Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@ceycey84
Euro sport 30 dk sonra yayini vermeye başlayacak bildiğim kadarıyla.

Scudo
Hiçbir global sitede yarış bilgisi, start listeleri yok. Uluslararası tur deniliyorsa teknik bilgilerin ve haberlerin de uluslararası platformda olması lazım. (Turun Web sitesinden yada bisiklet forumdan bahsetmiyorum)

eurosport zaten 12.00'den itibaren verecekti yayını...
neyse başladı bakalım yayın...

TRT sunucularının ikisi de burunları tıkalıymış gibi genizden konuşuyorlar bi tuhaf oldum o_O

ülkemizde çok güzel rotalar profil çıkarılacak yerler mevcut kıymeti bilinmiyor maalesef,başka ülkeler olsa tdf ayarına sokardı
yolların asfalt kaliteside maşallah dandik

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Sunucular kim bilen var mı?

(link)

@celilcetiner

Yaa, Cennetten bir köşe adeta :D

@celilcetiner

Verdiğiniz linkten izliyordum, "yayın askıya alındı" oldu, ne yapmak lazım acaba??

Gaviria tekeri taktırdı düştü pehh

Yanlışlıkla bile kazanıyor bu takım ahahaha

Yazık oldu Gaviria ya..Artık takımı için çalışır..

gaviria finiş çizgisine gelirken taraftarların coşkulu bir şekilde karşılamasını beklerdim. seyirci kültürümüz spora olan alakamızdan belli oluyor hemen

bennet nasıl kaçırdı finişi benim aklım bunu almadı daha :s

Yarışı geçtim TRT spikerlerine taktım! Kaçan grup yakalanmış, 10sn geçmiş arada 6sn fark var diyor. Bitişe 1km kalmış öndeki takımlardan haberleri yok, QS önde yok diyorlar önde2 QS'li almış gidiyor :) şaka gibiler ya. Neyse ilk gün diyelim, yarına toparlarlar umarım.

önümüzdeki sene tur karadeniz de olacakmış. güzel şeyler olacak gibi

@ndhakara
eurosportun sesi gitti bende, en azından yorum dinleriz diye trt'ye geçtim ama geçmez olaydım...

bu arada Onur Balkan'ı da tebrik ederiz...
Yarın "Türkiye Güzellikleri" formasını o taşıyacak...

@sirrunu
Alkışlayanlar vardı ama çok küçük bir gruptu. Malesef ülkemizde spor değince futbol vs ilk akıla geliyor. Bisiklet sporu kültürü henüz çok gelişmiş değil dolayısıyla pek şaşırmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri