taksim dolmabahçe beşiktaş hattı izleneceğine göre dolmabahçede veya beşiktaşta katılsak.Özellikle topkapı aksaray yönünden gelecekler tepebaşını tırmalamasak.
bi de program hakkında güncel bilgiler verilirse kendimizi ona göre ayarlayabiliriz.
bisklete saygı için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendiriyorum
2002'deki geçiş fotoğraflarına bakınca; rotanın Taksim'den Halaskargazi Caddesi yoluyla Mecidiyeköy'e, ordan da E-5 yoluyla köprüye olduğunu düşünüyorum.
Kadıköy üzerinden karşıya geçmeyi düşünen arkadaşlarla 8:30'da Kadıköy'de Beşiktaş vapur iskelesi önünde buluşalım. Kadıköy'den 8:45 Beşiktaş vapuruna binersek 9:05'te Beşiktaş'a varırız ve grup halinde yavaş tempo ile 9:30'da Taksim meydanda oluruz.
Bence bir önceki vapurla geçelim. yavaş çıkan arkadaşlar olabilir. Tam Taksim'e ulaşmışken geri aşayı sallanmayalım. Taksim'e erken gitmek ve biraz muhabbet iyi olur bence. 8:00'da buluşalım, 8:15'e bineriz bana kalırsa...
Arkadaşlar güzergah tam olarak:Taksim-Şişli-Mecidiyeköy-Balmumcu-Yıldız-1.Boğazköprüsü-Beylerbeyi-Üsküdar-Haremdir.
saat 10:00 da Taksimde dönmeye başlayacak olan pedallara katılmak için gelecek arkadaşların çıkış saaatlerini bu süre sonuna kadar orada olacak şekilde ayarlamaları gerekir.
ayrıca gurup olarak gelecek olan arkadaşlarımıza yoldan katılmak isteyen olursa diye şu şekilde güzergahlar belirtilirse onlara eşlik etmek isteyen sporcu arpkadaşlarımız olabilir.
örn. bakırköy bölgesi 08:00 sahil bp den sahil yolu güzergahını (z.burnu-samatya-kumkapı-cankurtaran-sirkeci-karaköy-taksim) izleyerek taksime fidilecektir v.s. gibi.