İzinden döndük ne bu rehavet arkadaş.
Ramazanla beraber derken bize oruç oruç pedal çevirtmiycen di mi?;)

@Aziz Özkan
süveter desenleri ön planda olsun.Baklava dilimi mesela.Selim'in bu tarzı sevdiğini okumuştum bi mesajında.:D

• Beğen
@Uğur Demirtaş

hehehe :)

yazın biraz durgun geçebilir. ama kendinize windstopper ve su geçirmez özelliği olan kıyafetleri yavaş yavaş edinmeye çalışın derim, cunku ben yaz kış her hafta çıkarım. bu kış siz de benimle beraber çıkacaksınız her hafta soguk falan dinlemicez haha bu boşlukların acısını çıkartıcaz yani ;)

Bizim de bir zamanlar IBIMUS Pedal Grubu'muz var idi.. Umarım burada bunu hatırlayacak arkadaşlar vardır, mesajımı okuyorlarsa, hepsine çokk selammm..

• Beğen
Delta Bisiklete Teşekkürler :in:

(link)
(link)

sonradan gelen edit: hacı iyi reklam yapıyorum valla.. dün wiggle , chainreaction.. bugün delta.. asdfklasf :D

@Selim Siliğ

gitmeyecem bugun ya bitmiyor işler :D yarın giderim ugraşamam bugun

3 oda 1 salon temizlendi, yerler silindi..
3 günlük bulaşıklar yıkandı
Mutfak ve WC temizlendi
2 posta çamaşır yıkandı, asıldı, 3 gömlek 2 pantolon ütülendi

Yeter parmaklarım yoruldu :D

Geri