basri
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.344
- İsim
- Tuncay Özışık
- Başlangıç
- 1973—74
- Bisiklet
- Look
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Kadro Model/Tip
- Tur
- Bisiklet Marka
- Diğer
- Maşa
- Hazard
- Bisiklet Model
- Hazard
- Kadro Boyu (inç/cm)
- 51 cm
- Jant Boyu
- 28 Jant
- Arka Aktarıcı
- Shimano
- Aynakol
- Shimano GS100, Eliptik
- Fren Sistemi
- V Fren
- Ön Fren
- Shimano Tourney
- Türü
- Amortisörsüz
- Çekiş Sistemi
- 3 x 7
- Arka Fren
- Shimano Tourney
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Vites Kolları
- Shimano Tourney
- Ruble
- Shimano, 7'li
- Gidon
- Silingardi
- Gidon Boğazı
- Silingardi
- Sele
- Moody
- Sele Borusu
- Silingardi
- Jant Seti
- İtalyan "Fir", kromajlı jant telleri, mandallı göbekler
- Lastikler
- İç-dış yeni
- Ağırlık
- 16 kg (2 adet özel bagajı ile)
- Materyal
- Kromoly
- Bulunduğu Şehir
- Antalya
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 5000
- Kullanım Süresi
- Bende 5 yıl (seyrek kullanılmış)
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05423251391
Ender bulunan bir İtalyan klasiği "Hazard" Tur Bisikleti. Özellikle sağlamlık, akıcılık ve uzun yol sürüşlerine meraklı olanlar için uygun bu bisikletin donanımları Shimano olup ayna dişlisi "elips" tir. Bu özellik özellikle yokuş tırmanırken kısa, ritmik momentum farkları yaratarak sürücüye gizli bir destek sağlar. Gökkuşağı renklerinde deseni olan özel bir boyaya sahip Cr-Mo alaşımlı kadrosunda kullanımdan kaynaklanan bazı yıpranmalar (çizikler, marka etiketinin yer yer çıkmış olması vb) vardır. Lastikleri iç-dış yeni takılmış olup üzerinde orijinal olarak hem ön hem arka bagajı vardır. Kadro boyu 51 cm yazılmış olsa da boyu 1.80 olanlar bile rahatça kullanabilir. Bu bisikletin aynısından elimde bir tane daha var ama satılık değil
1991 yılında yeni olarak almıştım ve bugüne kadar uzun turlarda da kullandım, öylesine ki 2014 yılında bir Antalya-Ankara turu yapmıştım 35 kg yüklü ağırlıkla nasıl gittiğimi anlamamştım.
Bisiklet Antalya dışı indirimli PTT kargo ile yollanabilir. Fotoğraflardan görüldüğü gibi özenle kutulanmıştır.
Masrafsız, yıllarca kullanılabilecek sağlam bisiklet arayanlara...

Bisiklet Antalya'da bir "bisiklet sevdalısı" na satılmıştır, keyifle kullansın...
Konu kapatılabilir.
Bisiklet Antalya dışı indirimli PTT kargo ile yollanabilir. Fotoğraflardan görüldüğü gibi özenle kutulanmıştır.
Masrafsız, yıllarca kullanılabilecek sağlam bisiklet arayanlara...

Bisiklet Antalya'da bir "bisiklet sevdalısı" na satılmıştır, keyifle kullansın...
Konu kapatılabilir.
Son düzenleme: