Scudo Sports

8 Mart bisikletle köprü geçişi

Anadolu yakasından geçecek arkadaşlar,Kadıköy-Beşiktaş vapurunu kullanabilir.Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ne iskeleden 4 km mesafe var.

Scudo
Böyle önemli bir konuda bu kadar az cevap olması çok acı gerçekten umarım bu organizasyona'da katılım bu kadar kısıtlı olmaz.

bu katilimi yapicaz !!!!herkesden butun arkadaslardan, okuyan sehir disin da icinde olan gelip gelemeyen arkadaslar herkese sesleniyorum hic olmazsa facebook veya twitter sayfanizda paylasin. bende geliyorum hic sorun degil

@Melih Muratoğlu Arkadaşlar şu ana kadar alınmış bir izin yok anladigim kadarı ile.Arkadaşlar izin alınmış geçicegiz diye gelip mağdur olmasınlar.

Bu konuya Bisikletli Ulaşım Platformu destek verirse çok büyük bir katılım olacaktır diye düşünüyorum.

Alınması için uğraşılıyor,eğer alınamaz ise ki bence 15 dakikalık polis eskortu bile yeterli olur köprü geçişi olmadan bir planlama yapılabilir.Aksi durumda bu konuda paylaşılır zaten.
@Ozan Güneri

Bu konularda sadece universite yonetiminin irtibatini beklemeyin. Birsuru bisiklet gruplari var. En buyugunden en kucugune kdr hepsinin yonetim kadrosuyla irtibata gecin. Onlarda destek versin. Onlarda kopru icin kimle neyle gorusulcek gerceklestirsin. Boyle daha yararli ve fazla katilim olacagi kesin. Grup yoneticileriyle gorusmenin faydasi var simdiden soyliyeyim. Yoksa koskoca(!) Bisikletliler derneginin duzenledigi gecen seneki kopru gecisi bile arabalarin arasinda oldu. Ne duzen vardi ne sistem. Sanki izin alinmamista kacak geciyor gibiydik. Bu yur seylerin sisteme oturmasi gerekir oncekikle. Simdiden kolay gelsin

Bisiklet forum olarak özel olarak buluşsak nasıl olur en azından burada gördüğümüz kişileri görür tanışırız. Hem de tekil ve yabancı kalmaz hiç kimse. Bunun için konuya bir ilave yapabilirsiniz mesela. Ortak nokta yada işaret falan

Arkadaşlar öncelikle böyle bir konuyu kadın hak ve özgürlüklerinin farkındalıkları için bu organizasyonu başlatan herkese teşekkür ederim..
Sosyal paylaşımdaki diğer bisiklet gruplarına herkes paylayımlar açsın ya da göndersin ordaki kişilerinde ağı genişletmesiyle bu durumu resmi kaynaklara daha rahat bir ortam sağlamız oluruz.. Ya güzel kardeşlerim izin vermeselerde bnm önerim belli noktadan başlarız trafikte olmak hakkımız da mı yok....
Bu izinler alınsın ya da alınmasın bence 8 mart günü buluşmaya herkes gelsin ve sembolik bir şey yapılır .... Köprünün kapatılacağını zannetmiyorum ama ( örnek : Kabataş - Bebek ) alterneatif yol güzergahı belirlenerek yine yapılabilir... Duyarsız kalanların duyması dileğiyle :)

yeni gördüm, umarım tur gerçekleşir..

İzin alınmasa bile o taraflarda bir rota ayarlanacağını düşünüyorum.Tabi kopru gecisi daha yanki uyandirir.

köprü geçişi olması bence de büyük yankı uyandırır. ama bunun etkinlikten bir gün önce duyurulması, beklenen etkiyi yaratmaz diye düşünüyorum.

konuyu canlı tutmak gerektiğini düsünüyorum

Halen bekliyoruz..

işte buna katılırım umarım izin alınır birde metrobüsü kullanabileceğimiz bir saatte olsa daha iyi olurdu :) hep köprüde fotoğraf çekinmek istemişimdir eheh

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geri