Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

Scudo
@Kudret Kurtcebe

doğrudur katılıyorum, fakat o kadar insanı da memnun edecek bir plan yaratmak o kadarda kolay değildir sanırım. düşünsenize gelecek olan kitleyi, yağmurlu bir havada o kadar insanı nasıl bir şekilde memnun edebilirsiniz zaten ? bence fazla da yüklenmemek lazım, ben tamamen güvenlik nedeniyle turun iptal olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sehnaz karabulut
@Koray Altıntaş

haklısınız göz ardıda etmiyoruz amacımız son anda birşeylerin açıklanıp bazı insanları mağdur durumda bırakılmalarıdır uğraşımız gayretimiz bunun içindir imajı zedelecek olan kişiler zaten kendilerini zedelemişlerdir..!

• Beğen
Tepkiler: murattaner
@Koray Altıntaş

evet doğru insanları tehlikeye atmak ona bir şey demiyorum ama bir b planını elde tutmak lazım hiç hoş değil iptal edilmesi
benim fikrim şu iptal olmazdı ne olurdu bu anlamlı günde yine taksimde buluşulurdu kısa bir tur yapılır efendim köprüye gidilmez taksim mecidiyeköy taksim turu yapılırdı maksat o gün pedala basılmış olsun bu gün önemli bir gün çünki dünya bisiklet bayramı
aman sakın yanlış anlaşılmasın inatla yapılacak demiyoruz sadece daha basit düz bir yolda bir aktivite olurdu mesale fenerbahçe tuzla fenerbahçe bisiklet yolu başka bir seçenek

@Anıl Kuşaksız

evet aynen katılıyorum daha önceki mesajdada söyledim yanlış olan saat

@Can Özbek

b plan fenerbahçe -tuzla fenerbahçe bisiklet yolu turu olurdu bunun gibi emniyetli bir yerde tur yapılırdı bu günün önemi var adı bisiklet şenliği yarın bu forumun amatör organizatörleri takır takır bu bayramı kutlayacak biri yalovada biri adada ben tek başıma aydosun çamuruna dalacağım

@Kudret Kurtcebe

Haklı olabilirsiniz.Ancak yaz yağmurları anlık değişimlere gebedir her zaman.
geçtiğimiz haftalarda bir turumuzda sağnak yağmur diye günler öenceden bilgiler verildi en güvenilir yerlerde..Ama yağmadan geçti..Bölgesel yağış ve gelip geçici yağışlar bu aylarda böyle sürprizler de yapıyor.
Organizasyon komitesi böyle uygun görmüş.Anlık takipler yapılıyor ve karar ona göre veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
@Can Özbek

Çok mantıklı bir yaklaşım teşekkürler.Aynen öyle oldu.Güvenlik.Yüzlerce insanı yağışlı havada kontrol etmek çok zor.Ayrıca rüzgarda araçlar bile sarsılıyor bildiğim kadar köprüde..Bisikletliler daha fazla etkilenir biraz rüzgar bile olsa.Murat Bey her zaman insanların güvenliğini ön planda tuttuğu için erteleme kararına onay vermiştir.
Organizasyon komitesi kararı..!

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@sehnaz karabulut

Bu organizasyona Kudret Bey dernekten çok daha fazla önem verdi. Gün be gün hava durumu yayınladı. Yağmura karşı uyardı. Derneğin organizasyon için afiş tasarımından başka bi çalışmasını göremedim. Amatör gruplar bile daha gönüllü bu işe.

@sehnaz karabulut

bakın sehnaz hanım fenerbahçe-tuzla fenerbahçe turu yapardı bd bisiklet yolunda yada bakırköyde daha emniyetli yolmu kalmadı
maksat pedala basılması gelen sağlar bizimdi derdi bd bir b planını devreye sokardı

Erteleme üzüntüsü ardından ilaç gibi bir haber:
NTV Yeşil Ekran programında Çevre konulu programda Sayın Başkanımız Murat Suyabatmaz ve yönetim Kurulu üyelerimiz.Çevre haftasına yakışır bir mesaj verdi bisikletliler adına..
Video görüntüleri:
(link)

Facebook gurubumuz ve Dernek sitemizden link verilmiştir..

@derya derin

derya dostum
bu organizasyon benim değildi ben velostiğin ada organizasyonunu çok öncesinden açtım ve bu gün adaya gittim yarın aydosun çamuruna batmak için
şimdi şunu söylemek istiyorum yine bd bir etkinlik yapardı kısa mesafe yapardı iş bu kadar kolaydı ama hiç bir şey yapılmayacak yarın
küçük bir adım atmak hiç yapmamaktan daha iyidir

@sehnaz karabulut

şehnaz hanım kısaca özetlermisiniz o lingi açamıyanlar olacak lütfen yazılı ifade şeklinde verebilirmisiniz

@derya derin

Polemikler benim tarzım değil ama afiş tasarımından başka neler yapıldığını görmek için sitemizi inceleyin..Önemli ve değerli işler yapıldığını göreceksiniz.Biz forum sayfalarında sözle değil bol bol mesaj yazarak değil yaptığımız çalışmalarla gündeme gelmek istiyoruz.Biraz bardağa dolu tarafından ve iyi niyetlerle bakmanızı tavsiye ederim.:eek:
Bu yazının sonunda cevap vermeyi düşünmüyorum.Polemikleri sevmiyorum.Saygılarımla..

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@sehnaz karabulut

özel mesaja cevap istiyorum

:boese157: :boese157: :boese157:

(link)

sitesi duyurular bölümü 13 haziran 2010 olarak güncellenmiş, güncelleyen kullanıcı arkadaşa teşekkür ediyorum.

Umarım arkadaşlar yarın yola çıkmadan internete girip son durumu bir kontrol ederler.

Saygılarımla

@Kudret Kurtcebe

facebook:
Bisikletliler Derneği Merkez
Bisikletlier Derneği Kocaeli Temsilciliği

Guruplarımızda video görüntüleri var.Bilginize..

@sehnaz karabulut

size hayatta başarılar güzel kardeşim
yarın bisiklet bayramını aydosun çamurunda kutlayacağım evet gelmek isteyen aydosta beni bulur yarın önemli bir gün bisiklet bayramı
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
sabah tekrar erken saatte köprünün iptal olduğunu kocaman yazacağım bu topiğe

Geri