Scudo Sports

" 8 Haziran " Pazar Kınalıada....Ekşııın + Denizzz (:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kapşonlu bi yağmurluk kafayada kask tamamdır:)
Ama yok benim elimde yağmur bombası filan var açarız havayı 2-3 sattliğine diyen varsa oda uyar aslında:)

Scudo
herkeze selamlar ..uzun bi aradan sonra finaller bitmişken:) yine aranızda olmak cok güzel ::) mert abi taksimde nasıl buluşcaz baya bi kalabalık olcakmış yada köprüden sonra nerde buluşcaz .takşp edemedım teşekkurler :):)

hepimiz yanındayız ...::
:):)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Sevgili Bisikletliler Derneği üyeleri, v.s.;

Öncelikle gurubumuza, ondan da öte kaptanımız sevgili Mert'e yaptığınız haksız taciz, itham ve terbiyesizliklerden ötürü ( Bu da sana kapak olsun Mert.. gibi) bu düzeyli forumum düzeyini ve neşesini bozan sizleri kınıyorum.

Sizler nasıl bisiklet ve doğa sevdalısı olabilirsiniz ki, şaşırmamak elde değil çünki daha birbirinizi sevmeyi, saygı göstermeyi hepsinden önemlisi görüş ve önerileri olgunlukla karşılamayı öğrenememişsiniz yazık.. Ondan sonra söyleminize çocuklara ve ailelerine bisiklet sporunu sevdirmek için bu organizayonları düzenlediğinizi iddia ediyorsunuz, inanmak içimden gelmiyor. Yazdıklarınızı okuyan hangi anne, baba veya çocuğu bisikleti sever çocuğunu yanınıza katar bir düşünün. Kendi notunuzu kendiniz verin.

Sevgili Mert Kaptan; tüm kabalığınıza rağmen kendisi ve gurubunu bu organizayona taşıyor ( umarım utanırsınız) ve oradanda programına devam ediyor. Ancak ben Mert Kaptan kadar olgun davranamayacağım, sizler gibi çiğ ve çirkef olacağım.

Bisiklet sporunu seven ne kadar arkadaş var ise, bu organizayona katılmamaya davet ediyorum, özellikle Mert kaptan'a gönül verenleri, bu organizayona karşı tavır almaya çağırıyorum.

Geçen sene 2000 kişiymiş, bu sene 5000 hedefmiş, gülerim geçerim. Bu kafa yapısı ile siz 100.000 kişi olsanız köprüyü de 2000 kere bisiklet ile geçseniz siz bu sporu sevdiremezsiniz.

Sizlere naçizane tavsiyem o yerdiğiniz Mert Kaptan'ın organizayonlarına katılmaznız olacaktır. Başta insanlık olmaz üzere, bisiklet ve doğa sporlarından tat almayı, paylaşmayı, eğlenmeyi ve o hedefiniz olan çocuklar ve ailelerine bisiklet sporunu nasıl sevdireceğinizi kısa zaman içerisinde öğreneceksinizdir ve Derneğinize daha yaraşır insanlar olacaksınızdır.

Bu forumda şu satırları yazmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm, ancak mecbur kaldım, herkesden özür dilerim.

Bisiklet sporuna gönülden (yürekten) bağlı tüm dostlara,

Amacınız ney isteyen istedigi yere gider sırf forumu böle tartışma amacıyla kirletiyorsunuz post kasmayamı çalişiorsunuz bırakın sizene isteyen istedigi etginlige katılır. kimse kimseyi polemige sokmasın

Amacımın şu dostum, senin ki ile benzer sayılır,

Forumu temizlemek, bu güne kadar bu forumda bu tarz yazışmaların olmadığı ve bu yazışmalara sebep olan kişilere hadlerini bildirerek bu kişilere forumu bırakmamak. Sende forumuna sahip çık, kaliteyi düşürmeye çalışan herkes ile mücadele et.

Yaw bu olanlara ne gibi bi yorum yapılırki !
Mert Kaptan'ı tanımadıkları ortada ne desek boş.
Her turda kaç kişi katılıyorsa teker teker ilgilenir .
Boşuna uzatmayın Mert Kaptan'a kimse laf söyleyemez...

@keremkeke

Kesinlikle. Mert kaptanın sadece bir organizasyonuna katılabildim ama herkesle yardımlaşmasını ve ilgilenmesini gördükten sonra onun tüm organizasyonlarına fırsat buldukça katılmaya karar verdim. [Bu arada Cem abinin belgratta bana katlanmak zorunda oluşunu da unutmayalım :D ]

Ben Mert Kaptan'ıda BSD üyelerinide tanımıyorum. Ama yazışmalardan gördüğüm kadarıyla Mert'in gösterdiği olgunluğu, bisiklet sporuna gönül verdiğini iddia eden bir derneğin üyeleri gösterememiş. Belki "buda sana kapan olsun" gibi bir laf söyleyen kişi derneğinizin üyesi değil ama siz böyle bir yazıyı gördüğünüzde kayıtsız kalmak yerine ilk uyaran olmalıydınız.

@ErenCEYLAN

Arkadasım hayırdır yahu kapak mapak. Entresan entresan konusmayın . İnsanın canını sıkmayın. Kimsenin iddiası yok ki . Her seyden once yasını bilmiyorum ki mert abi 34 yasıda adam , kisilere karsı boyle saygısızlık yapmamalısın. Mert abiyi seviyorum.Yeri gelince o beni savunur yeri geldiki ben savunuyorum. İllada dernek dernek diyorsanuz ben bu olusumun kimlerden olustuuğunu bilmiyorum hepsi senin gibiyse ugrasırız biz. Durduk yerde birbirimizi kasmayalım. uzatmıyorum ama sözlerimize dikkat edelim.

@hakany

Hakan arkadaşımın yazdıklarının hepsinin altına imzamı atarım.Kaç kere bu olanlara karşı mesaj yazdım ama bu foruma yakışmıyor diye geri sildim.Önce insan olmak diyorum.Lütfen egolarınızı kendiniz gibi insanlarla tatmin edin.Mert bir kere bile seviyesiz bir cevap yazmamışken üstelik foruma giremiyorum dedikten sonra bir dünya mesaj göndermek bazı begeselleri anımsattı bana!!!

@ümit_levent
Merhaba Ümitcim,
Öncelikle kendi adıma konuşayım, ben bireysel bir bisiklet kullanıcısıyım ve hiç bir derneğe bağlı değilim.
Organizasyonunuzda da başarılar diliyorum.

@ErenCEYLAN
Sevgili arkadaşım sende birazcık terbiyeli ol. Kimsenin kimseye bişey dediği yok.

Olayın büyümemesi için konu kilitlenmiştir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri