sucukları kurtaramıyacaksınız hepsini yiyeceğim
karda yağsa yağmurda yağsa fırtınada olsa
sucuk yemek için belgrada hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
robocop karbon apaçi
bence müthiş bi gündü
uğur en önden gelmiş soğukta bekleyememiş
diğer yarış yol yarışı ile çakışması nedeniyle 8 mart'ta
kendinize iyi bakın
şu an hala yolda olan arkadaşlara sabır diliyorum
sen yeterki antrenman iste
benim içinde iyi olur
bugünki parkur bugüne kadar olanların en kolayıydı bu arada
veya bu ara yaptığım antrenmanların faydaları
çok keyifli eglenceli ve olabildigince yorucu bir tur oldu. Her dakika su, yagmur, camur. hatta yenilen sosisli sandvicin ekmegi bile islakti En nihayetinde güzel bir maceraydi. Katilan herkese tesekkür ederim.
selam avrupa yakası pedalşörler
anadolu yakası ile birlikte beşiktaştan belgrada yaptığımız tur büyük bir başarı ile sonuçlanmıştır mert kaptan ile iki kişi gittiğimiz garipçe turu sağanak yağmur altında olmuştu yalnız bugünki daha da kötüydü bu yüzden hepinizin yüksek performansınıza hayran kaldım yağmurla savaştınız rüzgarı devirdiniz helal olsun hepinize işte olay budur
organizasyonu gerçekleştiren mert kaptana arka takım kaptanı olarak teşekkürü bir borç bilirim ve sezgin baba çektiğin resimlere şimdiden teşekkür ederim eminim hepiniz ıslanmaktan zevk aldınız olay budur sağanaklarda gitmek
yalnız sabah çok korktum gemide gelirken gemiye iki çift dalga vurdu allah dedim gittik bir şey değil bisikleti nasıl kurtaracaktım o dalgalar arasında
herneyse
bu arada aktifpedal a çokkkkkkkkkkkk teşekkürler sosisler iyi geldi
ve sayın ercan tuzcular beye çok teşekkür ederim kitabını bana hediye etti
tüm yarışan arkadaşlarıda kutlarım bu havada belgradda çamurda yarışmak gerçekten zor iş bir sonraki turda görüşmek üzere
robocop karbon apaçi
apocahpto genç bisiklet dostum
valla yolda şöyle kaldık gemi beşiktaş iskelesinin 500 metre açığında bozuldu
dedim şimdi ayvayı yedik neyse bir 15 dakika sonra çalıştı
bu arada haberlere çıktık
senin ev belgradda tabi sen rahatsın seni gidi seni
görüşmek üzere
robocop karbon apaçi