Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Scudo
Ntvspor'da yayınlayacak.

(link)

13:55 53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu "Tura Doğru"

Kilitlenmece konuya,:)

Ahmet örkem ne yapacak bu önemli,ilk onu hep gördü.fakat zirve önemli yani 1 'incilik. Ahmedin işi zor bugün

Ben anlamadim trt spor yarışı canlı yayınlamıyomu

2 saat sonra trt spor yayin akisindada yarisin ardindan diye program var 2 saatte bitmez

Genel bilgi vereyim. Turu, TRT Spor, NTV Spor ve Eurosport canlı olarak veriyor. Ancak yayınlar start anından itibaren başlamıyor. NTV Spor ve Eurosport saat 15.00'te yayına girerken TRT Spor bir saat daha erken yayına başlıyor. İyi izlemeler...

trt nin bu sene ki spikeri iyi anlatıyo. levent özçelik gibi günce sapağından dönünce petrol ofisinin yanındaki ayşe teyzenin sebzeli pidesinden bahsetmiyor

@kuladı
Hatta kendisinin gezip gördüğü beğendiği yöresel yemekleri anlatıyordu. Levent abi saf ve temiz yürekli biri ama her halde Trt'den ve Federasyondan emir gelmişti ki sadece yemeklerden bahsediyordu :hhhhhh::bsmagryr:

çok şanslı adamımdır:( bu hafta 3-11 vardiyasındayım. federasyona mail atsam kalan yatışları haftaya erteleseler bende izlesem. :p

Berkem Ceylan mı la o o_O)

Berkem Ceylan & Sarper Günsal talk show için Eurosport a akalım beyler :)

"Efeler Diyarından Sevgiler"
Daha önceki etaplarda kareografi çalışmaları olmuş muydu? Sanırım ben ilk defa denk geldim kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve venom09
Ne zaman Selçuk'a gitsem, şu Meryem Ana rampası ne güzel çıkılır bisikletle derdim. Şimdi canlı tırmanış izliyorum, hem de muhtemelen benim çıkabileceğimin iki katı hızla :)
İyi bildiğin kendi yollarında tur izlemek çok zevkliymiş yahu :harika:
---------------------
Ulissi çok güçlüydü ve birinciliği rahat aldı bu sefer. İlk on birazdan geliyor...
---------------------

1Diego Ulissi5h 36' 03''UAE Team Emirates
2Jesper Hansen5h 36' 08''Astana Pro
3Daniel Martínez5h 36' 12''Wilier Triestina - Selle Italia
4Fausto Masnada5h 36' 14''Androni - Sidermec - Bottecchia
5Yonder Godoy5h 36' 20''Wilier Triestina - Selle Italia
6Ildar Arslanov5h 36' 20''Gazprom - RusVelo
7Francesco Gavazzi5h 36' 35''Androni - Sidermec - Bottecchia
8Gregor Mühlberger5h 36' 35''Bora - Hansgrohe
9Przemyslaw Niemiec5h 36' 37''UAE Team Emirates
10Andrey Zeits5h 36' 40''Astana Pro

Bu etap keyifli bitti ama bizimkiler rampada döküldü maalesef

arkadaşlar bana kızmayın ama bu sene turda fiyasko sporcularımızda geçmiş olsun :)

@mtnbzbs Güvenlik ve sigorta sağlam olmalı yoksa hırsızlar için hazine yatıyor:eek:ops:

TUR yapılıyor ve sorunsuz devam ediyor.Ahmet Örken,oluşturulan takımın karma bir takım olduğunu,domestik olarak sprint ve yokuşlarda destek alabileceği bir yapıda olmadığını söyledi.
Birbirini tanıyan sporcular olsa da "Takım" olarak kimyanın uyuşması,uygun hazırlık ve motivasyon da çok önemli.
Federasyon başkanı,TUR a katılan takımlara verilen primin(takım başına 20.000 avro) bizim sporculara da verileceğine söylemişti.Bakalım yarın Ahmet ve arkadaşları iddialı oldukları etapta nasıl bir performans gösterecek?
Kaza bela olmadan,sakatlık yaşamadan etaplar bitsin de uzun vadede konuşulacak şeyler olacak tabi..

@cazci hocam karma takım değilki hepsi torku şeker spor sporcusu bir tek onur balkan sanrım lassadan :D

• Beğen
Tepkiler: ak.if
@mutlu07 "Karma" yı takım formasyonu anlamında kullandı.Yani sprint,yokuş ya da irtifa da iddialı ,net bir karekteristiklerinin olmadığını kastetti.

Geri