Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

canlı yayın veriyor izleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Scudo
@mutlu07
Takip ediyorum

Çin değil mi güven olmaz biz alınca malzemeden çalarlar :)

2. etap başlamiş bile, yetişebildim :)

Amatörce ve bisiklet yol yarışlarından, bisikletin dilinden bir haber olan anlatıcı sanki bu açığını kapamaya çalışırcasına bir üslup içerisinde. Böyle daha komik oluyor.

Adamların bisikleti gördüm kendi bisikletimden soğudum ya la
Super record var adamlarda super record

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@soneryen yok kardeşim ciddi ciddi güvenilir bir site bu yer,isviçrede test ediliyor ona göre üretim yapılıyor parayı toplarsam ordan bir kadro alıcam,tabi milli takımın kulanıdğından değil

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
TRT Spor da bütün yarışı canlı veriyor üstelik internetten de izlenebiliyor. (link)

• Beğen
Tepkiler: five
soran arkadaşlara link atım özelden,sitede skype kısmı var ordan konuşun şimdi rağbet artı fiyatı değişmesin çincan cunlar :D pazarlık edersiniz arkadaşlar istedğiiz kadroyu seçin boyatrın oh mis 850 gr mılk kadroları bile var.

• Beğen
5. Etap izmirde nerede bitecek yarış arkadaşlar bilen ya da internetten bilgi bulan paylaşabilir mi?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım Ahmet Örken, sprintte olacak mı bugün... Yine toplu finish olacak.

• Beğen
@dodulan
Karşıyaka'da bitiyor 5. Etap, aşağıda tüm detayları mevcut.
@akifovsky

@OsmanYazıcı

Hocam bazı fotoğraflar gözükmüyor ancak çok teşekkür ederim [emoji137]‍♂️.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@dodulan
Evet yeni farkettim, haklısınız. Şöyle yapalım bu konuda 5. sayfada o mesajın orijinali var oraya yönlendireyim sizi :harika:

• Beğen
Tepkiler: dodulan
Son 2.5km kizişiyor önler

Sam Bennett götürdü yine.

ahmet örkenede helal olsun,özlekle batuhan özgür muhteşem o genç yaşında o güzel performans tam pro takım sporcusu olma şeklinde şemalinde bir yetenek bence,pro bi takım alsın şunu :D

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve Atasoy
Geri