Scudo Sports

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
Yayını televizyonda izleyebilen var mı?

O paylaşımı okuduğumda bu kısımda Türk bayrağı olmamasına dair olduğunu düşünmüştüm:
unknown.png

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Arkadaşlar bu turlara sıradan benim gibi bisikletcilerde katılabilirmi Giant Propelim var
Size en yakın halısahadaki ekiple Liverpool A takımına karşı, nizami çim sahada 90 dakika maç yapmak gibi bir şey olur.
Zaten yetkililer de böyle bir vahşete izin vermiyor.

Bu arada yağmurlu bir pazar gününde çok iyi gidiyor. Özlemişiz o tarafı.

Size en yakın halısahadaki ekiple Liverpool A takımına karşı, nizami çim sahada 90 dakika maç yapmak gibi bir şey olur.
Zaten yetkililer de böyle bir vahşete izin vermiyor.

Bu arada yağmurlu bir pazar gününde çok iyi gidiyor. Özlemişiz o tarafı.

: ) birşey anlamadım inanın nasıl katılıcam şartlar ne bilmek istiyorum çevremde ekibim vs yok.

• Hahaha
Tepkiler: fatihgocmez
: ) birşey anlamadım inanın nasıl katılıcam şartlar ne bilmek istiyorum çevremde ekibim vs yok.
Ortamı trollemiyorsanız eğer böyle bir imkan yok ne yazık ki. Bizim gibi amatörler için ver parayı al Granfondo yu turları var.

Ortamı trollemiyorsanız eğer böyle bir imkan yok ne yazık ki. Bizim gibi amatörler için ver parayı al Granfondo yu turları var.
Yok estf trollemek için yazmadım ama bu şuan resimdekiler gibi katılmak için aşamalar neler bilmek istiyorum bende ilerde katılmak istiyorum. Yoksa hızlı ve çılgını izleyip durucam evde ^^

Nairo Quintana çok şanssız birisi yarışta 2 Kere kazaya karıştı :kötü:
Bike Exchange grubundan Kaden Groves Etabın 1. oldu! Jasper yine 2. garantiledi :)

Nairo Quintana çok şanssız birisi yarışta 2 Kere kazaya karıştı :kötü:
Hep yabancılar kazanıyor dimi çünkü bakıyorum turk bayrağı yok hiç listede neden bukadar geriyiz onlardan farkımız ne ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri