Scudo Sports

A.S.U.S Pedal Grubu İznik Gölü ve Çevresi Turu(18.09.2010 Cumartesi)

@allylic

kanka bu tur benim değil ben a.s.u.s lu dostlarımın düzenlediği tura gidiyorum yukarda okumuşsan gerçekten kurallar çok güzel ben gruba uyacağım nitekim en düşük tempolulara göre takım kaptanları pedalşörleri uyaracak kanka yarış yapmıyoruz ..su düşen dönüşü hatırlıyorsan benzincide herkesi topladım kimseyi arkada bırakmadım .... yer yer kopmalar olduysada pedalşörler arasında ,dönüşte benzincide toplanarak hepimiz birlikte feribota bindik ...
gerçi o tren işini sevmiyorum gördün sıkış tepiş ..
ben izmit dönüşü asla ne pendikten feribota nede gebzeden trene binerim
diğer dostlarımı tenzih ederim artık ben bu kurumlara para kazandırmam ..
ha eskihisar topçular arası feribot seferlerinde bisiklete para almıyorlar
ha olaki prosedür değişmiş o vakit hem 4 eylül erikli hemde 18 eylül izmit düşer ben bir kere protestomu başlattınmı ilelebet sürer...

Scudo
Bu tarihlerde kamp yapacak vaktimiz yok malesef. Ilerde insallah kamplisini da yapmak isteriz sartlar uygun olursa.

evet malesef kamp yapacak vakit yok...yardımlaşma ve dayanışma içerisinde tamamlarız..başka aksilikler çıkarsada çaresine bakarız.

sonuçta grup olmanın gereği bunlar.:)

Arkadaşlar, buyrun hoşgelin İznik'e
atlas keşif gurubu ile Kızılcahamam'a gideceğim için
size eşlik ve iznik te rehberlik yapamayacağım.
Acizane tavsiyem, yalovadan sonraki süpürgelik rampasına girip yoğun trafikte ( istanbul - İzmir yolu sonuçta ) pedal çevireceğinize, yalakdere yolundan girip, boyalıcaya direkt çıkmanızdır.
Yaprakların sararmaya başlaması ile bu yol çok daha güzel görünecektir.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Merhaba arkadaşlar;

Engin Bey ile uzun zamandır istediğimiz bir turdu. Bir aksilikle karşılaşmadığım takdirde ben de sizinle İznik Turu'na gelmek istiyorum. Listeye beni de ekler misiniz?

Ve beklenen İznik Turu' muza gidiyoruz!

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Toplam katedilecek mesafeyi yaklaşık 140 km olarak belirledik.

Parkur ise genel itibariyle düz fakat yine ufak tefek iniş çıkışlar mevcut.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Tarih: 18.09.2010 Cumartesi

Buluşma Yeri: Yenikapı Feribot İskelesi

Topanma Saati: 07:30

Gidiş Hareket Saati ve Yeri: 08:00 - Yenikapı Feribot İskelesi

Dönüş Hareket Saati ve Yeri: 19:45 - Yalova Feribot İskelesi

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Mesafe: 140 Km

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe(Yalovada buluşulacak)
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10.Faruk Karataş
11.....
12.....

Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler.

Katılım Şartları:

* Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
* Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
* Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan
Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 25 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz

http://i969.photobucket.com/albums/ae178/kumutyildirim/iznik.jpg

• Beğen
Tepkiler: faruk karataş
Benim de bı ihtimal gelebilme şansım var. Bı kaç gün oncesinden haberdar ederim Gelip gelmeyeceğimi. Katılım artacak gibi görünüyor. Bayağı talep var :)

• Beğen
@Baran Saldanlı

evet baran talep bayağı fazla..

mesafe kısa sayılmaz ve vakit sıkıntısı olduğu için biraz yüksek çevireceğiz...

bu durumda katılımcı sayısını belirli bir sayıda sınırlamak durumunda kalabiliriz.

grup haddinden fazla kalabalık olursa kopmalar ve dağılmalar başgösterebiliyor.

duruma göre aksiyon alacağız.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi,

Köftelerde köfteydi yani, azı karar çoğu zarar, oraya kadar gitmişken arkadaşlara tadımlıkta olsa tavsiyemdir, bir de meşhur kaymaklı ekmek kadayıfı vardı, ben O zaman denemedim ama, belki bu sefer hep birlikte deneriz. :in:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Seyyah
@Engin YILDIZ

açıkçası ben köfte yersem vücut proteini zor eritmekte bu da bana rampada performans düşüklüğü olarak gelmekte bunu yaşadım biliyorum bu gün belgraddan şimdi geldim sabah 08.00 de evden çıktım
sadece bir adet gofret ve sonra al beni yedim iki adet maden suyu sodası ve ayran karışımı, bir tek uludağ sodası ,3 pet şişe su bir daha su almayacağım paso maden suyu sodası ve ayran içeceğim bu sıcak havalarda
gene çok su kaybettim bu gün çok sıcaktı...

Bende katılmak isterim..Geçen sefer hava şartlarından dolayı iptal olmuştu :( Umarım bu sefer böyle bir aksilik olmaz...

18 Eylül 2010 Cumartesi günü İznik Gölü ve çevresinin keşfi amaçlı gezi düzenliyoruz.

İstanbul' dan Yalova' ya feribot ile geçilerek İznik Gölü ve çevresi turumuzu tamamladıktan sonra, dönüş yine feribotla Yenikapı' ya yapılacak.

Orhangazi üzerinden İznik Gölü' ne varılarak, Gölün güney kısmından başlayarak doğu istikametinde çevresini komple pedallayacağız.

Ortalama hız olarak ise 24-25 km/sa yapmayı düşünüyoruz. Bu durumda 10 saatlik turun 6 saatini pedallama 4 saatini de dinlenme, yemek vs. olarak değerlendirmeyi planlıyoruz.

Rota: Yalova Feribot İskelesi' nden hareketle Orhangazi üzerinden İznik Gölü çevresinden tekrar hareket noktasına dönüş.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' da buluşulacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. ...

Katılım Şartları:

• Grup güvenliği ve prensibi olarak kasksız katılım sağlanamaz.
  • Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

.

tam konuyu açayım mı sonramı açarım diyordum siz açmıssınız bende iznik turu düşünüyodum ramazandan sonra ama işimden dolayı şehir dışı işi var o belli olana kadar da bekliyordum bu turda bende varım eğer şehir dışında olmazsam çünkü bayramdan sonra bodruma gitcem duruma göre katılımımı söylerim.

gölün etrafı toplamda 80 km
yalova orhangazi 18 km
göle kadar olan kısım 5 km falandı sanırım toplamda yapılacak yol 140 - 150 km falan olur gidişte güneyden gitmek avantaj güney kısım yol dar ve rampalar var bir kaç tane kısa rampalar dönüşte yol çok güzel ve geniş 1 2 tane rampa var

yemek işine gelince köfteci imrenden başka biyere sakın gitmeyin yusuf usta nın köftesi bugüne kadar yediğiniz en iyi köfte olacaktır hiç şüpheniz olmasın sırf köfte ve ekmek kadayıfı yemek için gidecektim bende :) engin abi nasıl olduğunu bilir :) ekmek kadayıfıda aynı o şekilde bol kaymaklı ekmek kadayıfı bol enerji ;) motorcuların ve bisikletcilerin uğrak yeridir köfteci imren sırf köfte ve ekmek kadayıfı yemeye gidenler var inş. bi aksilik çıkmazsa bende varım ;) yalovadan katılırım.

@samet_özdemir

Samet'cim ben de yarın seni arayıp işin yoksa gel diyecektim, sen önce davrandın.

Kardeşim bu tura mutlaka gelmelisin, hatta Sedat Abi ve Çağrı'yıda heberdar et.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' da buluşulacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. Samet Özdemir
13. ...

Katılım Şartları:

• Zorunlu olmamakla beraber sürüş seyrinin dikkat ve güvenliği adına eldiven giymeniz önerilir.
  • Grup ön takım kaptanı Umut Yıldırım, arka takım kaptanı Selim Siliğ ve grup yetki kaptanları olan Selim Leylak ve Aziz Özkan' ın uyarılarını dikkate alarak sürüş seyrinin güvenliğini üst düzeyde korumanız önerilir.

Bilgi: Grup ortalama seyir hızı 20 km/sa olarak belirlenmiş olsa da arkada kesinlikle katılımcı bırakılmayacaktır ve grup hızı en yavaş katılımcıya göre seyir esnasında anlık olarak grup görevlileri tarafından telsiz aracılığıyla belirlenecektir.

.

Katılımcı Listesi:

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Umut Yıldırım
4. Aziz Özkan
5. Adem Ay
6. Engin Yıldız
7. Kudret Kurtcebe ( Yalova' dan Katılacak )
8. Murat Yalçın
9. Ozan Çolak
10. Faruk karataş
11. Cihan Sönmez
12. ...

Katılım Şartları:

.

engin abi bu tur kaçmaz zaten bende açacaktım konuyu zaten sana haber verip ama iş için şehir dışına çıkıcaz onun tam olarak gününün belli olmasını bekliyordum :) eğer burda olursam ve bir aksilik çıkmazsa kesin geliyorum.

@samet_özdemir

bir aksilik çıkmazsa gelirsen ,samet nerden geçeceksin yalovaya
pendikten ise ben orda yokum
eskihisardan geçeceğim ordan 12 km topuklayıp 09.30 a kadar yalova feribot iskelesinde olmaya çalışacağım yalnız ben evden saat 06.00 çıkarım ayın 17 sinde erken yatacağım ....

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

bende topçulardan geçicem abi eğer aksilik olmazsa beraber geçeriz ;)

Eski iznik grubu yine 200 km'nin üstüne niyetlenmiş de ben arkada kalır mıyım?:) ayrıca farklı arkadaşlarla da tanışmış ve kazanmış olmak adına ve köfteci yusuf aşkına bi aksilik olmazsa ben de varım. Eskihisar-topçular 3 kişi oldu...:)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Geri