Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

@Hasan Topcan

üstad go pedalı biliyorum durmaz çakar her vakit daim olacak bu forumda aşkta budur zaten

:in: :in: :in: :in:

Scudo
@Hasan Topcan

kutluyorum sizi aynı düşünceler içindeyim. Sabah Taksim'de bir grup Boğaz Turu maduru insan olucak.

tüm hazırlıklar boşa gitti galiba, haftaya inşaah hayırlı akşamlar pedalşör kardeşliği.

@derya derin

düşünsenize Derya hanım haberleri olmadığı halde yola koyulacaklar birde üstüne üstelik polis çevirip belkide ceza yazacak olmadı bi ton tantanaa valla üzülüyorum bu durumlara :(

@derya derin

dostum onlara ulaşma imkanımız varmı hepsine özelden mesajmı atsak ne yapsak acaba

:boese157: :boese157: :boese157:

@ayhan248

avrupa yakası pedal grubuna selam bd inşallah bunu telafi edecek

:boese157: :boese157: :boese157:

çok ilginç olmuş gerçekten bende tesadüfen gördüm sabah bir sürü arkadaş gerçekten boşu boşuna taksime çıkmış olcak :eek:

keşke birileri de şu
(link)
sayfadaki duyurular bölümü güncelleseymiş

duyuru hala şu şekilde : "Çevre Haftası Bisiklet gezisi 6 Haziran 2010
01 Haziran 2010 Salı

2001-2002-2008 yıllarında gerçekleştirdiğimiz gibi Çevre haftası kapsamında ve 2010 İstanbul kültür başkenti etkinlikleri programında yer alan etkinliğimizde birlikte pedal çevirmek dileği ile tüm dostlarınızı davet etmenizi rica ediyoruz. Toplam 18 km lik gezimiz 7 den 77 ye katılımcılarımızla gezerek 1 saat 15 dakika sürüyor. Gezi sonundada çekiliş ve hediyelerimiz olacak. İstanbul dışından, Anadolu yakasından uzak yerlerden araçla gelenler için araçları Harem' de bırakmalarını Avrupa yakası araçları ile gelecekler içinde Sirkeci - Kabataş çevresine park etmeleri önerilir. "

Biz de geliyoruz :)
köprüden geçeriz ama adaya yetişemeyiz arkadaşlar...
Sevgilerle,
Burcu & Harun

Niye bu kadar yargılıyorsunuz niye bu kadar öfke bir anda orada düşünülen şey sizce sadece yağmur yağmasımıdır?İş sadece yağmur yağdı aman ıslanmasın kimse midir?Ne kadar kalabalık bir organizasyon oluyor gidenler bilirler ki kuru havada bile aksilikler kazalar hatırlayın lutfen şimdi birde düşününki o ıslak zemınde kayanları dusenlerı onlara takılıp dusenlerı vs .Sizleri bilemem ama herkes prof bisiklet surucusu değil olmasıda gerekmiyor.Islak zeminde artislik patinaj yapıp bisiklet kullanıyor diye armstrong olması gerekmıyor.Guvenlik onlemleri diye bir şey vardır lutfen, yanı organızasyonla uzaktan yakında alakam yok acıkcası hava kotu olsaydı iptal olmasa bile çekincem vardı gidip gitmekle ilgili sırf bu sebepten.Ne kadar kolay yargılıyoruz hemen herseyi,anlamıyorum.Gerçekten anlıyamıyorum.

bu nasıl tur anlayışıdır.böyle saçma sapan iş olurmu.bisiklet güneşli gün sporu değildir.bu saatden sonra iptal ne demek.bu kadar insanı heveslendirdikten sonra kar yağsa bile orda olmanız gerekirdi.sadece laf olsun diye bisikletçi olunmaz.yola çıktıktan sonra ne yapacaktınız merak ediyorum.herhalde herkes başının çaresine baksın diye en hızlı şekilde milleti ortada bırakıp kaçardınız.aksilikler kuru havada da oluyor.millet kuru havadada takla atıp yolda kayıyor.bırakın bu aman tehlikeli bişey gelmesini istemiyoruz arkadaşların başına ayaklarını.biz ilk kez yapmıyoruz bu işi ve ilk kezde çıkmıyoruz yağmurlu havada.bidaha da katılmam bu derneğin turuna.çoluk çoçuk turlarıyla işim olmaz.bence kimsede katılmasın bu derneğin turlarınaki anlasınlar bu işin bu kadar da basitmiş gibi iptal edilmeyeceğini..yazık oldu....

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
bu organizasyona bir tek bisiklete çok iyi binenler katılmayacaktı, birşeyleri yazarken diğer insanları da düşünün bence allah korusun yağmurda falan o kadar kalabalıkta kazalar olması hiç hoş olmazdı...
turun iptal olması tabiki hoş değil ama amatör binicileri de düşünmek lazım..

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Koray Altıntaş

yargıladıgımız bir konu yok Koray bey bizim kızdıgımız nokta yağış olacağının 1 haftadan belli olması ve bunun önlemlerini neden daha önceden alınmaması ve son dakika golü olarak bize aktarılması.size soruyorum onlarca kişi sabah taksime gittigi zaman iptal kelimesini duydugunda nasıl bir tepki verdiğini düşüne biliyormusunuz ? bırakın tepkiyi insanlar bisiklete binmekten soğur.ya iptal kelimesi 1 gün önceden söyleyeceksiniz yada son dakika golü atmayacaksınız millete..!

@Koray Altıntaş

şimdi olaya şu açıdan bakalım

dediğiniz doğru evet bunca kişinin köprüye girmesi artı sağnak durumu evet riskli ama bir hafta öncesinden her şeyin en ince ayrıntısına kadar organize edilmesi artı en olumsuz koşulda bu organizasyonun herkesi memnun edecek bir b planının olması gerekirdi böyle bir anda iptal mesajı gelince vede üstelik geç saatte gelince insanların haliyle tepkisi olur ve artı daha olayı bilmeyenler var ve bir dostumuz- arka sayfaya git- bizde geleceğiz demiş ben özelden mesaj attım iptal oldu diye

bence burdaki en kötü olay durumdan habersiz şekilde taksim' de olacak arkadaşlar için geçerli olucak... :(

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
@Hasan Topcan

Eğerki aksi giden sorumluların önceden bu işi çözmemesiyle ilgili bi durum varsa saten imajı zedelenicek olan yer bu dernek,kendileride biliyorlardır iptal ederken neler olabileceğini,ama yazımda bir şeyi ifade ettim inatla olucak diye insanlarıda tehlikeye atmak var bunu göz ardı etmeyin lütfen.

@Can Özbek

evet doğru amatörler var ama bende diyorumki daha doğrusu yineliyorum herkesi memnun edecek bir b planı her vakit el altında olmalı

Geri