Scudo Sports

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@Ahmeturan

bir kere değil binlerce kez çıktık...
3.5yıl köprüde çalıştım...
fanrikadaki ilk kaynak işinden, köprüyü şu anki işletmeci firmaya devir işine kadar oradaydım... anahtarı teslim ettik, 2 ay da evrak işlerini halledip bitirdik...

şimdi bir de bisikletle geçebilirsek, tadından yenmez... :)

Scudo
Geçen senenin genel klasman lideri ,ünvanını korumaya gelmiş.Diego Ulissi ile röportaj yapılırken.
Do99GJbWwAIDI6u.jpg
Diego Ulissi çok iyi bir puncheurdır.Ama geçmişindeki leke biraz düşündürücü.:kötü: Chris Froome'a ceza yazamayan UCI ve WADA vakti zamanında Diego Ulissi'ye salbutamoldan cezayı yapıştırmıştı.Froomey ve Salbutamolu aynı cümle içinde kuramayınca birşeyler eksik gibi kalıyordu.:snzdglsn:

@hamlet2006

Sky takımı paralı ,para her deliği açar bu dünyada ,paraya yenilmeyecek adam varmı ?olmak ya da olmamak ,çok insan paraya yenildi dahada yenilecek,rüşvet kokusu varmı bilmiyoruz dostum hamlet,,,,,,

Köpekler gibi bastık dün,35 km düzde gördük,ne dopingi biz amatörüz gelsin bakalım edirne.laf yok çalışmak var,

Formaların satışa çıkmayacağı bilgisini aldım arkadaşlar :( Sembolik formalar olmaları sebebiyle seri üretime geçilmeyecekmiş. Sadece milli takım formaları Speedsuit - Classic Fit Forma - Regular Forma - Kışlık Classic Fit - Ultra Light Rüzgarlık - Askılı ve Askısız Bib Tayt - 3/2 Bacaklık - Eldiven - Çorap şeklinde satışa sunulacakmış TUR sonrası :harika:

yesil-forma.png beyaz-forma.png
kirmizi-forma.png turkuaz-forma.png

Portakallar yine gelmiş tanıtımlarda görememiştim kaldıkları otel evimın yakınında tura ayrı bir renk katıyorlar:)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
54 yılın birikimi ile bu yılın daha kaliteli olacağını öngörüyorum.
Takımlar ve sporcular, sezon sonu olması nedeniyle bu kadro yapısıyla geldiler.
Gelmeyenlerde önümüzdeki yıla istekli olacaklarsa bu bizim organizasyon başarımıza bağlı...
Tüm katılımcılara, izleyicilere ve ülkemiz adına güzel bir hafta olsun...

@cazci aynen öyle ümit ediyorum ki nisan da daha da kaliteli isimler gelir. Tabi yarın başlayacak olan tur dan alnımızin akı ile çıkarsak

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Konya da Hilton da milli takım ve pro conti Lee kalıyor ağalar dedemandalarmış. Ben hiltona milli takıma gittim tabi :) aman allahım salonun birinde trilyonlarca para yatıyordu gün sonunda birkaç hediyem oldu
20181008_232613.jpg
IMG-20181008-WA0007.jpg FB_IMG_1539024911207.jpg
20181008_204641.jpg 20181008_204613.jpg 20181008_204603.jpg 20181008_204629.jpg 20181008_204547.jpg

Eurosport linki var mı canlı izleyebileceğimiz?

@Abdülkadir Ergin

eurosport 12'de başlayacak yayına...
11.15 itibarı ile trtsporda yayın başlıyor...

@Noldor Ne yazıkki şuan futbol konuşuluyor TRTSPOR'da. 11:45 gibi canlı yayına geçiş olacak galiba.

@mrtkvnc_pdr
şimdi açtım ben de...
aynen, hala çalışmayan VAR'ı konuşuyorlar...
bakalım ne zaman hatırlayacaklar turun başladığını ve yayın yapacaklarını...

TRT Spor yayını 12:00'da başlayacak. İşin garibi Euro Sporttada başlamadı henüz

Geri