Sevgili Bisikletliler Derneği üyeleri, v.s.;
Öncelikle gurubumuza, ondan da öte kaptanımız sevgili Mert'e yaptığınız haksız taciz, itham ve terbiyesizliklerden ötürü ( Bu da sana kapak olsun Mert.. gibi) bu düzeyli forumum düzeyini ve neşesini bozan sizleri kınıyorum.
Sizler nasıl bisiklet ve doğa sevdalısı olabilirsiniz ki, şaşırmamak elde değil çünki daha birbirinizi sevmeyi, saygı göstermeyi hepsinden önemlisi görüş ve önerileri olgunlukla karşılamayı öğrenememişsiniz yazık.. Ondan sonra söyleminize çocuklara ve ailelerine bisiklet sporunu sevdirmek için bu organizayonları düzenlediğinizi iddia ediyorsunuz, inanmak içimden gelmiyor. Yazdıklarınızı okuyan hangi anne, baba veya çocuğu bisikleti sever çocuğunu yanınıza katar bir düşünün. Kendi notunuzu kendiniz verin.
Sevgili Mert Kaptan; tüm kabalığınıza rağmen kendisi ve gurubunu bu organizayona taşıyor ( umarım utanırsınız) ve oradanda programına devam ediyor. Ancak ben Mert Kaptan kadar olgun davranamayacağım, sizler gibi çiğ ve çirkef olacağım.
Bisiklet sporunu seven ne kadar arkadaş var ise, bu organizayona katılmamaya davet ediyorum, özellikle Mert kaptan'a gönül verenleri, bu organizayona karşı tavır almaya çağırıyorum.
Geçen sene 2000 kişiymiş, bu sene 5000 hedefmiş, gülerim geçerim. Bu kafa yapısı ile siz 100.000 kişi olsanız köprüyü de 2000 kere bisiklet ile geçseniz siz bu sporu sevdiremezsiniz.
Sizlere naçizane tavsiyem o yerdiğiniz Mert Kaptan'ın organizayonlarına katılmaznız olacaktır. Başta insanlık olmaz üzere, bisiklet ve doğa sporlarından tat almayı, paylaşmayı, eğlenmeyi ve o hedefiniz olan çocuklar ve ailelerine bisiklet sporunu nasıl sevdireceğinizi kısa zaman içerisinde öğreneceksinizdir ve Derneğinize daha yaraşır insanlar olacaksınızdır.
Bu forumda şu satırları yazmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm, ancak mecbur kaldım, herkesden özür dilerim.
Bisiklet sporuna gönülden (yürekten) bağlı tüm dostlara,