Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Scudo
@Yağız Gökmen
burda ilk ben hareket edicem gibi bakalim cuma gunu netlesir hersey

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
ben yağmur yağmazsa gelmek istiyorum.
güzergahı yanlış mı anladım.. lütfi kırdardan çıkılıp şişli yoluyla mecidiyeköye oradan yıldız posta yoluyla barbarosa oradan yıldız be bişiktaş bağlantısıyla köprüye gidilecek. köprüden sonra beylerbeyinden sahile inilip sahilden haydarpaşa yapılacak .
bizim gibi sıradan kullanıcıları fazla zorlamamak için fazla rampa seçilmemeye çalışılmış galiba.

@Yağız Gökmen şimdi onun için yazacaktım. iyi oluyor böyle konuşmamız, konu da hep yukarıda kalıyor :) birkaç saat sonra da belli olur. 9.15'te binelim diye düşündüm. O yüzden 9'da Kadıköy'de oluruz? Ben 8'de Küçükyalı'dan çıkarım.

@erkan_harman 7.30'dan evvel binin diyeceğim Kartal'dan ama o da çok erken olur sizin için. 8.15'te buluşalım Bostancı'da ne dersiniz?

@dogukan demirbek
eger yagmur olmassa guzel olur yagmur varsa bilmiyorum metro ile mi gecicez ben sahilden sabah basar gelirim sahilden toplana toplana gideriz anadolu yakasinida toplanir bu arada

@dogukan demirbek

aynen öyle :) ne kadar konu up lanırsa o kadar çok kişi görecek 8:15 bostancıysa 8:20 beklemeye geçerim bende umarım kalabalık oluruz

@Yağız Gökmen

aynen öyle. evet arkadaşlar Anadolu yakası için konuşuyorum, 8.15 Bostancı'da buluşup toplana toplana gidiyoruz. 9'da Kadıköy'deyiz, muhtemelen daha erken oluruz da 9 diyelim. 9.15 Beşiktaş vapuruna biniyoruz! :)

@dogukan demirbek
anadolu tayfasi yaz bi yere not alin :D bende cuma gunu pendikden cikis saatimi solerim suan icin erken daha :D

• Beğen
@erkan_harman
Erkan Abi 9.45 vapuruna yetişsek bize yeterli.8.30 gibi çıksak pendikten yeterli

• Beğen
Tepkiler: erkan_harman
@Melih Muratoğlu

beraber gidelim efendim. Bekleriz biz sizi, hep birlikte 9.45'e binelim.

Başka Anadolu yakasından geçecek arkadaşlar da olur.Onlarla haberleşip hallederiz.25 ortalamayla gitsek kafi

Kesinlikle katılacağım

İzinler tamamdır. 8 Mart'ta köprüden geçiyoruz ve Kadına güvenli ulaşım hakkı diyoruz.. Umarım ki hava yağışlı olmaz. olursa da biz yine orada olacağız. Bu anlamlı etkinliği olabildiğince yaymak istiyoruz ve herkes davetli arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba, Vapura en fazla kaç bisiklet binebilir acaba? Buna göre gitmek lazım. Ben de Kadıköy Göztepe'den katılacağım ama Anadolu yakasında buluşup hep birlikte giderken vapura alınmama gibi bir sorun olabilir mi?

• Beğen
Geri