enzo
Forum Psikopatı
- Tepki
- 1.126
- İsim
- Enes Ç.
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hayret, bugün yarış sonrası yangından mal kaçırır gibi canlı yayını kesmeyip seremoniyi yayınlayabildiler.
Hiç alışık değiliz böyle şeylere, ilginç![]()
Çanakkale Köprüsüne geldiklerinde yanal rüzgar şiddetli olur diyordum, rüzgar bariyerleri görevini yaptı oradan da bir reklam oldu diyebiliriz.Çanakkale Köprüsünün reklamı yapılmalıydı o yüzden...
Etabın bittiği alan çok geniş bir alan değil, otopark gibi bir alan vardı, oraya da podyumu kurmuşlar, oradan yol devam ediyor 100-200 metre sonra ancak genişliyor alan, sonra iniş yoluna devam ediyor, belki o alana yönlendirilebilirdi.Çanakkale Köprüsüne geldiklerinde yanal rüzgar şiddetli olur diyordum, rüzgar bariyerleri görevini yaptı oradan da bir reklam oldu diyebiliriz.
Bir de etapın bitiş noktasında ekstra bir alan yok muydu gelen bitişte yığıldı kaldı? Bölgeye çok hakim değilim, hep niyet edip gidemediğim bir yer.
Yarışçılara çok hakim değilim son 1 yıldır yarım yamalak takip ediyor ve ne nedir, ne değildir anlamaya çalışıyorum. Tour of Turkey başladığında beri Caleb Ewan favorimdi, çok bir sebebi yok nedense içimden geldi. Bugün ki etabı çok istiyordu ve aldı. Profesyonel ekiplerdeki tek favorim de Julian Alaphilippe
Trt Spor pravda gibi. Adam Türkün Türke propagandasından başka bir şey bilmiyor.Koskoca domuz geçti spiker sus pus (TRTSpor)))) Canım memleketim...
Eurosport'ta yorum yapıldı mı?
bu nasıl bir saçmalıktır ya...
Kent mobilyalarının(bariyer,park ve bahçe bankları,beton saksı,otobüs durağı,sokak lambaları,çöp kovası,spor yürüyüş yolu vb) açık ara en çok bulunduğu yarış Amstel Gold Race 'dir.Amstel Gold Race 'da kolay kolay bu tarz saçmalıklar olmaz.Senelerden beri bu yarışı takip ederim ,hiç denk gelmedim. @umutcelik hocam, Amstel Gold Race parkurunu ve kent mobilyası yoğunluğunu daha iyi bilir.
Çok teşekkürler paylaşım için. Yarın start noktasına gitmeyi düşünüyorum ben de🙂17 Nisan Pazar günü sabah 8:15 Taksim'den start alacak Türkiye Turu son etabı Bisiklet yarışı 12:00 sularında yine Taksim'de bitecek. Bu yollar çok erken saatlerde trafiğe kapatılacak.
286279 dosyayı görüntüle
Yarış parkurunun yol kitabını ekte yolladım İst için. Geçen gün sürüş istikametini yanlış yazmışım 2 sayfa öncesinde. Detaylı parkur bilgisi pdf dosyada...
Alex Albert kim acaba ?Kaçış grubu mükemmel bir iş çıkartarak 1 dakika geri attı. ve 1. Alex Albert Alıyor mükemmel bir yarıştı
Alex Albert kim acaba ?