Selam ben de Halkalı'dan katılacağım tren istastonunun biraz üstünde toki konutları var orada oturuyorum. İsterseniz 09:30 da buluşup Florya'ya geçelim. Zaten bizim buradan kısa oluyor tur. Uzatmış oluruz biraz. Hem de kahvaltıya katılırız. Özelden telefon numaramı yazıyorum. Cevap bekliyorum.
Arkadaşlar alternatif bir yol tavisye edeceğim, isteyenler eminönünden fatih e çıkıp fatih-edirnekapı-demirkapı-rami-gaziosmanpaşa-metris-sultançiftliği-habibler- kayabaşı yapabilir. Bu güzergah kondüsyonu az olanlar için daha ideal. yaklaşık 25 km tutuyor ve zorlayacak bir eğimde yokuş yok mükafat olarakta en son mesire yerine altınşehir den geleceklerin aksine yokuş inerek ulaşacaksınız. Arkadaşlar belirtmiş diğer güzergah 60 km civarı. Sultangazide oturan biri olarak aksilik olmadığı sürece bende eşlik edeceğim. Görüşmek üzere.
Sabah 9'da hareket edeceğimiz veya öncesinde buluşacağımız bir yer var mı acaba? Gerçi pazar sabahı birbirimizi bulmak pek sıkıntı olmaz ama yine de net bir yer belirlemekte fayda var düşüncesindeyim. Bu arada kafiye güzel
Selam Bizde Yenibosna MTB olarak saat 09:15/09:30 sularında Florya Sosyal Tesislerde olacağız.Eminönünden gelen arkadaşlar gelene kadar orada buluşabiliriz.
Merhaba. İşaretlediğin yerin hemen solunda gölün üzerinde bir köprü var orası. Şamlar köyü orada buluşalım derim ben. Earth'den Şamlar Köyü diye aratırsan çıkar. Kendi güzergahını çizersin sen. Saat 12:30 gibi Şamlar Köyü'nde oluruz diye düşünüyorum. Eğer geç kalırsak göl manzaralı bahçesi de olan bi kahve var orda çay içebilirsin.