Scudo Sports

" 8 Şubat " Pazar...Belgrat Ormanı Rampa + Ekşııın (:

Scudo
arkadaşlar merhaba ,

öncelikle bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz .

gezi için ekibi toparlayan mert kaptanımıza , arka takımda güvenliğimiz ve keyifli sürüş için emek veren kudret abimize , birlik beraberlik ve dayanışma için bütün arkadaşlarıma ve belgrad ormanında bizi tezahüratla karşılayan ve ekip olarak bize hizmet veren , karnımızı doyuran , sıcak çaylarımızı içmemizi sağlayan ve en önemlisi yağmur altında hepberaber sohbet edebileceğimiz bir imkanı bize sunan aktif pedal ve ekibine sonsuz taşekkürlerimizle.

kötü hava şartlarına rağmen fotoğraflarımız :

(link)

sevgi ve muhabbetle

@szgn
çokkkkkkkkkkkkkkk sağolsezgin babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yahu çok güldüm akşam akşam
millet poz veriyor ben çorap sıkmakla meşgulum
robocop

@szgn

Eminim verdiğim mail adresini kaybettin ? ... off offff. ..Ben bu nedenlerden döktüm saçları... Ne ise..gittiler ..ardındanmı ağlıyayım yani..

Her koyun kendi bacağından asılırmıs.. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer ise kürkçü dükkanı imiş.

Elerine sağlık ..güzel iş çıkarmışsın adamım.. ( Şip Şakı seni..)...

:(

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte ... (öyle biri iştenin ezikliği burada...:(...

• Beğen
Tepkiler: szgn
@uzaktr

bülent merhaba , abi eve geldiğimde elimi cebime bir attım , hani bazen cepte selpak falan kalır , pantolon makinede yıkanır - kurur , giyer, elini cebe bir atarsın, o selpağı bulursun , o artık suntadır. aynen öyle olmuş.:eek:

ben bulurum senin adresi hallederim sen yazıyı yazmaya başla istersen.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@apocahpto

uğur merhaba ,

istek mesajını aldım bir dahaki sefere dediğin gibi yaparım . şu an oraya müdahele yapamıyorum . post change kilitli .

bir sonrakine artık

sevgilerimle .

değerli dostlar başta kaptanımız sports-man ve arka kaptan kudu olmak üzere tüm ekibi kutlar gösterdiğiniz üstün başarılı ve cesaret isteyen emeğinizi tebrik eder saygıyla eğiliyorum sezgihan a söylenecek bişey kalmadı artık uçuşa devam ediyo onu bırakın kendi haline bu arada bakırköyden değerli bir dostumuz daha katılmış bizlere araca yetişmek için fazla kalamadım sizlerle onun için fazla muhabbet edemedik bu dostla en kısa zamanda tanışmak isterim ilhan abiyide göremedim oradaydı galiba neyse gelecek sefer görüşmek üzere bir müddet daha hasretinizleyim
herkesin pedalına sağlık

@szgn

Adamım sorun değil. Akılmadn geçmişti mail adresini yazdığım kağıdın basına bu durumn geleceği. Yazı bitti abi. Resimleri blogundan alıp bir iki saate yükleyeceğim.

Umarım beğenirsiniz ..

Bu arada gerçekten bugün harika bir gündü. Yazarken bir daha yaşadım. Valığınız ile bu turda herseye renk katan sizlere teşekkür ederim.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte....:cool:

Kel şişman hımbıl va öyle biri işte...

@uzaktr

sağol abi ama bnm kahramanım sendin :D:D poşet fikrinin mimarı olarak

• Beğen
Tepkiler: szgn
Bugün ki gezide "donuma kadar ıslandım" tabirini bizzat hep beraber yaşadık. Soğuk ve yağmurlu bir havaydı, dayanışma, aktif pedalın sunduğu yemek ve muhabbet ortamı, manzara herşey çok güzeldi.

Sabah 07:05 de başlayan ve toplam 105 km süren yolculuğumuzda; paylaşımların, biribirimize verdiğimiz desteğin ve performansımın günden güne artıyor olması da ayrı bir güzellik.

Fotoğrafları çok beğenmedim, kompozisyonlar güzel yakalanamamış ama Sezer ya da Sezcan adlı arkadaşımızın (adını tam hatırlayamadım) da bizim performanslarımız gibi fotoğraf kabiliyetinin artacağına (çektiği tüm o fotoğraflara rağmen) inancım var.

Bu arada yağmurluğunu benle Paylaşan Berk'e ve bana 150 €'luk arka lamba alan Sezgin arkadaşıma tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılar ve sevgiler,

Tuna

arkadaşlar merhaba ;

önümüzdeki hafta tur olsun mu ? yoksa dinlenelim mi ? diye bir konuşma geçti arkadaşlarla aramızda , ben de, oy kullanabileceğimiz ve durumu takip edebilceğimiz minik bir anket hazırladım.

oylarımızı kullanalım bir an önce ve mert kaptanımız ne yapacağımıza karar versin . :rolleyes:

başka fikirler varsa buraya da yazabiliriz.

sevgiler

sevgiler

(link)

efsanevi bi gezi oldu.. bisikletle gezerken çok ıslanmışımdır.. ama saatlerce sağanak yağmur yemek, göletlere çocuklar gibi girmek hatta kaçırmamak, arabaların bize su atmasına gülmek, sağanak hızlandıkça "DAHA FAZLA DAHA FAZLA" diye bağırmak.. işte bunlar oldu bu gezide.. katılan ve güler yüzünü eksik etmeyen herkese teşekkürler :)))

@szgn

bu hafta dinlenme varsa uzun yzpzbilirim duruma göre yada konaklamalı [cumartesi-pazar yada cuma -cumartesi -pazar) rotayı ortak belirleyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@szgn
gene dahihane bir buluş ben oyladım
evetledim tur olsun dedim
robocop

azminize ve keyfinize gıpta ediyorum, biliyorum ki çok şey kaçırmışız! :( ama böyle gruplaşma olmasın beyler! bizler de kızlar olarak dahil olmak istiyoruz bu keyife....! lütfen bizi de hesaba katın... kızlar uyuyor mu nerrde bu devlet nerde bu kızlar....?!

herkese selamlar sevgiler,
esin

Geri