Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

@onur_özkan
hocam neye yandığımı bilsen kızarsın. bu yarışın etap sonlarından birisi pamukkale idi. ve güzergah benim eve 200 metre yok. o zaman da tv den izlemiştim. ama bisiklet sevdası tekrardan yeni depreşti.

Scudo
istanbul finişi en güzel finiş oldu, bennet takım arkadaşının arkasında kalabilmek için virajı içten aldı biraz fazla yatırdı bisikleti, düşmesi kaçınılmaz oldu. bennet in arkasında trek bisikletçisi vardı. bennet panik yaptı heralde

bennetin theuns'in ön tekerleğine dokunarak kaydığını düşünmüştüm yakın çekimde de sanki tekerlek dokunuşu var gibi

@Enes YIKILMAZ
geç kalmış hocam. başlamadan gidecekti:)

İstanbul harika göründü. Yollarımız, caddelerimiz Avrupa standartlarındaydı. Umarım birçok yabancı, televizyondan takip etmiştir bu yarışı. İyi reklam oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Sahil yolunda denize girenler gördüm sanki :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: makifir ve venom09
Son anlar cok zevkliydi. Bennet dusmeyeydi iyiydi. Ya bu futbol takimlarinin stadlarini niye cektiler? Midemi bulandirdi o sahne. Zaten icimiz disimiz futbol olmus bari bu yarista koymayin o imgeleri.

Bu turu yayınlayan 3 kanaldan 2 si yarış bittikten sonra podyumu göstermeden programı sonlandırdılar. Şu an sadece TRTSPOR yayına devam ediyor. Eurosport ve Ntvspor a podyumu yayınlamamaları çok talihsizlik ve hafta boyunca mücadele eden emek veren bütün sporculara diğer çalışanlara bir saygısızlık olarak addediyorum. Bu podyum o kupa ödüller isimlerinin onurlandırılmaları o bütün ekiplerin emeklerinin hakkı!

Kaçış grubunun amacı nedir? Yarış sonunda ana grupla birleştiler zaten. Birseyi mi kaçırıyorum ben?

@Saikou onların amacı 1. olarak sprint,tırmanış,türkiye güzellikleri vs kapıları en önde geçip puan kazanmak. 2. olarak sponsorlarını memnun etmek

@kuladı

Son 5kmde neden yavaşladılar peki? Devam etseler birinci olamayacaklar mi?

Konuyu çok siyasete vurmuşlar 3.sayfadan sonrasını okumaya gerek bile duymadım
Kendi şahsı fikrimdir

Trt spor daha demin programi mi bitirdi ben mi yanlis anladim. Podyumu gormedim. Podyumu gosterdiler mi?

• Beğen
Tepkiler: ak.if
Geri