Scudo Sports

A.S.U.S Pedal Grubu İznik Gölü ve Çevresi Turu(18.09.2010 Cumartesi)

@Goflet

Umut abi bence sağlıkçı sen ol, lastik işleri Aziz, diğer teknik ekipman da Selim ve bende olsun. Yani şu şekilde;

Umut Yıldırım: Gazlı bez, betafix, kolonyalı mendil, tentirdiyot
Aziz Özkan: Pompa, iç lastik
Selim Siliğ & Selim Leylak: Alyen takımı, zincir baklası, zincir anahtarı, levye, yama, yapıştırıcı, zımpara

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Scudo
Aziz de güzel bi alyen takımı var şöyle oldumu tamamdır

Umut Yıldırım: Gazlı bez, betafix, kolonyalı mendil, tentirdiyot
Aziz Özkan: Pompa, iç lastik, Alyen takımı
Selim Siliğ & Selim Leylak: zincir baklası, zincir anahtarı, levye, yama, yapıştırıcı, zımpara, pompa

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Siliğ
Selimcim iyi misin? Benim tanıdığım Selim bu fırsatı kaçırmaz ;) Neyse bi çeyrek götürüsün.Çeyrekten bi şey olmaz..
Top on'a son sıradan eklersen beni memnun olurum..:)

@Selim Siliğ

tamamdır...bu şekil olsun...ben yinede + olarak alyen takımı ve levye getiriyorum

Ve beklenen İznik Turu' muza gidiyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 140 km olarak belirledik.

Parkur ise genel itibariyle düz fakat yine ufak tefek iniş çıkışlar mevcut.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Tarih: 18.09.2010 Cumartesi

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Topanma Saati: 07:30

Gidiş Hareket Saati ve Yeri: 08:00 - Yenikapı Feribot İskelesi

Dönüş Hareket Saati ve Yeri: 19:45 - Yalova Feribot İskelesi

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Mesafe: 140 Km

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay ( Adem Ay kardeşimizin askere sevk tarihi bugün belirlendi ve İznik Turu' nda bizimle malesef beraber olamayacak! )
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' dan Katılacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. Alper Erdim
13. Samet Özdemir ( Yalova' dan Katılacak )
14. Çağlar Kalaycıoğlu ( Yalova' dan Katılacak )
15. Murat Semiz ( Yalova' dan Katılacak )
16. Uğur Demirtaş

Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler.

Katılım Şartları:

• Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Bilgi: Tura Katılım fazla olduğundan ve fazla sayıda binicinin olmasının grupta kopmalara sebep olacağından dolayı İznik Tur' umuz 15 kişi ile sınırlanmıştır.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
evet dostlar şu anda 15 kişilik kontenjanımız dolmuştur.

malesef daha fazla katılımcı kabul edemeyeceğiz.

ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

ilgi fazla olduğundan bu turu ileriki bir tarihte değişik arkadaşlarla tekrarlama durumunu gündemimize aldık

İlkyardım malzemelerinin hepsi bende de var. Pompa yapıştırıcı yama tabi ki de var zati.

Adem'e de hayırlı tezkereler.

Arkadaşlar biraz geç oldu sanırım ama gene yazayım dedim. Eğer bir kişilik kontenjanınız varsa sizlerle beraber İznik göl çevresini tekrar fethetmek istiyorum. Saygılar.

@Kaşif

Kaşif abicim merhaba,

Gelmeni çok isterim, arkadaşlar umarım listeye adını yazarlar.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Kaşif

Malesef 15 kişiyle kontenjanı tamamladık Kaşif, inşallah sonraki İznik turumuza katılım sağlarsınız.

aynı malzeme listesi tekirdağ turumuz içinde geçerli olsun bence daha iyi olur

bence kontenjan 15 kişi ile sınırlı olmasın gelmek isteyen herkes gelsin sonuçta yol belli kendine güvenemeyen kimse bu yola adım atmaz zaten 150 km bir günde rampayla başlayıp rampayla biten bi tur yalovadan sonra orhangaziye 5 km kalaya kadar rampa dönüşte orhangaziden 5 km yine rampa gölün güneyinde ufaklı tefekli rampalar var kendine güveni olan dostlar gelsin bence kimseyi gelmek isteyipde yolda bırakmayalım kaşif abi mesela turu en önde başlayıp en önde bitirebilecek bi abimiz performans olarakda çok iyi tecrübe olarakda.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir

Dostum;

A.S.U.S Pedal Grubu olarak belirli prensiplerimiz var.

Bunlardan ilki güvenlik ikinicisi ise geride kimsenin bırakılmamasıdır.

Geçmiş tecrübelerimize dayanarak; katılımıcı sayısı belli bir sayının üzerine çıktığında grubun kopmadan ve dağalmadan ilerlemesi neredeyse imkazsız oluyor.

Ön takım kaptanı ve arka takım kaptanı arasındaki mesefa haddiden fazla açılıyor ve bazen telsizle bile iletişim sağlanamıyor.

Bu gibi durumlarda grup güvenliği zaafa uğruyor.Arkada bir olay olduğunda ön tarafın habersiz şekilde devam etmesi durumları yaşanabiliyor.Müdahalede geç kalınabiliyor.

Bizde grup olarak ilerlemek esas.Yoksa bireysel gidilecek ise herkes kendi başına gitmekte özgür.

Zaman kısıtımızda var malesef belirli bir disiplin içinde gidilmez ise bu turun tamamlanması mümkün olmaz.Tecrübe ile sabittir.

15 kişiyi mola verdikten sonra toplayıp harakete geçirmek bile bir olay oluyor.

Malesef kontenjan uygulaması devam edecektir.

Ancak dediğimiz gibi talep çok olduğundan bir tur daha düzenleme gündemimizde.

Teşekkürler

Ancak dediğimiz gibi talep çok olduğundan bir tur daha düzenleme gündemimizde.

goflet...

son derece mantıklı.....

:in: :in: :in: :in:

@Goflet

umut abi kesinlikle katılıyorum

son düzenlenen 18 mart çanakkale turuna yaklaşık 55 kişi katılmıştık . ve kişi sayısı ne kadar artarsa kontrolun zorlaştıgını orada gördüm . ama ebitteki oldukça tecrubeli arkadasların gayretleri sonucunda sanki 5 kişi tur yapıyormuş gibi rahattık .

aynı rahatlıgı bizde saglayabilir miyiz onu bilemem o nedenle 15 kişi ideal derim . zaten sarıyer tarafına yaptıgımız turda ön ve arkanın kopmasından dolayı tatsız ve şanssız bir olay yaşadık dolayısıyla yapacak bir şey yok her şeyden önce grup güvenliği gelir .

@Aziz Özkan

sağlarız azizim sen merak etme..

kuralları yazacağız ve o kurallar çerçevesinde devam edeceğiz.

neticede herkes belirli bir olgunlukta sorun çıkacağını sanmıyorum.

çıkarsada çözeriz...

@Aziz Özkan

İkinci bahsettiğin olay da zaten biz kaynaklı bir sorun yoktu, problem farklı bir grubun öncülük yapmak istemesiydi ve beceremediler.

Geri