Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

@aycan turan

anlastik. beklemeyebiliriz, insanlarin boyle bir pankart hazirlayip da bize teslim etmelerini. biz de yapabiliriz! :)

Scudo
mehmet hakli arkadaslar anadolu olarak biri basi ceksin, orada bulusalim. avrupa olarak da biri basi ceksin. anadolu avrupa bir yerde bulusalim. zaman daraliyor. alternatif turlar duzenlemek lazim en kötü ihtimale hazirlik icin.

@dogukan demirbek
organisazyon olsun pankart kolay iş :)

bugun sonuc alınmasını bekliyorum olmadı bi organizasyon ayarlanır ama bunu forumdan daha kıdemli arkadslardan beklerim ben surda 2 ay dır bisiklet kullanıyorum cewrem bile yok

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Uzgunum ama dostlar katilim bence fazla olmayacaktir. 4 gun kalmis ve ne nasil olacak belli degil. 15 kisi olursa opup basa koymak gerekir. Umarim yanilirim

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Etkinlik sayfasını takip edin. Bu akşam bir duyuru yapabilirler :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
İzin alinmis harekt yeri lutfu kirdar kongre merkezi saat 10.30 hareket edilecekmis hazirliklar icin 9.30 da toplanmaya baslancakmis herkezi bekleriz:)

@aycan turan

kesin bilgi mi?

@M.Gökhan BİROL
Kesin bilgi

evet arkadaşlar, Anadolu yakasında bulunan ve bu tura katılmak isteyen arkadaşlar ile erkenden buluşup birlikte katılabiliriz! :) tebrikler ayrıca organizasyon ekibine.

ARKADAŞLAR BU TURUN YALNIZCA KÖPRÜ GEÇİŞİ OLDUĞU FİKRİNİ LÜTFEN EVİNİZDE BIRAKIP GELİN. AMACA ODAKLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRELİM.

@alperK

küçükyalıdayım, bostancı ışıklarda buluşup gidelim?

@alperK almıyorlar diye biliyorum, ya da 8.30 da olabilir, hemen bakalım.

edit: 7.30 - 9.30 arası yoğun saate denk geliyormuş, malesef alınmıyor.

bende katiliyorum tabikide bakalim hafta sonu sahilden toplana toplana gidicez artik

@dogukan demirbek

Sahilden gidecekseniz göztepe de bende katılabilirim aslında cadde üzerinden herkes birer birer katılıp gruba eklenerek kadıköy e gidilebilir

Anadolu yakası +1 diyelim

Umarım çok güzel ses getiren bir organizasyon olur.

Geri