Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@dogukan demirbek
Pazar sabahi hickimsenin bisiklete laf edicegini dusunmuyorum
haklisiniz kendimi bi anda tribunde hissettim

Scudo
@gmfaruk

haklisiniz belki ses cikarmazlar. insiyatif kullanirlarsa harika olur. guvenliklere bu turdan bahsedip oraya gitmek icin oldugunu soyleyebilir aslinda kullanmak zorunda kalan arkadaslar. daha kolay olur karar vermeleri belki.

Alıntı yapmazsanız sevinirim. Zira ironiyi anlamak güç değil.

Pendik'ten gidecek arkadaşlara ben de katılmak istiyordum, lakin hanımı bu sefer de yalnız bırakırsam 8 Mart'ı "Dünya Kanepede Uyuyanlar" günü olarak kutlamam gerekecek. Siz benim için de pedal çevirin olur mu :(

@Sadettin Z.
Kadikoyde miting olcak yengeyi gonder oraya turdan sona orda bulusursun :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
153 geri dondu iett genel mudurluguyle ayriyetten yazismak lazimmis :( talebimi yine ele alcaklarmis ama cok zormus gec kalinmis bi talep dediler ama yine bi tek benim aramamla olcagini sanmiom arkadslar tek kisilik bi talep olarak bence gorunmesin:) metrobus ve metroyu kullancak olan arkadslar icin elimden gelen bu ben zaten sislide oturuyom:)

Amacimiz@Melih Muratoğlu
Amacimizdan hic bi kosul bizi caydiramaz ben hasta olmayi goze aldim:)

Forumda ki arkdaşlar !!!

Bu konuda net bir plan çizildi mi .. Kesin buluşma oluyor değil mi ???? Lütfen buluşmamızı gerçekleştirip izin alınmasada eylemimizi yapmalıyız eğer böyle bir durum olursa seneye izin almamız daha kolay olur ve artık böyle özel ve dikkat çekilmesi gereken bu durumu her yıl yapma imkanı bulabılırız..
LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YA DA KONUYU AÇAN ARKADAŞIM NET BİR CEBAP YAZABİLİRMİSİN ... TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN :))))))

@erkan_harman çok iyi olur :) isterseniz Maltepe sahildeki üst geçidi geçtikten hemen sonraki ışıklarda bekleyebilirim.Ben oradaki köprüden sahile bağlanacağım.

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
Ya arkadaşlar belli saatler arasında toplu taşımalarda metro yada otobüslere bisiklet ile hiçbir ek ücret ödemeden binebilirsiniz. Kimsenin size binemessin deme hakkı yok. 10403469_10204860066275424_5275406900953751275_n.jpg

@MertKöse tamamdir ozelden tel alisverisi yapariz sabah haberlesmek icin

Dikkat cekmesi icin INSALLAH basin da olur

@aycan turan
Ben cumartesi akşam 7 de işe gdicem havalanına sbah ü de çıkıcam. Enerji barını patlatıp bağcılardan beşiktaşa gelip turu tamamlayacam ve aksilik olmazsa 2-3 gibi Bağcılara dönüp akşam 7 de tekrar işe gitmej üzere 6 da servise binicem:D yaşasın manyak olmak:krnz: ve yol bisikletiyle geliyorum:D

Dostlar herkese merhaba

Etkinliğe herkesi bekliyoruz. Köprü geçişindeki amacımız toplumda "Kadının Güvenli Ulaşım Hakkı"na dikkat çekebilmektir. Umuyoruz ki hepinizin desteğiyle amacımıza hep beraber ulaşacağız. Bu etkinlik hepimizin etkinliğidir. Desteklerinizi esirgemeyin lütfen.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar için etkinlik sayfası linkini paylaşıyorum (Daha önceden paylaşanlara teşekkürler) : (link)
Linkten bizimle doğrudan iletişim kurup sorularınız olursa sorabilirsiniz.

8 Mart'ta havanın yağışlı olma ihtimali var. Ancak biz o gün fırtına bile olsa bu etkinliği yapacağız, sizleri de yanımızda görmek istiyoruz

Görüşmek üzere :)

(link)

Dosyalar

• 10982575_10152801923214385_1407009990884838232_o.jpg
    10982575_10152801923214385_1407009990884838232_o.jpg
    110,7 KB · Okunma: 3
  • Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@lealtad
Bunlarin hepsini enerji barina mi borclusun:)

@EmreDurmaz @Yowamushi ben de paşaçayırı caddesinde oturuyorum. Ülkü ilköğretim okulunun aşağısında. Bu arada kararımı verdim. Bende geleceğim inşallah. Yarın dinlenirim biraz, pazar günü daha hazır olurum :)

• Beğen
Tepkiler: Yowamushi
Geri