Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@sirrunu

Seyirciler bile sahte gibi maça gelirken bayrak dağıtmışlar da onları sallayan bir grup misali hiç samimi değil. İzmir gibi bisiklet konusunda hem iyi hem de seyircisi çok çok iyi olan şehirden alıp Manisa'ya verenler düşünsün. Her şey de olduğu gibi parayla tutulmuş gibi olan seyircimizde sahte... Yazık...

Scudo
@Bigpatron
finişe gelmeden önceki caddelerde baya kalabalık vardı, biri bile alkışlamadı. finiş çizgisinde hafiften bir ses duyuldu ama yeterli değildi. zamanla bu sporu yapanlar arttıkça coşkuları da artar diye düşünüyorum. önümüzdeki sene nisan ayında karadeniz de giro benzeri bir tur olacak onun için de heyecanlıyım şimdiden

@sargonnas
Hafta içi okullar açik, millet mesaide acımasizlik yapmayin. Konya halkı bisiklet severdir. Üstelik yarışan sporcularin çoğu Konyalı, bırakin yarışa gitmeyi çoğu televiyondan bile izleyemiyor.

@Atasoy Derdim okulların açık olması milletin çalışıp oraya gidememesi değil ki. Siz beni anlamadınız!

Orada resmen bayrak dağıtılmış alın siz bunları sallayın şeklinde öbek öbek duran toplulukların sahteliğinden bahsettim. Yoksa yolların boşluğu seyirci azlığı ile ilgili kelime etmedim farkındaysanız.

@sargonnas
hocam bu kadar çok gömmeyin. oradaki seyirciler belli ki bisikletle pek haşır neşir değildi. avrupa daki nesiller spor kültürü aşılanmış şekilde yetişiyor. bu da adamların çocukluğundaki coşkusunu kaybettirmiyor, coşkulu taraftar oluyorlar. zamanla bizde de olacak gibi.

@sargonnas
Bende onu diyorum. Bilincli bisiklet seyircisi gelemiyor. Yakindaki okullardan kuru kalabalik olsun diye öğrencieri toplayip getiriyorlar. Ellerinede bayrak tutuşturuyorlar. Onlarda ne olup bittiğini anlamiyor zaten. Kaldi ki Gaviria nin düştügunu bilmiyordur çoğu.

Turun startını göremedik TRT Spor 10'da başlayan turu 12 de yayınlamaya başladı, turdan önce de VAR sistemini konuşuyorlardı, tur biter bitmez de aynı şey konuşuluyor. Dün akşam da aynı konu konuşuluyordu, ne uzuyor ne kısalıyor. Topluma ne verilirse o alınır, o yüzden halka değil de ona gösterileni gösterene bakmak lazım.

@sirrunu Ama sen İzmir'den etap alırsan bizden hiç bişi olmaz. Bilmem burada hiç Karşıyaka finaline geldiniz mi ama bitişi coşkuyu burada görmeniz gerekirdi. Muhtemelen beğenmediler bizi gene...

@Atasoy İşte aynı şeyi konuşuyoruz. Getirmeyin kardeşim kabak tadı verdi her konuda olduğu gibi bu konuda da sahtelikler.

Neyse sonuç olarak güzel bi tur olsun...

@sargonnas biliyorum izmir de bisiklet kültürü baya gelişmiş diğer şehirlere göre. bir de izmir finişi cumartesi oluyordu o yüzden kalabalık oluyordu. yine size manisa yakın bundan sonra turun seyri değişecek gibi karadeniz falan. farklı şehirler görmek lazım artık. her sene aynı rota sıktı. biraz iç ege, batı karadeniz, doğu karadeniz, erzurum-kars tarafları falan olsun artık. aynı anda herkesi memnun edemiyoruz malesef

Yarın alanya startında görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
arkadaşlar gavirianın akıbeti hakkında teyitli bi bilgi var mı ?

@akifovsky
Köprücük kemiği kırılmış.

@Totanic devam edip etmeyeceği konusunda bilgi geldi mi?

@akifovsky
Kırık kemikle devam etmez heralde, takım antrenörü kemiğin kırıldığını söyledi sadece.

@isosel
İstanbul'a(Finish çizgisine) gitsem John Degenkolb'u görme şansım olur mu???:kötü::)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@akifovsky
Devam etmeyecek sezonu kapatti Gaviria.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Geri