@onur_özkan
hocam neye yandığımı bilsen kızarsın. bu yarışın etap sonlarından birisi pamukkale idi. ve güzergah benim eve 200 metre yok. o zaman da tv den izlemiştim. ama bisiklet sevdası tekrardan yeni depreşti.
istanbul finişi en güzel finiş oldu, bennet takım arkadaşının arkasında kalabilmek için virajı içten aldı biraz fazla yatırdı bisikleti, düşmesi kaçınılmaz oldu. bennet in arkasında trek bisikletçisi vardı. bennet panik yaptı heralde
İstanbul harika göründü. Yollarımız, caddelerimiz Avrupa standartlarındaydı. Umarım birçok yabancı, televizyondan takip etmiştir bu yarışı. İyi reklam oldu.
Son anlar cok zevkliydi. Bennet dusmeyeydi iyiydi. Ya bu futbol takimlarinin stadlarini niye cektiler? Midemi bulandirdi o sahne. Zaten icimiz disimiz futbol olmus bari bu yarista koymayin o imgeleri.
Bu turu yayınlayan 3 kanaldan 2 si yarış bittikten sonra podyumu göstermeden programı sonlandırdılar. Şu an sadece TRTSPOR yayına devam ediyor. Eurosport ve Ntvspor a podyumu yayınlamamaları çok talihsizlik ve hafta boyunca mücadele eden emek veren bütün sporculara diğer çalışanlara bir saygısızlık olarak addediyorum. Bu podyum o kupa ödüller isimlerinin onurlandırılmaları o bütün ekiplerin emeklerinin hakkı!