Scudo Sports

A.S.U.S Pedal Grubu İznik Gölü ve Çevresi Turu(18.09.2010 Cumartesi)

''O gün çalışmazsam ben de varım.'' diye bi mesaj yazmıştım bu konuya, 28.08.2010, saat 17:19'da; ama ismim listeye alınmamış. Nedir?

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Scudo
@semir karabulut

Listeye kesin olarak geleceklerin isimlerini ekliyoruz, o gün çalışıp çalışmayacağınız belli olmadığından dolayı eklenmedi.

@semir karabulut

Semir arkadaş söylenildiği gibi kontenjan sınırlaması vardı ve o gün kesin gelicek olanların isimleri listeye eklendi. Kendiniz de söylüyorsunuz çalışmazsam varım diye. Kusura bakmayın bir dahaki sefere katılırsınız.

@Selim Siliğ

Pardon ya, o zaman keşke kesin geleceğimi yazsaymışım, o zaman hem listede adım olurdu, hem de turdan bir gün önce ''ah ya arkadaşlar yarın işim çıktı gelemiyorum pardon özür'' deyip işin içinden sıyrılabilme şansım olurdu. Bundan sonra böyle yaparım artık, neyse.

Bir de, keşke gelmeye heves edip şuraya ilk mesajı yazdığım zaman tur organizatörlerinden birisi beni uyarsaydı.

• Beğen
@semir karabulut

Biz bunlara da karşıyız Semir, öyle gelmeyecek olup da geleceğim demek ayıp bir şey, eğer bunu yapacak bir kişi olursa zaten yine uyarırız ki bundan önce de bu durumları yaşadık, aynen uyguladık.

Söz çarpıtmanıza gerek yok, durum bu şekilde ve zaten önceki mesajlarımda da söyledim genelde gelebilirim diyenlere bunları, uzatmanın gereği yok inşallah başka turlara beraber oluruz.

Ayrıca uyarsaydınız demişsiniz ki ben bizzat uyardım sizi ikinci sayfada size hitaben mesajım mevcut;

Çalışmazsanız haber verirsiniz, ekleriz listeye sizi de

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70350&page=2

@Selim Siliğ

Söz çarpıttığımı düşünmüyorum. İnsanlık hali, sözünüzü tutmaya kararlı bile olsanız, beklenmeyen durumlar olabilir, söz verdiğiniz gibi tura katılamayabilirsiniz ve bazen öyle durumlar olur ki, durumdan kimseyi haberdar bile edemezsiniz.

Söz konusu mesajı yazdıktan sonra bana ''gelip gelmeyeceğini kesin olarak bildirmelisin'' diye bir uyarı mesajı yollanabilirdi, ben de ona göre tavır alırdım. Neyse. Tur sizin turunuz, kural sizin kuralınız. Gerçekten de uzatmaya gerek yok.

Pardon, mesajınızı görmemişim. İnsanlık hali... Konu kirliliği için herkesten özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Gerek kaşif abi gerekse Semir arkadaşımızın performansları gerçekten çok iyi, her ikisinide tanıdığım için iyi biliyorum.

Organizatör arkadaşlarımın kaygılarını anlayabiliyorum, sanırım seyir esnasında grubun dağılmasından ve kalabalıktan dolayı geç kalmaktan tedirginler.

Geç kalmak benim de işime gelmez, malum ben de Avrupa yakasından katılıyorum, ama tur süresince kopmalara neden olacak bisikletçiler değildir.

Benim nacizhane fikrim, keşke gelebilselerdi.

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Arkadaşlar,

Durum budur ve A.S.U.S. Pedal Grubu' nun ön plânda gördüğü bir kaç maddeden ilki seyir halindeki güvenliktir. Bunu hiçe sayacak herhangi bir sözün ve davranışın da başta bizzat ben olmak üzere tüm çekirdek ekip arkadaşlarımla karşısında durduk, duracağız.

15 kişilik kontenjanımız İznik Turu için dolmuştur ve listede ismi olan arkadaşlardan bile gelmeyen olursa, yine de yeni katılımcı katılamayacaktır.

Konu hakkında, konuyu uzatacak daha fazla söze gerek yok. Lütfen anlayış gösterin.

Saygılarımla.

Arkadaşlar Saygıdeğer Samet kardeşimle Saygıdeğer Engin Yıldız'ın benim ve Semir için yazdığı sözler gerçekten çok anlamlı ve çok güzel. Bu tip sözleri Abi saydığım kişilerden de beklerdim ama neyse. Bu organizasyon bir an önce gidilip, bir an önce Gölü dolaşıp, bir an önce dönelim şeklinde bir organizasyon olmuş. Umarım katılan tüm bisikletliler için verimli bir gezi olur. Herkeze iyi pedallamalar.

@Kaşif

durumu anlayışla karşıladıgınız için teşekkürler .
ancak kontejan olmasındaki amaç hız değil güvenliktir .

saygılarımla ve başka turlarda görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlar ;

Lütfen gerginlik çıkarmayalım.Bir tur yapacağız burnumuzdan gelmesin.

Kuralları koyduk ve o kurallara göre haraket ediyoruz.Turun konsepti belli.

Mümkün olan en verimli ve hızlı şekilde parkuru tamamlamak.

Lütfen daha fazla bu konu hakkında yazışma olmasın.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Ve beklenen İznik Turu' muza gidiyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 140 km olarak belirledik.

Parkur ise genel itibariyle düz fakat yine ufak tefek iniş çıkışlar mevcut.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Tarih: 18.09.2010 Cumartesi

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Topanma Saati: 07:30

Gidiş Hareket Saati ve Yeri: 08:00 - Yenikapı Feribot İskelesi

Dönüş Hareket Saati ve Yeri: 19:45 - Yalova Feribot İskelesi

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Mesafe: 140 Km

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay ( Adem Ay kardeşimizin askere sevk tarihi bugün belirlendi ve İznik Turu' nda bizimle malesef beraber olamayacak! )
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' dan Katılacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. Alper Erdim
13. Samet Özdemir ( Yalova' dan Katılacak )
14. Çağlar Kalaycıoğlu ( Yalova' dan Katılacak )
15. Murat Semiz ( Yalova' dan Katılacak )
16. Uğur Demirtaş

Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler.

Katılım Şartları:
  • Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.
Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Bilgi: Tura Katılım fazla olduğundan ve fazla sayıda binicinin olmasının grupta kopmalara sebep olacağından dolayı İznik Tur' umuz 15 kişi ile sınırlanmıştır.

Detaylı bilgi için (link) ziyaret edebilirsiniz.

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

a.s.u.s a ve katılımda bulunan pedalşörlere başarılar ....

Arkadaşlar,

Durum budur ve A.S.U.S. Pedal Grubu' nun ön plânda gördüğü bir kaç maddeden ilki seyir halindeki güvenliktir. Bunu hiçe sayacak herhangi bir sözün ve davranışın da başta bizzat ben olmak üzere tüm çekirdek ekip arkadaşlarımla karşısında durduk, duracağız.

15 kişilik kontenjanımız İznik Turu için dolmuştur ve listede ismi olan arkadaşlardan bile gelmeyen olursa, yine de yeni katılımcı katılamayacaktır.

Konu hakkında, konuyu uzatacak daha fazla söze gerek yok. Lütfen anlayış gösterin.

Saygılarımla.

selim siliğ...

ya arkadaşlar kusura bakmayın ben bu konunun bu duruma gelmesi için yazmadım o mesajı gelmesini isterdim kemal abinin tecrübe olarakda çok iyi performans olarakda tabi sizin kurallarınız varmış onada saygı duyarım 15 kişi diyorsunuz 15 kişi gidilir tabi kimsenin rahatsız olmasınıda istemem kalabalık olduk yetişebilirmiyiz bişey olurmu diye turun zevkini almak lazım en başta.

üzülerek yazıyorumki büyük ihtimal bayramdan sonra bodrum işi olacak daha öncede yazmıştım ben şehir dışına çıkabilirim diye listedede ismim yoktu bilerekde yazılsın istemiyordum ama sonradan baktım yazılmış bişeyde dememiştim engin abi ve beni tanıyan arkadaşlar bilir işimden dolayı sürekli şehir dışına çıkıyorum burdaki o geliyor o gelmiyor muhabbetlerinden dolayı ben gelmiyorum demiyorum sakın yanlış anlamayın tutupda son hafta ben gelemiyorum şehir dışındayım diyerek 1 kişinin hakkını yemek istemem bu tura gelmek isteyipde gelemeyen arkadaşlar vardır onların gelmesini engellemeyeyim. şehir dşına çıkmazsam babam saolsun çınarcığa gidecekmiş arkadaşlarıyla onlarıda ben götürcem araba kullanmayı bilmiyorlar çınarcıkta olucam gibi size şimdiden iyi pedallamalar.

hocam ben yazmamışım ama dimi? ben size kesin yazın demedim çağlar arkadaşımız yazmış ben durumumu anlattım size zaten eğer gelebilecek olsam zaten kaçırmam bu turu kesinlikle gelirdim ama durumumu en başta anlattım niye bu mesajdan sonra 10 kişi bile gelmese biz 5 kişi gideceğiz demişsin anlamadım sanki size karşı bişey varda onun için gelmiyormuşum gibi düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.

• Beğen
@samet_özdemir

Arkadaşlar;

Gerekli açıklamalar yapıldı.Söylenecekler söylendi.Lütfen daha fazla uzatmayalım.

Bu konu hakkında başka mesaj atmayalım.

Teşekkürler.

@Adem AY

:):):):):)

• Beğen
Tepkiler: Adem AY
@Adem AY

adem dostum hayırlı teskereler bende tankcıydım m48 2 ac lerde ankara etimesgutta 109 gün tanklarla haşır neşir olduk ....

Geri