Scudo Sports

7-8 Agustos Uludağın zirvesine gidiyoruz

merakla bekliyoruz fotoğrafları :) katıladık bari duyguları paylaşalım:)

Scudo
İlk yorum benden...

"İyiki dinlememişim Elmas Hanımı..."

:D :D :rolleyes: :eek: ;) :Skull-175 :in: :in: :) :p :in: :in: ;) :Skull-175

Bu geziyi Sevgili Bülentin sakin sakin Uludağa çıkmayı yeniden deneme isteğinden dolayı ve Dinçer'in bisikleti ile zirveye çıkma arzusundan dolayı düzenledim. Bülent annesinin rahatsızlığından dolayı katılamadı, Dinçer arzusunu gerçekleştirdi ve zirveye bisikleti ile çıktı. Kendisini kutluyorum. Sonuç olarak Uludağın zirvesine çıkacağız dedim, çıktık. Gölde yüzeceğiz dedim yüzdük, dağın diğer yamacından ineceğiz dedim indik ve sonuçta Dinçerin yardımı ile feribotada yetiştim. Bu gziye bizimle beraber katılan, bizimle başlayıp geceyi başka bir yerde geçiren ve kendi programlarını yaparak İstanbulda tanışamadığımız dostlarla dağda tanışma fırsatını yaratan tüm katılımcılara teşekkür ederim. Bu zorlu geziyi kazasız belasız sağ, salim tamamladık. Bundan sonra sizlerin düzenlediği başka gezilerde buluşmak dileği ile. Hoşçakalın.

Waaaauuuwww

Arkadaşlar tekrarı ne zaman.
Tadı damağımda kaldı.

Tüm katılımcılara teşekkürler..
Yazacak çok şey var :)
Aklıma geldikçe ve soru soruldukça cevaplarım :D

Önemli not : Çobançeşmede Ahmet le ayrıldıktan sonra aracında unuttuğum malzemelerim var :(
Ahmetin telefonu olmadığından iletişim kuramadım
Yardım :)

Ahmet Ertan ise;
0505 627 47 17

Senin telsizin ve hafıza kartların Orhan abide...

Siz ne yaptınız 2.gün. Bir kere bile görüşemedik...:(

Açıkçakı benim bisikletimle zirve yapmadığıma çok sevindim.
2 sebepten
1.si doyasıya çılgınca ve bodozlama olarak önüme ne çıkarsa çıktım indim patika yolları bile kullanmadım. Bunu dağ bisikletiyle bile yapma durumum hiç olamazdı. Arkama bile bakmadım doğayla başbaşa ve yanlız olmanın keyfini sürdüm.
2. Zaten bisikleti oraya sürseydim kesin lastik yada jant yerdim. İnce Asfalt lastikleri oraya dayanamazdı. Kısacası teknik olarak yapmak çok zordu ve bunun birde yalovaya dönüşü var.

@birolcakir

İnce lastikleri 70-75 psi ye kadar şişirince esneme neredeyse sıfır oluyor.Yani taşın janta vurmasını engelleyebilirdin.Ama 2 durum var :) 1-El pompasıyla o kadar basabilecekmiydin? 2-Bassan bile çok sarsıntılı olurdu.Sonra oturduğun yerler kullanılmaz olurdu :D

@Dinçer ÜNSAL

Benim hem oturduğum yere hemde bisikletime ihtiyacım vardı.
Üstelik Senin gibi dağdan inip evime gitmedim DİNÇER 92 KM daha sürdüm :D

@birolcakir

Gitmeden önce dediğim gibi dileyen bisiklet ile zirve yaptı, dileyen trekin ile zirve yaptı, dileyen bisikletin üzerinde sürücüsü ile çıkabildiği yere kadar çıktı, dileyen kamp bölgesinde günün keyfini çıkardı. Önemli olan tanışmak, güzel ve dolu dolu 2 gün geçirmekti ve bunu başardığımızı düşünüyorum. Dinçer büyük düşünü gerçekleştirip bisikleti ile zirveye kadar çıktı. Kemal, Dinçer ve ben dönüşü Alaçam üzerinden yaparak Uludağı bir uçtan diğer uca geçtik ve dağ bisikletlerimizin hakkını verdiğimize inanıyorum. Herkes için hoş anılar bırakan bir tur oldu. Dağdan inip Kestele geldiğimizde yukarıdaki serinliği anladım. Şehir adeta kapağı açılmış bir fırın gibi alev saçıyordu. Göllerden Korupark'a kadar su ve fotoğraf çekimleri dışında deliler gibi durmadan pedal çevirdik. Korupark'a geldiğimizde önümde 20 km ve 1 saat 20 dakika vardı. İşi şansa bırakmamak için Dinçer'in araç desteği ile feribota yetiştim. Bir daha bisiklet ile o yolları aşarmısın derseniz asla. zaten baştan beri bisikletin üzerinde benle birlikte çıkamadığı yerlere taşınmasını doğru bulmuyordum. Bu tur artık benim anılarındaki yerini almıştır. Bundan sonra performansa dayanmayan rahat tempoda gezeceğim, göreceğim turlarıma devam etmek istiyorum. Acaba birde Nemrut turu yapıp gün doğumu ve batımını mı gözlemleyip fotoğraflasam? :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
@Orhan Kılıç

Dur abi daha Kıbrıs turu var onu atlamayalı :D
Sonra Nemrut, oralara gitmişken Ağrı dağı bizi bekliyor olacak :D
Seni bilmem ama ben yapacağım.
Bu forumlar sayesinde içimde kalmış, uzaklara seyahatler canlandı ve içime sığmıyor.
Bu dünyayı hep çalışarak geçirmek istemiyorum. İşimede engel olmayacak planlar yapıyorum.
Önce TÜRKİYE sonra DÜNYA sonrası artık ALLAH kerim.

Oncelik ile gecikmeli mesajım için hepinizden cok ozur dilerim.

Muthis zevk aldığım ve cok guzel insanları tanıdıgım bir turdu. Oncelik ile bu turu organize eden Orhan abi'ye cok teşekkürlerimi sunmak isterim. Tabiki bisikletlerinin hakkını veren ve Gozu kara turm pedalşörleri tanıdıgım için ne kadar memnun oldugumu soylesem bostur.

Turun programından ayrı hareket etmiş görünsek bile, Orhan Abi, Dinçer, Birol, Çağrı arkadaslarımız ile zirve yolunda aynı hedef dogrultusunda gitmek cok keyifli ile...

Kısaca harikasınız ve ayaklarınıza sağlık. Tekrar tekrar cok teşekkürler.

Not: Nemrut planı olursa ben gelirim. Hayalim:)))

:) Muhtemelen buradan ve facebook'dan olur birde gazetelerin hafta sonu gezi eklerinde yetistirebilirsem:p

Ilk ikisi garantide sonuncu cok atısa musaitt

@Orhan Kılıç

İnanmıyorum Orhan abi.. :D Uludağa ilk kez çıktıktan sonra "Aman benden uzak olsun.Bir daha dağ bayır görmek istemiyorum!" diyordun; 1 hafta sonra ZİRVE konusunu açtın. :D Şimdi de aynısını diyorsun... Hatırlarsan ilk gezide birşey demiştim.Uludağa ilk kez çıkan biri "Bitti.Bir daha beni hiçbir güç buraya çıkaramaz" der ama 3-4 gün sonra birşeyler olur ve dağ onu tekrar çağırır.Bitmek, tükenmek, durmak bilmeyen bir çağrıdır bu.Ve, kişi, dayanamaz bir daha çıkar.Ve tekrar bir daha, bir daha , bir daha derken bir de bakar ki Uludağ'ın mübtelası olmuş.Bilmiyorum başka yerlerde de böyle bir özellik var mı ama Uludağ böyle bir yer işte.

Başka bir zamanda, Uludağ'ın çam kokan, oksijen kokan havasında, bitmek tükenmek bilmeyen yokuşları beraber pedallamak dileğiyle....

Orhan abi konuyu açsa da artık biz de elimizdeki fotoğrafları eklesek ;)

330' yakın fotoğraf var.Ama bir çoğunda sadece ben varım :D

Geri