Scudo Sports

6 Ocak Metristepe 1. İnönü zaferi Anma Etkinliği Eskişehir

@ferhat köse
Pazar günü, turu ayarla abi. Allah izin verirse son dakika değişiklik olmazsa çıkalım. -10 -15 de sezonun ikinci turu olsun :)

Scudo
@ömer korkmaz

hava durumu kesinleşsin düzenlersem haber veririm muhakkak.Aklımda Kütahya var olmadı Ilıca ilçesine kadar gider geliriz.

Bu arada eldivenlerin -10 dan sonra parmak uçları fayda etmiyor.

@ömer korkmaz

:) bende sıkıntı yok birde - 15 i görelim yorum sonra :) ama bende uzun iniş yapmadım bu haftaki soğuklarda, düz yol bindim sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
Şu eldivenler nasıl bir şey deyiverin bakalım.Eldivenlerimi kaybettim,var mı iyi bir şey

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
(link)

Geçen kış delta bisikletten almıştım. Aşağı yukarı aynı fiyata. Çok memunum ama -10 dan sonra rüzgarda biraz parmak uçlarım üşüdü. bir bardak çaydan sonra üşüme geçti ama :)

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@Derya Keçeci

Abi forumda sıfır ayarında 80 liraya satan bir arkadaş var biraz daha indirmesi rica edilebilinir ayrıca delta da satıyor bunların fiyatları su geçirmediği için böyle eğer suyla işim olmaz dersen daha hesaplıları da var .Dechatlondan ince elleri kullanabilecek kayak eldiveni bulabilirsin çok daha uygun fiyata.Şimdi deltanın sitesine baktım sanırım kalmamış.

Abi sana bu mesajı yazdıktan sonra Nike mağzasında bir eldiven gördüm 95 lira.İçi bizim eldivenler ile aynı artısı dış katman daha kaliteli ve bilek kısmı cırt cırtlı .Bu fiyata alınır mı şu an kullandığım olmasaydı düşünmeden alırdım indirimde yakalanırsa çok daha süper olur :).Link bulabilirsem paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Ayağa,nihayet yüze çare buldum da,şu eldiven işini halledemedim.Soğuktan vites değiştiremiyorum neredeyse.Bir bakayım Nike'e.Dechatlona baktım,ya çok ucuz,ya çok pahalı.Üstelik bisiklet için çok kalın kaba modeller vardı.Tabi siz bir de drop bar kullanıyorsunuz ve vites değişimi ve fren pozisyonunuz flat barlara göre de farklı.Bizim eller flat barda çok dağınık duruyor mecburi ve çok rüzgar alıyor.Teşekkürler Ferhat kardeşim.

@Derya Keçeci

Abi Ankara'da bulamaz isen yaz bana ben burada nike da fotoğraflarım .Ömer'in link attığı yer de güzel .Bu arada nike daki ürünü takibe aldım olur da yüzde 30 ve daha fazla indirime girdiği an yedek olarak kendime de alacağım :) muhtemelen kimse eldivene o kadar para vermez Şubat Mart gibi indirime girer diye düşünüyorum.Fotoğrafını aradım bulamadım Nike Türkiye sitesi çok rezil.

Kazası belasız cok guzel ote yandan anlamlı bır tur olmus,ayaklarınıza saglık tebrıkler.5 gundur kar buz yuzunden ıse bıle gıdemedım kecıyle,O da ben de kuduruyoruz su an bakısıyoruz odada karsılıklı.Dun yagmur basladı yollarda,bana dusen yagmurlukları cekıp tarıhı Abdal sımıt fırınına gıdıp ev ahalısı uyanmadan gevreklerı cantaya atıp donmek :)

• Beğen
@Barış TURAN

Barış benim de 5 gün oldu binmeyeli aynı durumdayız merak etme.Hava yarından itibaren açıyor ben bu akşam şöyle ufaktan bir tur yapmayı düşünüyorum.Olmadı spor salonunda spin bike ile 2 saat pedal çevireceğim paslanmamak adına.

@ömer korkmaz

Akşam değildi Ömer öğleden sonra çıktım şimdi girdim içeri dayanamadım 40 km kullandım geldim keşke daha önce haber verseydin sen çıkacaksan yazayım hava soğuk gibi duruyor ama değil, çok fazla terledim bugün dikkat et durunca çarpıyor.

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
Tamam abi. Artık haftaya kadar çıkamam. Sınavlar malum.sonra hergün çıkacağım:D son 1 hafta.

• Beğen
@ömer korkmaz

Yarından itibaren hava ısınma eğilimine giriyor perşembe 10 dereceye kadar çıkacak Pazara müsait olursa Kütahaya yapalım yada Ballı gözleme derim :) konuyu artık kapatayım sana özelden haber veririm metristepe turu oldu tur planlama sayfası :)

Çok anlamlı, bol performanslı ve güzel anlatımlı bir tur olmuş.
Eskişehir'de olsam iştirak etmekten onur duyardım.
Yıllar sonra da birlikte yine pedallamış olurduk... :rolleyes:

Şimdilik uzaklardan memleketime selam olsun!
Ayaklarınıza sağlık.

@Serkan Çoban

Teşekkürler Serkan nasılsa bir gün yine birlikte pedallarız.Allah kolaylık versin işin zor, öğrencilere selam bizlerden.....

Geri