Bisikleti Savaş Bey'i ziyaret edip gördüm... Eski model ama mükemmel... lastikler, fren pabuçları sıfır.... Alıcılar kaçırmasınlar... Beni caydıran tek şey vites kollarının kadro üzerinde olması idi... Yeni bir yol bisikleti kullanıcısı adayı için zor olacaktı alışmak
özgür..çalıştım..etitim okadar haftyalık işlerde filan..negüsel 250-300 alıyoodum öyle iş çıkınca...hatırlarsın niyetlendim bu bisiklet için,o günden beri iş çıkmadıabi yok pahasına weriyo şuanda
Şu ana kadar 1136 görüntüleme olmuş , herkes bakıp bakıp duruyor kimse bu bisikletin forumdan gitemesini istemiyor galiba .
Savaş'cım parça parça satsan daha fazla paraya kapış kapış gider:rolleyes: . Alemiz vala hepimiz nedense parçalanmışına daha fazla para veriyoruz anlaşılır şey değil. Daha ne rakam olacak ki sokaktaki, Unkapanındaki, Migroslardaki bisikletler neredeyse bundan pahalı duruma geldi
hakan abi şuanda bi yol bisikletini (mesela bunu) çok istiyorum ama... belki çok büyük bi rakam gibi gözükmeyen 250 ytl'yi biraraya getirmem mümkün gözükmüyo... ay sonunda sawaş beyin atıcagı denize gidicem inşallah atıcagnı söyledi
Hmm...Hollanda'dan donuste hala satilmadiysa alacagim sanirim(8 temmuz civari donus)...
Cunku yol bisikleti istiyorum ve oldukcada guzel bir kadrosu var...
Zevkli bir klasik...
Umarim ay sonu atma planlarinizi degistirirsiniz de biri guzel guzel biner...