Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

yarın ablamın önemli bir ameliyatı olacağından katılmak istediğim bu tura malesef gelemeyeceğim ,katılanlara başarılar dilerim ,bi dahaki sefere köprü geçişinde olmak üzere ,her sene bisikletliler derneğinin düzenlediği köprü geçişi haziran ayında olmakta evet acısını o vakit çıkarırım ,,,,

Scudo
Hazırlıklara başladım yarın için ama bu rüzgar beni tırstırıyor eğer şiddetini azaltmazsa bende katılamam. Sabah ola hayrola demekten başka seçenek yok. İnşallah görüşürüz kendinize iyi bakın. Dogukan gelemeyecek gibi olursam mesaj atarım.

@sinan sertkaya

telefonum acik olacak ve ben de uyanmis olacagim. arar ya da mesaj atarsin. ama umarim gelirsin:)

Rüzgâr için mgm'nin beklentisi şu şekilde arkadaşlar:

Marmara'da: rüzgarın Cumartesi(07.03.2015) günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazar günü (08.03.2015) öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Özeti: kısmet ya bakalım. :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Bu havada köprüye dikkat edin:)) hava sizi köpruden savurabilirr. :)) şaka biyana hava vok sert ve rüzgarli dikkatli olun

Yarin herkes halat getirsin birbirimizi bagliyak da kopruden ucmuyak asagi bune abi ;)) yarin guzel olucak gibi donucazzzzz

@Kudret Kurtcebe
Abi cok gecmis olsun bu arada

• Beğen
Tepkiler: Yowamushi
evet arkadaslar. gun geldi.

yavastan cikiyorum. biraz gecikme olabilir, lastigi patlayanlar olmus. bilginiz olsun.

Gunaydin burdan da yaziyorum pendik hazır saati bekliyotum idofda

8.30da Goztepeden gruba katilacagim.

500 evlerden gelecek olanların bilgisibe alifuat da beklemedeyim 8 .40gibi buradan cıkılacak

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Lutfu kirdara gelmis bulunmaktayim

@Uğur S.
8 35 gibi cıktık bizde. Su an lutfi kırdardayıZ

Bulusma alani belirliyelim toplanma alaninda yada siz nerdesiniz

Geri