Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

@saglam.serdar
Fethiye Marmaris parkuru düşman başına :krktm:

@celilcetiner
Bilgi için teşekkür ediyorum

@Soykan U.
Bilgi için teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Scudo
TRTspor canlı yayın ekranını gereksiz içerikten temizleyip görüntüyü büyütmek için Chrome ile izlerken adres çubuğuna "javascript:" yazıp peşine şunu yapıştırabilirsiniz (sonra enter)

$(".video-single .video-source").css("width", "1280px");$("#wrapper .top-navigation,.all_wrapper .header, .bar, .content, .footer").add($(".video-source > div")[1]).remove();$("body,.all_wrapper,.video-detail").css("background","#000000");

• Beğen
Tepkiler: Enes Olgun
@ekranci
Bu kadar zahmete gerek yok, videonun sağ alt köşesindeki tam ekran simgesini tıklamanız yeterli.

@Özcan.

İşyerinde olduğum için sekmeye arada dönüyorum, devamlı izlemiyorum. Tam ekran olunca da aşırı büyük oluyor benim monitörde.

kaçış grubundaki trek ve vermarc sporcularının sırtları aero pozisyonda dümdüz, belli ki küçük yaşta başlamışlar bu işe. bizim türk sporcu onlar gibi dümdüz eğilemiyor. dolayısıyla bizim sporcu daha çok efor sarfediyor

@hucumkedi Berkem & Sarper feat. Caner Eler ( kombo ) yarışı bırak bu adamları dinle sadece.

Eurosportta resmen sesli ansiklopedi. Eurosporttan izlemiyorsanız inanın çok şey kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Eurosportun eyyamcılığını yapıyor değilim ama Sarper resmen Türkiye Turunu, ihalesini, şartnameleri, oradan geçtim aso uci arası mücadele çekişme rekabeti... Hangi spor dalında böylesi bi anlatım oluyor daha denk gelmedim ben.

@ultra 700 ersin15 Ekim,Pazar. Tur'un son etabı

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eurosport yorumcuları ekrana bakıp anlatmıyor tamamıyla. Önlerinde akan bir metin ve halihazırda veri depoları var. Aslında hepinizin küçük bir araştırma ile ulaşabileceğiniz bilgiler. Ki onlarda öyle yapıyor. Ama büyük eksiklik yarışı ojuyamıyorlar. İşin bisiklete binmek yönü tamam da, sporculuk bölümüne uzak olduklarından teknik, taktik vs. Tıkanıp kalıyorlar. Yabancı yorumcuları araştırın çoğu zamanının hit sporcuları. Ayrıca arkasındaki kişiler kendi propagandalarını yaptırıyorlar onlara. Bir nevi al gülüm ver gülüm, siz de aaaa efsaneler döndü diyorsunuz.. Bahsettiğiniz ihale şartname vs. Rakip şirketin bir numaralı adamları ve silahşörleri eurosport tr ekibi

Gene mi Bennet?

Eurosport bu sefer sadece ilk beşi listeledi:

1Sam Bennett3h 25' 25''Bora - Hansgrohe
2Edward Theuns3h 25' 25''Trek-Segafredo
3Simone Consonni3h 25' 25''UAE Team Emirates
4Manuel Belletti3h 25' 25''Wilier Triestina - Selle Italia
5Andrea Vendrame3h 25' 25''Androni - Sidermec - Bottecchia

Liste güncellendi:

1Sam Bennett3h 25' 26''Bora - Hansgrohe
2Edward Theuns3h 25' 26''Trek-Segafredo
3Simone Consonni3h 25' 26''UAE Team Emirates
4Manuel Belletti3h 25' 26''Wilier Triestina - Selle Italia
5Andrea Vendrame3h 25' 26''Androni - Sidermec - Bottecchia
6Francesco Gavazzi3h 25' 26''Androni - Sidermec - Bottecchia
7Vincenzo Albanese3h 25' 26''Bardiani - CSF
8Eduard Prades3h 25' 26''Caja Rural - Seguros RGA
9Jonas Koch3h 25' 26''CCC - Sprandi - Polkowice
10Ahmet Örken3h 25' 26''Turkish National Team

Bizim takımın neyine wordtour da yarışmak bir gömlek büyük geliyor. Anlaşılan bu yarışta podyum çok uzak ihtimal ilk 5 i hiç zorlayamıyorlar.

Sam bennet müthiş değil, başka formda olan sprinter yok. Kimse sallamadığı için turu. Üç gündür arkasındaki rakiplere bakın anlarsınız.

Geri