Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@murat serbet

çok geçmiş olsun. az sonra telefon numaramı göndermeye başlayacağım anadolu katılımcılarına. bir problem olduğunda birbirimize ulaşırız, bekleyeceksek hep beraber, beklemeyeceksek hep beraber hareket ederiz. yeniden söylüyorum, çok geçmiş olsun.

@erkan_harman

şimdi aldım numaranızı, ama whatsapp kullanıcısı değilim. şöyle düşünüyorum, ben telefon numaramı o hazırladığım listedeki arkadaşlara yollayayım, bir problemi olan, geç kalacak ya da gelemeyecek olanlar bana haber versin. ona göre bekler ya da beklemeyiz.

Scudo
Katılmak istediğim bir organizasyondu ancak, 2 gün önce ufak bir cerrahi operasyon geçirdim ve kısa bir süre kask takamayacağım. :/ Giden herkesin köprü geçişi esnasında ve trafikte dikkatli olmasını diliyorum.

Özellikle köprü giriş ve çıkışında yer alan boşluklardan geçerken çok dikkat edin arkadaşlar. Mtb lastiği girecek kadar boşluklar var. O alanları sadece Türkiye de gerçekleşen bisiklet yarışlarında kapatıyorlar. Umarım sizler geçerken de kapalı olur. :)

@Erdal YILMAZ çok geçmiş olsun. söylediğinize umarım organizasyonu gerçekleştirenler dikkat etmişlerdir. aksini düşünmek bile istemiyorum doğrusu.

ayrıca arkadaşlar anadolu'dan katılacak her değerli arkadaşa numaramı yolladım. bana gelmedi, bana böyle bir şey söylenmedi, gelmem haber veremem geç kalırsınız vs. diyen arkadaşlar varsa hemen söylesin:)

@Erdal YILMAZ efendim gecmis olsun :(
@dogukan demirbek yol ustunde bizi bekleyen arkadaslara hic cekinmem sorarim bostanciya kadar orda sizlerle bulusurz fakat gittigimiz gibi en az 1 saat beklicez orada yalnis anlamadiysam abi bu sogukta zaen hasta gibiyim carpilmayalim iyice varmiydi orda cafe ben var diye hatirliyorum ya ?

Elbet vardı@erkan_harman
r da ne oturmaya n bisiklet koymaya yer kalır mı orası muamma. Ama şuna eminim sabah yağmursuz olsa bile yatağından kalkıp o sabah soğuğunu görüp gelmekten vazgçen çok olacaktır o sebeple yer bulunur herhalde;)

@dogukan demirbek hareket saatimiz 10:30 olarak bildirildi ya abi 1 saat beklemek orda ayakda adami sarsar ya bide surup gelicez terli terli :D

@erkan_harman yok ya biz de ona göre gideriz herhalde. beşiktaş'a inince fırına gider kahvaltılık birkaç şey alırız. olmadı otururuz bir yere. vapurda konuşuruz zaten.

Maslak tarafından gitmeyi düşünen var mı? Bu havada pek çıkasım yok, belki yandaş olursa gaz gelir :)

Gidecekler rüzgara karşı mutlaka önlem alsın;
TARİHTAHMİN EDİLENGEÇMİŞTE GERÇEKLEŞEN
Sıcaklık (°C)HadiseNem (%)Rüzgar (km/sa)Uç Sıcaklık (°C)Ortalama Sıcaklık (°C)
En DüşükEn YüksekEn DüşükEn YüksekYönHızEn DüşükEn YüksekEn DüşükEn Yüksek
8 Mart Pazar610http://www.mgm.gov.tr/FILES/imgIcon/99/e_36x36t_png/61.png7684http://www.mgm.gov.tr/FILES/imgIcon/ruzgar/1/1.gif42-3,121,54,810,7

@Sinan Ş
İçlik giymek şart gibi;)

Rüzgar aşırı olmazsa, yağmur da yağmazsa katılacağım ben de.
Ama rüzgar hafifleyecek gibi görünmüyor.

@lealtad

ne de guzel tayt uzerine sort diye dusunuyordum. yatti guzel hayallerim.

ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN
İNŞALLAH KAZASIZ TAMAMLARIZ

Bende malesef çalıştığım için gelemiycem :( Benim yerimede ne olursunuz iki pedal çevirin.
İnşallah kazasız belasız bi sürüş olur amacına ulaşır.

Her türlü kötü hava şartında sürmüşlüğüm olduğu için geleceğimdir :D Tabii gök delinircesine yağan yağmur dışında :)

arkadslar parkantı yaptıramadım arkadas bir gunde yetistiremeyecegini söledi :(

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri