Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Federasyon başkanı Erol Küçükbakırcı canlı yayında: -" Bisiklet sporunda 10-12 yıl "Fetret Dönemi vardı " dedi.Anlayan beri gelsin...

Scudo
Tekrari varmi arkadaslar.

Dünkü gibi ilk onu takdim edeyim arkadaşlar:

1Sam Bennett6h 02' 05''Bora - Hansgrohe
2Edward Theuns6h 02' 05''Trek-Segafredo
3Riccardo Minali6h 02' 05''Astana Pro
4Marco Benfatto6h 02' 05''Androni - Sidermec - Bottecchia
5Simone Consonni6h 02' 05''UAE Team Emirates
6Manuel Belletti6h 02' 05''Wilier Triestina - Selle Italia
7Davide Ballerini6h 02' 05''Androni - Sidermec - Bottecchia
8Ahmet Örken6h 02' 05''Turkish National Team
9František Sisr6h 02' 07''CCC - Sprandi - Polkowice
10Jordi Simón6h 02' 07''Soul Brasil Pro Cycling Team

@cazci Lance Armstrong dönemini mi kasetti acaba, kim bilir aklından ne geçiyordu :D

@Özcan.
Ben bizimkileri pek göremedim bugün. Taktiksel birşey mi. Atak yapmıyorlar

Ahmet Örken 8. olmuş. Sırf CB turu için Dünya Şampiyonasına yollamadılar. Ya da kendi gitmedi.

@soneryen
Taktiksel. Ahmet’in hedefi 3. ve 5. etap. Özellikle 5. etap için irtifa antrenmanı yaptı.

@cazci

Kendisinden önce kötü giden neymiş onu da bir açıklasaymış. Turu buraya getirenlere büyük haksızlık, getirmiş olduğu vizyonu da görüyoruz. Bir kaç sene sonra turun Tarih olma tehlikesi var. Bu Vatandaşı google da biraz araştırdım sonrasında yaptığı şu açıklamaya hiç şaşırmadım. Tur un gelişmesi açısından zerre de beklentim kalmadı. Yine bastı bir karamsarlık.

Pazar günü İstanbul etabını finishe yakın bir noktada takip etmek istiyorum.
Sizce en iyi konumlanma yeri neresi olur?
Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
bu yarışların tekrarı yokmu seyredebleceğimiz

Eski federasyonu suçlamak yerine teşekkür etmek en doğru davranış olurdu. Türkiye şartlarına göre Zirveye çıkartılmış bayrağı devraldılar ve herşeyi mahvettiler. Takvim kötü bahanesi ile bir altı ay daha kazandılar ama nafile... Teknik açıdan eski tarih şimdiki ile kıyaslanamaz bile. Keşke nisanda yapılsa idi. Zaten wt. kategorisi olduğu için muhakkak ki gelecek bir sürü Sporcu ve takım olacaktı. Klasik koşanlar belli ve diğer takım elemanlarının çoğu gelirdi. Şimdi offsezon ve herkes tatil yapıyor. Stajyerler ile işi götürüyor gelen takımlar. Federasyonun hükümetten farkı yok.

@hakkında: boşluk

Geceleri ya da akşam üzeri canlı yarışlar bittikten sonra eurosport2 veriyor genelde

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@celilcetiner
Geneli jantlar profil mi. Bizimkilerin yok mu fotoları

@soneryen

Olan resimler bunlar. Bizim takımın bisikletler yeni toplanıyordu çekemedim. UCİ onaylı kadrolar tamamen aero. set 9100 shimano.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
özelden yanıt vermekten yoruldum,sanki firma sahibi gibi oldum :D buyrun arkadaşlar linkii paylaşıyorum,sayfada iletişim bölümü var skypden görüşün,birde sayfada contac diye bir kısım var orayada tıklayım sayfa içerği ile ilgil daha detay görebilrisniz,milli takımın kulanıdğı kadronun linkini atıyorum ama sayfada diğer kadrolar daha güzel yoruldum vala,şimdi talep heriflere artınca,türk usulü fiyat artış politikasına gitmesinler çingene pazarlğı yapın 400 dolar-500 dolar teklif edin,biz konuşuna 500 dolar ok demişlerdi herkese kolay gelsin,amacım maksadım kimse kazık yemesin.alın kafanıza göre boyatın binin işde,

(link)

Geri