Scudo Sports

6-7 Nisan 2013 Çanakkale Turumuz

@Derya Keçeci

Derya abi çok eğlenceli bir yazı olmuş..özellikle şu bölüme çok güldüm.. :D

"-Abi ya ,neree böyle ?

-Çanakkale.

-Deme ya…Bisikletnen mi gidiyon?

-Yok…Motorsikletle gidiyom da,motoru ağır geldi söktüm,sikletiylen gidiyom (İç ses)"

Scudo
Saygıdeğer arkadaşlar Çanakkale gezisi gerçekten çok güzel bir geziydi. Bu gezi sizlerle daha bir güzel geçti. Son yağmur yağmasaydı daha iyi olacaktı ama neyse sağlık olsun. Yalnız Çanakkale gezisinin hakkı 2 gün değil daha fazla. İnşallah bir gün gene aynı ekiple çok daha fazla gün kalarak Bölgeyi keşfederiz.

Derya Abi, güzel anlatımınız için teşekkür ederim. Sadece anlatma değil, bize de yaşattınız sanki.
Pompayı cırt cırtla sabitlemenizi öneririm.

@Derya Keçeci

@ferhat köse

Fotoğraflarınızın kalitesi hiç önemli değil. Görüntülediğiniz yerler, yaşadıklarınız, kayıtlara geçen anılarınız ve en önemlisi de bunları bizlerle paylaşmanız, çok çok anlamlı ve biz katılamayanlar için değerli. Bu fotoğrafları incelerken hala Çanakkale'yi görmediğim için kendi kendime küfrettim. Bir yandan da bisikletimle hala yeterince kaynaşamadığıma hayıflandım. Evet, küçük bir çocuğum var, elimden geldiğince onunla birlikte pedallıyorum falan ancak, kesmiyor işte. Neyse, fazla uzatmayayım. Sabah sabah kendimi kaybetmeme, ağzımın sulanmasına sebep oldunuz :) Size çok çok sağlık ve güzel günler diliyorum. Mutluluk ve huzur dilememe gerek yok; Onları iki pedal çevirmekle elde edersiniz zaten ;)

@Barış Güney

Teşekkürler Barış.Yollarda olmak biraz da bu yüzden güzel.

@ömer korkmaz

Teşekkürler Ömer.Elimden geldiği ve dilim döndüğünce yazdım.

@Bilal Demir

Güzel düşünceniz için ben teşekkür ederim.Pompa konusunda haklısınız.Hiç kullanmadığım için unutuyorum onu.

@Murat Çetinkale

Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler.Umarım siz de bir fırsat yaratır ve bir sonraki tura katılırsınız.

Derya abi eline ve yüreğine sağlık. Anlatım ve ifade çok güzel olmuş ve her anı tekrar tekrar yaşatıyor.Sanatçı olmak ve sanatla uğraşmanın sonuçları böyle olsa gerek. Ben rakamlarla ve insanlarla çok uğraştığım için benden böyle dizeler çıkmıyor :). Diğer arkadaşlarım da anlatımlarıyla manevi atmosferi yüceltmişler hepsinin eline ve yüreğine sağlık. Emeği geçen herkese şükran ve sevgilerimi sunmak isterim. Turun tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum. @Derya Keçeci

Derya abi selamlar, senin yazılarını okumak bisiklet sürmek kadar ayrı bir keyif. Adana'dan döndükten sonra ancak okuyabildim. Yarışlara katıldım, er meydanında güçlüleri de tanımış oldum. Yarış güç kadar aynı zamanda strateji oyunuymuş onları gördüm. Benden bir puan çıkmasa da Atilla yarışçıları dereceye girdiler, takım olarak üçüncü olduk. Adana benim için kebap muhabbeti oldu bir bakıma. Diğer yarışçıları bilmem ama ben çok keyif aldım, insanın hiçbir hırsı olmayınca etkinliğin adı yarış da olsa keyif almayı engellemiyor. Mutlaka başka bir turda birlikte sürmeyi isterim.
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=2078&d=1366034353

@Bahadır Gürel

Abi sen fotoğraflarda kısa çıkıyorum dedin ya senden daha kısası mı var yanında ben mi öyle gördüm :) Bu arada takım olarak tebrikler. Sana Çanakkalede demiştim hatırlarsan senin yaş gurubunda yarış daha zevklidir insanlar hırslardan arınmış oluyor diye.keyif aldığına çok sevindim bir kaç yıl sonra aynı yaş gurubunda yarışabiliriz hazırlıklı ol :)

Abi ekip harika, gidip görülen yerler daha da harika. Turu Google+'tan Eser abi sayesinde gördüm hemen zıpladım buraya :) Tura katılmak, özellikle Eser abi ve Derya abiyle yüz yüze görüşmeyi çok isterdim. (Ferhat abiyle daha önce tanışma fırsatımız olmuştu zaten) Diğer abilerimin de ayaklarına sağlık, çok güzel ve anlamlı bir tur olmuş. Bu yaz umarım bende geçebilirim oralardan :)

@ahmet tarık ok

Teşekkürler sevgili Ahmet;inşallah daha nice turlara,diyelim

@Bahadır Gürel

Teşekkürler sevgili Bahadır;önemli olan yarıştan keyif almak.Ben de öyle,bir başka organizasyon ya da aynı etkinliğin tekrarında inşallah.

@Tamer KAMIŞLI

İnşallah Tamer,seneye o da olur.

@Derya Keçeci

Abi seneye yapacaksak şimdiden söz isterim eskişehirden pedalla gideceğiz :) tek mola yeter günde 215 olarak tam ortadan bölebiliriz ne dersin.Dümdüz yol şimdiden söyleyeyim :) birde daha sıcakta gidelim denize girelim be abi :) iç anadolu çocuğuyuz ya denizi görüp te içine girememek ayrı acı bende :) ayda yılda bir görüyoruz değerlendirmek lazım :)

Eyvallah Ferhat,neden olmasın.Ekip sağlam.:) Tarihi biraz daha ileri alabiliriz ama o zaman da yağmur olmaz.Sonunda ıslanmayacaksak ne anladım bu işten:) Yani işi güçleştiren bir şeyler olsun.Öte yandan, ben artık Erzurum-Trabzon seferine ön hazırlıkları bitirdim.Yarından itibaren yol antrenmanlarına başlıyorum.Konu açmadım erken diye ama tüm dostlara duyurulur.

@Derya Keçeci

Ben seni Eskişehirden Çanakkaleye 2 günde giderken yeterince ıslatırım merak etme abi :) ekip seneye kalmayabilir Ömerin Okul bitiyor mehmet kayıplarda üniversite sınav sonucuna bağlı Eser ile Onuru çadır bisikletçisi yaptık bir Abdullah var oda Kırıkkalede okuyor 2-3 tane yeni tanıştığım sağlam gençler var onları hazırlarım artık ne yapayım.Olmadı ikimiz gideriz merak etme zaten onlarda olsa önde bana çektiriyorlar buyur abi dinlen diyeni yok hiç :)

Türkiye Sınırları içerisinde olursam ben hep gelirim.
Derya abi Erzurum Trabzon dikkatimi çektii daha öncede söylemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@ferhat köse

Evet,iyi bir planlamayla yapabiliriz.O zamana kadar yeni katılımcılar da eklenebilir elbette.Yol kolay gözüküyor haritada.Zaten haritada her şey kolay:) İstanbul ekibi de yeni bir Çanakkale turu için istekli;kim bilir,konuşuruz.Belki onlar da Bursa'dan katılırlar ekibe.Yani bir şeyler çıkar ortaya.

@ömer korkmaz

Ömer,Erzurum Trabzon Temmuz sonu olacak.Büyük bir ihtimalle Doğu ekspresiyle Ankaradan Erzurum,oradan da Trabzon.300 km.1700-2450 m irtifada,doğu ve kuzey anadolunun bozkırlarında olacağız.Eskişehirden gelen olursa,ya da 3-4 kişilik bir ekip olursa Doğu ekspresindeki seyahat,ayrı bir sayfa açmayı gerektirecek güzellikte olur.Çünkü bu trenin kendisi,başlı başına bir efsane.Yatak,kuşet,puşet ne ararsan var:) Ömer,bu kez çamurluk getirme,bak şimdiden söyleyeyim.Yok çamurluk eğildi,yok büküldü...Yok birinci sınıf lastiğime sürttü,aşındırdı...:):):)

@Derya Keçeci

"Yolum yakinlarda o taraflara düsse de, bende beraber pedallasam" diyordum. Derya Kececi' nin blogundaki yaziyi okuyunca icime bir süphe düstü! :) Bütün belalari bir yere topluyormus gibi, elini attigi yerde ters veya sakat davranislar ortaya cikmis! :) :)

Saka bir yana, yorumlara ve anlatima bayagi bir güldüm, sabah sabah cok sevdigim bir okul arkadasimin vefat haberine ragmen!
Katilan herkesi tebrik ederim, cok güzel olmus havanin azizligine ragmen!

@ihtiyar
Abi öncelikla başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah.Yazın Türkiyede olacağınız tarih ve bölgeler kesinleşsin sizinle de pedal atacak bir tur ayarlamaya çalışacagım zaten takipteyim :)

Geri