Burak Uğurlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.930
- İsim
- Burak Uğurlu
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yarışın içinden canlı görüntüleri ulaştıran motorlardaki donanım da ilginç. 2 tekerli istasyon her biri:
İstanbul etabının haritasını gördüm, yönü hakkında bilgisi olan?
Türkyedeki takımların maddi imkansızlığımı desek, sponsorların tam destek vermemesimi desek bilemedim. Yarışçıların kendisine ait hazırda ikinci bir bisikleti yok, bisiklet değişiminde o anda kime lazımsa ona göre ayar yapmaya çalışıyorlar"Asla Durma" Fatih ile Shimano Sakarya BB Pro aracından 3. gün:
O asfalt düzeltilmiş hali. Dün etabı dolaşan videolara bakarsanız asfalta atılan yama çalışmalarını görürsünüz. Çok kar yağdıysa o bölgeye , muhteşem kalitedeki asfaltımız patates tarlasına dönüyor tamir biraz zaman alabilir.Son 8 km özetini izledim, o asfalt kalitesi nedir arkadaşlar, adamlar her tarafını yeni yamamışlar birde alel acele.
Tur için yapılan formalardan veya softshell montlardan nerden alabiliriz bulabiliriz. bilen varmı ?
Mesajım size değil ama yazdıklarınıza ek olsun diye sizden alıntı yapıyorum.. Protesto etmek insanların en doğal hakkı. Dünyanın en prestijli yarışı olan Tour de france bile protesto oluyor, buyrun linkte mevcut. O bölgede yaşayan lokal halk ve çiftçiler proresto amaçlı yolu bile kapatıyorlar. Elbette Türkiyede olan olayı tasvip etmiyorum ama dünyanın her yerinde olan birşey içinde ülkemizi yerin dibine sokmayada hiç gerekte yok.giro, vuelta ve tdf de dağ etaplarında da toz toprak bölümlü tırmanışlar olur. seyir zevki açısından da yaparlar bunu. hele tek günlük bahar klasiklerine bir bakın. yollar fenabu pazar pari rube var mesela.. biz millet olarak biraz abartıyoruz. spil dağı yolu gayet güzeldi. ama şunu söylemek lazım iniş olmaz o yolda.. zaten büyük turlarda da, eğer tırmanış etabı ile bitmiyor devam ediyorsa dağın bi tarafından çıkar öbür tarafından inerler. iniş yolu kaymak gibi olur.... hepsi planlı programlı vsvs... sosyal medyada , burada okuyorum fln da çok abartılıyor. bisiklet kültürüne yabancı olan arkadaşlarım whatsapptan bi sürü mesaj atıyor şenoool rezil etti bizi fln diye... bu çarpıp düşme olaylarını da çok abarttık. seyirci pankartlarına takılıp düşenler, karşıdan karşıya geçen seyirciye çarpıp düşenler, takım arabalarının sıkıştırması ile düşenler, tırmanış etabında bisiklet fanlarının sporcunun yanında koşması esnasında takılıp düşenler.... bunlar bu sporun doğasında var. ammaa şu yuhalanma olayı hiç yakışmadı olmadı. sporcunun ne suçu var. gidin yetkilileri yuhalayın belediye valilik organizasyon artık kim önlem almadıysa. sporcu yuhalamak nedir. futbol maçında rakip oyuncuyu yuhalayan tipler işte ne bekliyorsun alışkanlık olmuş herhalde. iyi ki çakmak, su şişesi fln fırlatmadılar...

Sakaryalı olarak neredeyse ağlayacaktım 😁😁"Asla Durma" Fatih ile Shimano Sakarya BB Pro aracından 3. gün:
Mesajım size değil ama yazdıklarınıza ek olsun diye sizden alıntı yapıyorum.. Protesto etmek insanların en doğal hakkı. Dünyanın en prestijli yarışı olan Tour de france bile protesto oluyor, buyrun linkte mevcut. O bölgede yaşayan lokal halk ve çiftçiler proresto amaçlı yolu bile kapatıyorlar. Elbette Türkiyede olan olayı tasvip etmiyorum ama dünyanın her yerinde olan birşey içinde ülkemizi yerin dibine sokmayada hiç gerekte yok.
(link)
286167 dosyayı görüntüle286168 dosyayı görüntüle
Mesajım size değil ama yazdıklarınıza ek olsun diye sizden alıntı yapıyorum.. Protesto etmek insanların en doğal hakkı. Dünyanın en prestijli yarışı olan Tour de france bile protesto oluyor, buyrun linkte mevcut. O bölgede yaşayan lokal halk ve çiftçiler proresto amaçlı yolu bile kapatıyorlar. Elbette Türkiyede olan olayı tasvip etmiyorum ama dünyanın her yerinde olan birşey içinde ülkemizi yerin dibine sokmayada hiç gerekte yok.
(link)
286167 dosyayı görüntüle286168 dosyayı görüntüle
Sakaryalı olarak neredeyse ağlayacaktım 😁😁
Anlattığı az bile, şehirin bisikletle çok derin çok ayrı bir ilişkisi var.