Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
@Yowamushi inşallah orada olmaya çalışacağım,
Bu arada yıldırım mahallesinde oturuyorsun galiba, ben de hürriyet'te oturuyorum. Bu kadar yakınımda forum üyesi varmış da haberim yokmuş ya :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/05/676e0be06c7d2dbbc9c4379d5d03f7d3.jpg

1
@dogukan demirbek
hocam estağfurullah,şakayla karışık söylemiştim zaten :)

@dogukan demirbek hocam ben de katılmak istiyorum bir aksilik çıkmazsa :)
@x-rayted son kararınız nedir? Beşiktaş'tan mı katılacaksınız? Yazdığınız postları şimdi okudum, isterseniz eşlik ederim ben size zevkle.

+2 imizle avrupa yakasından orada olacağız haliç sahil yolu veya unkapanı köprrüsünden geçicek olanlara katılabliriz ya da onlar bize katılablir... :)

@dogukan demirbek
Bu grup cook kilometre de yapar gibime geliyo ;) pazar gunu isini cumartesi geceden yetistirmeye bakcam evrak isleri bakalim uykusuz uykusz gelirik ;) ne olcak bostanciya kadar gelirken uyurum ben ;)))

Haberleşiriz ya duruma göre. Özelden numara paylaşımı da olabilir

@Özcan Buber

harikaa!! :)

@erkan_harman

vapurda kaptanla konuşur yatakhane için izin isteriz :p ben hala rüyadayım gaalbb...

daha öncede yazmıştım. üsküdardan motorla beşiktaş yapıp köprü gecişine katılmıştık arkadaşlarla geçen sene .yine öle yapmayı düşünüyodum ama bu kadar forumdaş kadıköyden gidecekse tanışmak adına bende 9.15 te kadıköy iskelesinde olurum. bir iki arkadaşla bir aksilik olmazsa katılmayı planlıyoruz. iskelede görüşmek üzere...

@EmreDurmaz @tselim yıldırım mah. oturuyorum artı alifuat durağında vodafone bayisinde çalısıyorum :D

@Özcan Buber saat 9 gibi unkapanı tarafından taksime çıkacağız. karşılaşırız sanırım.

@aycan turan

Aycan Bey e bir hatırlatma. :D

degerli arkadaslar 7:35 te ilk pedalı @Melih Muratoğlu ve ben pendikten basıcak
8:15 bostancı buluşma
geç kalanları bekleriz 5-10 dk
9:15 kadıköy vapur iskelesinden beşiktaşa
hatirlatma sadece :D melih hareket saatini 10 dk geri cektim ruzgar sert olacagindan yormayalim arkadaslarida bekletmetmeyelim

• Beğen
Tepkiler: Melih Muratoğlu
@VeyselKobal

Veysel valla yağmur olursa ben katılamam ki olacak gibi görünüyor. Yağmur olmazsa katılırım ama dönüşte de bizim dağa çıkamam. O yüzden arabayla inerim muhtemelen Nautilusun oradaki otoparka kadar arabayla gider, vapurla karşıya geçerim. Dönüşte de nautilusun orada bisikleti arabaya yükler eve dönerim (belki stadın orada ileri bisiklete gider CUBE peloton race gelmiş mi bakarım :D )
İstersen birlikte bunu yapabiliriz . Benim araba ile çıkarız. Ancak dediğim gibi yağmur varsa ben yokum. Cumartesi akşam veya pazar sabah 8-8buçuk gibi facebook messenger dan bildiririm olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: V.K.
arkadaşlar üsküdar-ümraniye-beykoz vs. tarafından gelecekler üsküdar-kabataş motorlarıyla 5dk da karşıya geçip,stadın yanından maçka parkını tırmanıp lütfi kırdara kısa yoldan varış yapabilir.
üsküdardan -beşitaşa geçerseniz yolu uzatmış oluyorsunuz,he dersinizki yokuş öncesi biraz ısınmam lazım,o zaman beşiktaşı kullanın.

Kartal-maltepe vs. taraflarından gelecekler de yine metroları,marmarayı rahatça kullanabilir,o saatlerde sıkıntı çıkartmıyorlar.
iskeleye yakın durakta inip vapura/motora rahatça binebilirsiniz.

Geri