Selam Grup,
Sabah 07:00 ayaktayııım

hazırlıklarımı yaparak yola koyuldum.Havanın yağışlı ve fırtınalı olacağı haberini,telefondan sevgili İlhan abimle paylaşmıştık

Her türlü hazırlığımı yaparak pedala kuvvet Kadıköy'deyim.Orada,ilk gelen arka takım kaptanı Robocop la gelen arkadaşlarımızı beklemeye koyulduk.Amaniiiiiiiin İlhan abim yeşiller içinde parlaya parlaya gelmessssmi

Yeni aldığı pançosu ortalığı yakııyooo:smily143: Neyse güle güle kullan faslı,sohbet muhabbet,diğer gelen dostlarla beraber vapura bindiik

Deniz çalkantılı,Robocop bisikletleri sağlama alalım dalga geliooo dedi

Veeee aradan 10 dk geçmeden gelen dalga ile sarsıldık.Neyse ki ben ve Robocop bisikletlerimizin üstüüüne zıplayarak onları sağlama almıştııık Daha sonra öğrendik ki İlhan abim sandalyeden yere düşmüş,olası 1 kazayı hafif atlatmış,Muhammet dostumuz ona yardım ederek kazayı atlatmışlar.Yalnız olumsuzluklar bununla kalmayıp motorun hava yapması yüzünden denizin ortasında bekler olduk.O sırada gelen telefona konuyu izah ettim.Neyse uzatmiim kıyıya yanaşarak AV.Y Grubumuz,toplam 13 yürekli pedalsever dostumuzla,Gezimiz ve gidiş modumuz,fren masafemiz konusunda yaptığım konuşma sonunda Çayırbaşı'na kadar sorunsuz ulaştık Rampa çıkışı Robocop önde ben en arkada,Grubumuzu kontrol ederek Belgrat'a giriş yapacağımız sırada,sevgili Uğur "kaptan neredesiniz yarış bitti"diyerek bizleri karşıladı

Beraber Ormana giriş yaparak Valide Bendine ulaştık.Orada uzun zamandır görmediğimiz dostalarımız ile karşılaşarak Özlem giderip sohbet ettik.Bu arada parkur keşfi ve diğer hususlar gerçekleştirildi.Yaptığım konuşma ve aldığımız karar çerçevesinde aynı istikametten geri dönerken,sevgili Merwe bizleri Çayırbaşı girişinde karşıladı sağolsun.Sohbet,muhabbet bizleri yolcu ettikten sonra,aynı istikameten geri dönerek Beşiktaş'da dostlarımız ile vadalaşıp A.Y na dönerek bu güzel,bol yağışlı,bereketli günü noktaladık:winkenlux Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde padal basan,yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese

,bizi aç bırakmayarak karnımızı doyurup,güler yüzle ilgilenen Aktif Pedal Ekibine,Organizasyonu hazırlayıp emeği geçen Kaçkar Bisiklet Ekibine teşekkür ederim

Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr
" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "
Pedalsesi İst Temsilcisi
Mert Arsan