Yatmadan foruma bakayım dedim ne var ne yok diye. Demekki bakmasak sabah 10'da soluğu Taksim'de alıcaktık. Kötü oldu iptal olması. Haberdar olmayan arkadaşlar çoktan uyumuştur yarın dinç olmak için.. Kaygan yolda kaza olmasından iyidir iptal olması ama yine de hevesim kırıldı...
Köprü olmasa da İstanbul' u Taksim çıkışlı ufak bir turlayalım hep beraber. Bu kadar hazırlıklar, konuşmalar, bu konular ve mesajlar için; ne dersiniz?
Siz başından beri gelmiyeceğinizi forumun her topiğinde yazmıştınız niye bu anarşik tavırlar şaşırdım valla. İlginç olan izin verilmişken 3 veya 4 kere geçtiğiniz için gelmek istemeyişinizin yerini köprü geçişinin iptali ile dalma eylemine yönelmeniz çok enteresan ve anarşik
Millet uykudayken tur iptal oldu.. Şimdi yarın kimsenin kimseden haberi yokken köprü geçişi olmasaydı hava muhalefitine rağmen kaç tane gezi düzenlenebilirdi sorusu kafama takılıyo. Ahanda gitti hafta sonu..
Dediğim gibi biz A.S.U.S. Pedal Grubu olarak yine aynı saatte çıkıyoruz evlerden, yine aynı saatte toplanıp, aynı saatte Taksim' de olacağız, gelmeyi düşünenlerin hatta herkesin bilgisine.
Ufak ya da büyük, bir İstanbul turu yapar kurtlarımızı döker döneriz. Katılmak isteyen varsa görüşebilriz.
Kudret abi müsaitsen seni de bekleriz sabah Taksim' e ya da uygun bir yerde bir rota planlayıp sizin o tarafta ya da bizim bu tarafta çevirebiliriz beraber. Bana 0534 482 73 00' dan ulaşabilirsiniz.
ben başından beri gelmeyeceğimi evet söyledim nedeni 365 gün bu köprüyü bize yasaklayan zihniyetlere karşı idi ve gene tekrarlıyorum yine protesto ederim ve geçmem milletin ağzına bal sürüyorlar ondan sonra bir gün size izin veriyorlar bu halkla dalga geçmek demektir ben bd nin düzenlediği bir de tema vakfının düzenlediği bir de cumhuriyet bayramında 3 kez geçtim bir de tek daldım anarşistçe yarı yoldan çevirdiler bu işi gene yapacağım bir gün evet
ne kadar deli adam varsa bu istanbulda benim yaptığımı yapsın ve bunaltsınlar o köprüdeki polisleri bu olay sonunda basına elbet yansır deliler olmalı bir tane değil binlerce bak o vakit neler oluyor bu mega köyde ama yürek lazım bunun için
dostum sen hiç üzülme elbet geçeceksiniz ondan sonrada 364 gün daha bekleyeceksiniz bu kadermi sence
Bisikletliler derneği Kocaeli Temsilciliğinin yıldönümü nedeni ile,Boğaz geçişi ile kutlayacağımız çevre haftası gezimiz sağnak yağış nedeni ile ertelenince burada , kentimizde yapmaya karar verdik.
Sabah saatlerinde Belediyenin turuna katılıp kahvaltıdan sonra Naila Cafe'ye a gidip kutlama yapalım diye düşünüyoruz.
İsteyen saat 11:00de Naila turuna isteyen sabah turuna gelebilir.Sabah turu 09:00 da
Yağmurluk alınız
bakın şehnaz hanım ben hiç kimseyi burda eleştirmek istemiyorum ama bir dernek olarak organizasyon yapılacaksa erteleme olayını düşünmek yine düşünmek her türlü olumsuz faktörleri göz önüne almak lazım amatör bisiklet gruplarının organizasyonları yarın takır takır işleyecek burada isim vermek istemiyorum bu forumda iki organizasyon biri adada diğeri yalovada olacaktır bilginize
not
bir hafta öncesinden hava durumunun yağmurlu olduğu sağnak ve şimşekli olduğu zati belliydi birde son bir gece öncesinden gerçi durum değişebilirdi bunları düşünerek bir hafta öncesinden hava açısından tedbir alınma olayı gündeme gelebilirdi günün önemi açısından
artı bir hafta sonra yetkililerin izin verip vermeyeceği garantisi varmı yokmu
şimdi burda çok insanın hevesi kırıldı bunun telafi edilmesi artık üzülerek bildiririmki bd ye düşmektedir
bu ne saçmalık son dakika golümü attınız millete? millet şu anda uyuyorlar ve sabah kalktıkları zaman hiçbirşeyden haberleri olmadan yola koyulacaklar zaten bu güzel ülkemde düzgün iş olmazki yazık..!
üstad diyorum ya ne varsa
go pedal da var performanstanbulda var gebze pedal grubunda var var oğlu var
bu forumda amatör bisiklet grupları iş bitirir ama öyle ama böyle çünki onları ne deprem ne de fırtına durdurabilir benim kimliğimde yazıyor fanatik bisikletçi diyesenelerdir böyle idim bu bisikleti fanatikçe severim herşeyden çok
Bugün ada'ya gideyim dedim, yollara düştüm, baktım arka lastik lambur lumbur oynuyor. Zor bela kaçkara gittim. Göbek oynuyormuş meğerse, göbeği söküp bilyaları temizledi zafer sağolsun sonra yağladı tekrar yerleştirdi. Çirkin ve Toygar'ı kaçkarda gördüm. Sonra bostancıya geçip ada vapuruna bindim, adakule'ye cıkarken, spd yüzünden düştüm. Ben sağ ayağımı çıkardım vucut sola eğildi küt. Neyseki sadece bacağımın sol tarafı acıyor biraz. Olan bisiklete oldu. Bir baktım fren kolu ters dönmüş Ön frensiz bir biçimde o çıktığım yolları eski usul ayağımı yere sürterek dura dura aşağı indim.Arka göbek tamiratından sonra her ne hikmetse arka fren cok az tutar hale gelmişti. TAm biskletçi kapanırken yakaladım ve ön freni geçici olarak yaptırdım. Eve gideyim dedim bu uğursuz gün bitsin, eve giderken yağmur nedeniyle ve o gümrüğün oradaki iğrenç asfalt yükseltisi nedeniyle kaydım, sağ kol sıyrıldı, o nasıl bir düşüştü öyle spd'ler de çıkmadı tabi ayağımdan.
haklısın abim zaten sizin gibi insanlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez inş. inanırmısınız kimse sokaklara çıkmazken o kör kışta karda yağmurda amotör olarak biz vardık yollarda yeterki sevdamız karşılıksız olsun biz yine severiz..!
Selam,
dışardaydım yatmadan bir foruma bakayım diye girdim, ancak yarınki turun iptal olduğu yazıyor fakat ****************** sitesinde iptal olduğu ile ilgili bilgiyi bulamadım, kafam karıştı gerçekten iptal mi olmuş ?