Scudo Sports

9 Ocak 2011 Pazar Kayabaşı Mesire Alanı

@engin özen

Bekleriz Engin. Sirkeciden mi katılacaksın ? Eğer öyleyse 09.00 'da Sirkeci'den hareket edeceğiz unutma.

Scudo
@RAİF KORKMAZ

Selam ben de Halkalı'dan katılacağım tren istastonunun biraz üstünde toki konutları var orada oturuyorum. İsterseniz 09:30 da buluşup Florya'ya geçelim. Zaten bizim buradan kısa oluyor tur. Uzatmış oluruz biraz. Hem de kahvaltıya katılırız. Özelden telefon numaramı yazıyorum. Cevap bekliyorum.

Katılımcılar

1. Görkem
2. Onur
3. Aytekin
4. Kudu
5. Enver
6. Tayfun Kara
7. Cem Ateş
8. Serkan
9. Burçin
10.Kerem
11.Levent
12.Cihan
13.Gökhan Tanır
14.İnci
15.Hasan
16.Hakkı Can Yoldaş
17.Müslüm Gövenç
18.Uğur Gövenç
19.Mehmet Çaldağı
20.Zekeriya
21.Berk Arat
22.Mümin Zorcan
23.İlyas Yiğit
24.Engin Özen
25.Barış Taşkıran

• Beğen
Tepkiler: BARIŞ TAŞKIRAN
Arkadaşlar alternatif bir yol tavisye edeceğim, isteyenler eminönünden fatih e çıkıp fatih-edirnekapı-demirkapı-rami-gaziosmanpaşa-metris-sultançiftliği-habibler- kayabaşı yapabilir. Bu güzergah kondüsyonu az olanlar için daha ideal. yaklaşık 25 km tutuyor ve zorlayacak bir eğimde yokuş yok mükafat olarakta en son mesire yerine altınşehir den geleceklerin aksine yokuş inerek ulaşacaksınız. Arkadaşlar belirtmiş diğer güzergah 60 km civarı. Sultangazide oturan biri olarak aksilik olmadığı sürece bende eşlik edeceğim. Görüşmek üzere.

Arkadaşlar yarın ogleden sonraya kadar nete giremeyeceğim. Bu süreçte Onur Berberci arkadaşımız teknik destek verecek. Görüşmek üzere.

Katılımcılar

1. Görkem
2. Onur
3. Aytekin
4. Kudu
5. Enver
6. Tayfun Kara
7. Cem Ateş
8. Serkan
9. Burçin
10.Kerem
11.Levent
12.Cihan
13.Gökhan Tanır
14.İnci
15.Hasan
16.Hakkı Can Yoldaş
17.Müslüm Gövenç
18.Uğur Gövenç
19.Mehmet Çaldağı
20.Zekeriya
21.Berk Arat
22.Mümin Zorcan
23.İlyas Yiğit
24.Engin Özen
25.Barış Taşkıran
26.Ömer Başkıran

Süper kafiye oldu :)

Sabah 9'da hareket edeceğimiz veya öncesinde buluşacağımız bir yer var mı acaba? Gerçi pazar sabahı birbirimizi bulmak pek sıkıntı olmaz ama yine de net bir yer belirlemekte fayda var düşüncesindeyim. Bu arada kafiye güzel :)

@Onur Berberci

Selam Bizde Yenibosna MTB olarak saat 09:15/09:30 sularında Florya Sosyal Tesislerde olacağız.Eminönünden gelen arkadaşlar gelene kadar orada buluşabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@ilyas yiğit

Merhaba. İşaretlediğin yerin hemen solunda gölün üzerinde bir köprü var orası. Şamlar köyü orada buluşalım derim ben. Earth'den Şamlar Köyü diye aratırsan çıkar. Kendi güzergahını çizersin sen. Saat 12:30 gibi Şamlar Köyü'nde oluruz diye düşünüyorum. Eğer geç kalırsak göl manzaralı bahçesi de olan bi kahve var orda çay içebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
@krankmili

Teşekkürler, Onurun tel numarasını aldım, Hamdi abi, Levent abi ve ben Halkalı tren istasyonundan katılacağız.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@krankmili

sağol daha önce kışın hiç bisiklete binmemiştim..çok aydınlatıcı oldu.

@RAİF KORKMAZ
Raif güzergahı tam öğrenirsen çok iyi olur.Mangal yeri tam olarak neresi onuda öğren Grubu kaybetmeyelim

Katılımcılar

1. Görkem
2. Onur
3. Aytekin
4. Kudu
5. Enver
6. Tayfun Kara
7. Cem Ateş
8. Serkan
9. Burçin
10.Kerem
11.Levent
12.Cihan
13.Gökhan Tanır
14.İnci
15.Hasan
16.Hakkı Can Yoldaş
17.Müslüm Gövenç
18.Uğur Gövenç
19.Mehmet Çaldağı
20.Zekeriya
21.Berk Arat
22.Mümin Zorcan
23.İlyas Yiğit
24.Engin Özen
25.Barış Taşkıran
26.Ömer Başkıran
27.Levent
28.Hamdi
29.Raif
30.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@barış taşkıran
Beykozlu hemşehrim gelince görüşelim AYPG den Hamdi 05322634479.

Floryadan sonrakı rota böylemi olacak?

Fotoğraf bulunamadı.

@RAİF KORKMAZ

Evet güzergah heme hemen budur. Yalnız Sazlıbosna göl kıyısından gideceğiz. Trafiğe kapalı bir toprak yol var orada.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
listeye eklemişsin krank:) teşekkür ederim. ben içerenköydeyim.. bostancı sahil üzerinden kadıköy rıhtıma geleceğim.. bostancı iskelede buluşacak arkadaşlar varsa beraber kadıköye geçebiliriz.. sanırım 8:00 kadıköy iskele buluşma yerimiz..

Geri