Yoldakiseruven
༼ ºل͟º ༽🧌
- Tepki
- 1.212
- İsim
- Lemi Dolunay
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
Merhaba arkadaşlar Şuan Hastane den yazıyorum 1 Temmuz Pazartesi günü saat 14 sularında bir arkadaşımla bir bayırdan aşağı hızlı şekilde bisikletlerimizle indik Yer Kırklareli de geçiyor Aşağıda polis kontrolü vardı tam kontrolün oradan geçerken polis el kol hareketi yapıyordu bende yanından geçtim hemen arkamda olan arkadaşımda vardı yolda ilerlerken motorsikletli polis peşimize takıldı anons geçip kenara çekin diyordu biz baştan anlamadık tabi şaka falan zannettik baktım gerçekten peşimizden geliyor alla Allah dedim ne yaptık acaba arkadaşa işaret ettim kaldırıma çıkıyorum ben diye o başka kaldırıma çıktı bende bana yakın olan kaldırıma çıktım motorlu polis arkadaşı kovalamaya başladı arkadaş panik yaptı herhalde kaçmış bende dedim ilerleyim bari gelen giden yok tam ara mahallelerde izimi kaybettirdim eve gidiyorum siren sesi duydum panik atak geçirdim yoldan geçen polis otosu beni fark etti polisleri görünce iyice panik oldum az önce yaşadığımız şok yüzünden titremeye başladı vücudum polislerden biri yüzümü yıkadı tamam abi birşeyim yoktu diyecem ananons geldi tarif ediyorlar resmen beni fosforlu sarı tshortlü kırmızı bisikletli diye aldılar beni karakola götürdüler arkadaşı da yakalayıp götürmüşler böyle adetlet mi olur arkadaşlar ne benim ne yanımdaki arkadaşımın suçu vardı Sözde bisikletliler trafiğin huzurunu kaçırıyormuşuz böyle adalet mi olur ben gittiğimde çocuk bi ton sopa yemiş emniyette benim de üstüme yürüdüler şuan hastanede darp raporu yazdırdım yemin ederim biz sizden bıktık be Allah belanızı versin ne devlete silah sıktık ne de şerefsizlik yaptık vatanımızı sevdik hep koruduk kolladık Hep Ne Mutlu Türk'üm diyene diye her yerde bağırdık şov yapıyorsun diyen arkadaşlar olacak o yüzden asla fotoğraf koymuyorum ne kendimi ne arkadaşımı teşhir etmemek için beni bilen bilir